• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    Jedná-li se Vám o radu, otázku, vychytávku aj. napište ke svému příspěvku nejdřív hlavičku v tlustém fontu s názvem hry a případně platformou. Ať se to odliší od běžného chatování. Dík.
    rozbalit záhlaví
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: boha to je posraná hra
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ano, to je přesně ono, vté ukázce je to naprosto přesně ukázáno.
    GAF
    GAF --- ---
    Je to tohle?

Call of Duty Ghosts - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=w0Je-NwHsv4&feature=youtu.be
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ne tu grafickou kartu mi asi před 1 rokem instaloval jeden student VS a samozřejmě jsem ji nepřetaktovával, protože to neumím. Jediné, co jsem udělal jsem otevřel a nainstaloval updaty ovladačů.Pak se otevřela tabulka se hrama co mám- které všechny mám v PC a jedna po druhé se ty hry optimalizovaly. Jinak jsem nedělal nic.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: tak to je zvláštní. No zkus ještě ty starší ovladače na grafickou kartu. Jestli nebudou fungovat jedny, tak druhé nebo třetí postupně ještě starší.

PS: tu grafickou kartu jsi instaloval sám? Přetaktovával jsi ji (myslím že ne, ale radši se ptám)?
    GAF
    GAF --- ---
    Ta chyba se týká CODG vůbec, našel jsem na to spoustu ohlasů, ale zatím žádný řešení O.o
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    a už vůbec bych tim nezatěžoval RCROWa :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    FRAPS je nenažraná děvka, tim bych PC nezatěžoval zrovna při nahrávání problému s hrou...
    RCROW
    RCROW --- ---
    Teď když jsem tu hru spustil, tak se něco samo instalovalo, trvalo to tak 5 minut, nenapsalo to co se instaluji. Ten pásek od hodinek normálně vibruje, tím se rozmazává. Všimnul jsem si, že tak, když má zbraň na sobě nějaký nástavec- třeba dalekohled, zaměřovač a pod, tak ten vibruje taky, vlastní tělo pušky ale ne. Díval jsem se přímo v té hře na Sync every frame, jak jste psali, tak to je nastaveno na vypnuto. Zvednul jsem rozlišení na 25650x1600, ale na ten problém to nemá vliv. Škoda, že neumím, jak se kousek té hry dá nahrát a poslat to, jeden pohled je víc než tisíc slov, ale neumím to.
    GAF
    GAF --- ---
    Fíha, no zkus to, to je jasné. Googlím dál, zatím nevím víc, než že se to děje i lidem na jiných grafických kartách.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Tak jsem zatím to provedl tím pravým tlačítkem na ploše a v 3D jsem vypnul tu vertikální synchronizaci. Hru jsem zkoušel hrát, teď tedy už zbraň se neklepe, ale mám tam na ruce kovový tah hodinek- kovový náramek, který je neustále vidět a ten pořád vibruje. Mám nastavení videa vrátit zase na 2560? Asi to rozlišení s tím nemá nic společného. Hra mi sama nabídla optimalizovat video, ale po provedení se ten blbej, kovovej řemínek klepe dál. Pokud nemám odstřelovačskou pušku, kde se klepal i dalekohled té odstřelovačky, tak se to dá nějak to klepání řemínku ignorovat. Mám se vrátit na těch 2560?
    GAF
    GAF --- ---
    Ono to v té hře vážně možná není...

http://pcgamingwiki.com/...ty_ghosts_video_settings.jpg/290px-Call_of_duty_ghosts_video_settings.jpg

Tak možná tu položku "Sync every frame" ozkoušet mít zapnutou i vypnutou.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jak říká ANONYMCZE případně se to dá vypnout přímo na grafické kartě. Ale tím se to vypne i pro jiné aplikace, takže kdyby to nepomohlo, nandej si to zpátky.

Myslím, že se to dělá zmačknutí pravým tlačítkem na plochu ve windows, tam by mělo být pak nVidia Control panel a v něm Manage 3D Settings a nastavit u Vsync že má být napořád vypnuto.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Prosím, popiš mi jak se dostat k té položce Vertical Sync, třeba v té hře, protože v jiných hrách například Battlefield4 tak tam se to nedělá, takže to bude asi jen v této hře. Samozřejmě nepřetaktovávám, protože o tom nemám ani páru.R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Aha, tak nainstalování starších ovladačů může poničit tuhle kartu pouze při přetaktovávání. Předpokládám, že kartu jsi si dával do počítače sám a nepřetaktováváš ji. V tom případě zkus přecejen i ty starší ovladače na http://www.geforce.com/drivers (Drivers - > Manual Driver Search - > GeForce 500 series)

Starší znamená s menším číslem. Zkus jich klidně i víc a zkoušej ty, co jsou označeny "WHQL". Ty druhé (beta) jsou testovací a nebývají někdy stabilní.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: cvičně bych doporučil najít položku Vertical Sync v nastavení grafiky ve hře nebo ve Windows (víš jak na to?) a vypnout nebo naopak zapnout ji. Případně vůbec ve hře vypínat jednotlivě různé nastavení v grafice, mohlo by to být jedním z nich.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Tak Google projevil, že lidé s 590 mají s CODG problémy právě s grafikou a rozmazáváním atp... První rada, co jsem zjistil je nainstalovat starší ovladače, ale ke všemu starší ovladače prý mohou !zničit! tuhle grafickou kartu. No wtf?

Tak já jdu hledat dál ještě.
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: aktualizoval jsi ten ovladac graficke karty?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Přátelé, dnes jsem si koupil ( poctivě za 1.049 Kč) a i začal hrát hru Call of Duty-Ghosts. Grafickou kartu mám N vidia GTX 590. rozlišení jsem měl na 2560, jak to mám i u ostatních her. Hned jak jsem začal hrát,tak bylo patrné, že není něco v pořádku. Zbraň, kterou jsem držel, ale např., i řemínek od hodinek se pořád při hraní klepaly, to je nepříjemné, nedá se to hrát, tak jsem snížil rozlišení z 2560 až na nějakých 1900, je to o trošku lepší, ale pořád se to klepe. Krajina ta se neklepe, jen zbraň a ten pitomý kovový pásek hodinek. Co doporučujete udělat, aby to přestalo? Děkuji.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dnes jsem si koupil a nainstaloval Battlefield 4. Na průvodní obrazovce mi to také napsalo, že bych měl updatovat ovladače své grafické karty. Mám v PC N Vidia GTX 590. Jak mám postupovat? Prosím podrobně.Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    Děkuji za radu, povedlo se, byla to vlastně také závěrečná scéna celé té hry. Moc děkuji.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Děkuji za radu, hned večer to zkusím, podám zprávu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam