• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    Rado se stalo. Na prvni dojem to vypada podobne jako ta hra co ses na ni ptal tuhle. Jak tam nesly najit ty vybusniny.

Ale tak at rekne i nekdo jiny.
    GAF
    GAF --- ---
    :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak jsi mě přesvědčil, a ani to nedalo moc práce, viď? Díky příteli.
    GAF
    GAF --- ---
    podle me bude fajn, zatim vsechny byly a vypada dobre
    RCROW
    RCROW --- ---
    Má cenu kupovat toho nového Wolfelsteina? (990 Kč) Nebude to blbost? Kdyby to bylo alespoň graficky krásný, tak vem to čert, ale z těch ukázek na JRC moc chytrý nejsem. Jaké je přátelé Vaše doporučení???
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ANONYMCZE: Deluxe Edition :)
    GAF
    GAF --- ---
    Mně to vychází odhadem na kolem dvaceti pěti maloobchodní pořizovačky. Takže tady na NYXu tak kolem dvaceti? Ale to je odhad no, tolik se nevyznám.
    GAF
    GAF --- ---
    A vyšlo to tedy s tím smazáním?
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to je teda borec, když máš originální hru a on ti tam navaří cracknutou... Hnal bych ho holí asiže... Na druhou stranu, ok, někdy cracknout hru znamená zbavit se některých potíží (nesnášim DVD v drivu, takže si už léta stahuju NODVD soubory a přepisuju jima normálně i originálky, přiznávám).

A jinak ANONYMCZE Ti radí dobře. Má pravdu, chlapec jeden lebkovitá :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No já jsem ji již přes Aukro koupil asi za 290 Kč, ale jakmile jsem ji chtěl spustit, tak to zřejmě rozpoznalo, že je v PC ještě ta kraknutá stejná hra a nedala se spustit ta koupená, která byla podle hlášky úpěšně nainstalovaná a dodaná do té grafické tabulky Uplay, ale když jsem kliknul na hrát, tak se to pořád dokola aktualizovalo a nehrálo to. Tak přišel ten borec, co mi dodal tu kraknutou, něco tam malinko udělal a ta kraknutá zase hraje. Tu koupenou a uloženou v Uplay radši ani nezkouším, abych to nějak nepohnojil.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: a když bych se zde uvedeným postupem dostal do Ubisoftu a do té konkrétní hra, tak můžu smazat Save? Tedy abych si zase nějak neponičil tu hru. Mám ji tam vlastně 2x jednou v Uplay- ta je nefunkční, protože jí konkuruje ta kraknutá, co je jen na ploše. Ale ta je funkční ta mi hraje, tak abych si ji zase nepohnojil, to by už bylo potřetí. Je to se mnou těžký, já vím.
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: vidiš, to mě nedošlo. Pravda.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jj, jak říká ANONYMCZE. Ale myslím, že nejjednodušší by mělo být prostě odinstalovat hru, říct, že "NE, NECHCI zachovat uložené pozice (saves)" až se Tě to bude ptát. A pak ji nainstalovat znovu.

Pokuď to chceš dělat ručně přes to smazání tak:

Otevři START, tam bys měl mít položku POČÍTAČ, tu otevři a v okně, co vyskočí by mělo být vidět nalevo spousta složek jako např: Knihovny, Dokumenty, Hudba, Plocha...

Tak otevři ty KNIHOVNY v nich dále pak DOKUMENTY a v nich dále pak UBISOFT a v něm, už jsme u cíle, by měla být složka shodující se s názvem hry tj. něco jako TOM CLANCY'S: SPLINTER CELL BLACKLIST nebo možná kratší. Tak do ní vlez a smaž z ní uplně všechno co v ní je. Tím sis smazal uložené pozice a budeš začínat odznova.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Klidně, když mi poradíš, jak to udělat, tak to udělám.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ne, prosím Tě, to jsi asi špatně pochopil, primárně mi jde o to spustit tu hru zcela znovu, se všemi misemi, mezi těmi prvními byla ta o kterou mám trošku větší zájem, ale v podstatě chci začít .. "from the square one", jako bych k té hře přišel poprvé v životě, no a to nevím jak na to. Přeji ti hezký den. R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Vlastně tomu nakonec nerozumím. Připadnulo mi, že bys hrál rád jednu konkrétní misi. K čemuž by měly sloužit ty uložené pozice od někoho jiného nebo, jak jsi řekl i sám, hrát to od začátku. Takže Ti vlastně nejde ve hře spustit novou hru?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Jseš hodnej, ale to je na mě až moc složitý. V tomto případě mi tu hru teď jeden známý kraknul, už jednou jsem to kvůli nějakýmu updatu této hry pohnojil a nechodilo mi to, tak jsem na Aukru koupil za 290 Kč to kodový číslo, ani to nefungovalo, a to kvůli tomu již předtím kraknutýmu programu,musel zase přijít ten známý a hru zase nějak aktivovat, takže se bojím, že by se mi to zase podělalo. Není nějaká jiná cesta tu hru začít jakoby od začátku? ale nelam si s tím moc hlavu, budu tam hrát ty mise, ke který se prostě dostanu.R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: mám tu soubory s uloženými pozicemi. Ale nějak se mi nezdá název adresářů. V praxi bys měl prostě akorát rozpakovat ten zip a přepsat vše v: C: > Libraries > Documents > Ubisoft uvedenými soubory v příloze tohoto příspěvku.

No, rozpakuj je a řekni, jak se Ti to pozdává a kdyžtak se ozvi... Vir v tom nebude, nejsou to žádné spustitelné soubory...

RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Ano, přes tu mapu jsem to zkoušel, ale tamse mi neukázaly všechny mise, jen jedna, max 2 ale ne všechny. Možná, že budu muset chodit za jednotlivými členy toho letadla a jakoby hrát "jejich" mise. Ale ideální by bylo, kdybych tu hru mohl začít hrát jakoby od začátku, kde by se všechny ty mist pro jednoho hráče ukázaly, o to mi jde, a to je to co nevím jak na to.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Přátele, po nějaké době jsem si opětovně koupil hru Tom Clancy´s: Splinter Cell Blacklist, určitě to všichni znáte. Potřeboval bych poradit, jak se dostat ke všem misím pro jednoho hráče, klidně celou hru začnu hrát znovu, ale hrál jsem tam misi kdy jsem likvidoval v takové horské vesnici nějaké ozbrojené mudžahedíny, teď tu misi nemůžu najít, zrovna o tu bych měl opět zájem. Jak postupovat, abych viděl a mohl hrát všechny mise jednoho hráč? Klidně od samého začátku. Děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam