• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jj, uvidíš no, třeba Ti to pomůže. Osobně používám Firefox, ale nemá to žádný konkrétní důvod, jsem prostě zvyklý.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Zkusím to díky každopádně
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to je zvláštní, explorer dneska nikdo nepoužívá. Tak si nainstaluj sám Chrome:

Prohlížeč Chrome
    http://www.google.com/intl/cs/chrome/browser/

To bys asi měl zvládnout sám a u něho se s žádným Adobe starat nemusíš.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tqak teď mám explorer, i když ten hoch co měnil ty disky tam nainstaloval Firefox, ale ten co to po něm dodělával to zase vrátil na Explorer. Potíž je v tom, že ani ten Adobe nejde stáhnout. No tak zítra večer nastoupí třetí borec, snad ten to vše nějak umravní, snad.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: prosímtě a co máš za prohlížeč, Firefox? Chrome?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Problém bude v tom, že ten borec, co mi přeinstalovával vše kvůli tomu SSD disku mi nanahrál Adobe Flash Player a proto to nefunguje. Zítra má přjit ještě jeden známý, co znovuzprovozní hru Titanfall- ta teď taky nefunguje- a já mu řeknu ať to nahraje, v tom bude ten problém. Ten pán, co mi ten SSD disk zajistil a i nainstaloval tu celou práci nedodělal, pak se ještě urazil kvůli penězům, no problémů kopec. Za čas se to ale vše zvládne.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: tak to nevím, mně to normálně funguje a jiný jsem bohužel zatím nenašel. Zkus F5 - reload page nebo jiný prohlížeč, třeba se Ti jenom nějak zaseklo.

Jinak stačil mi jenom úvod hry, vybírání obtížnosti a už vim, že ta hra bude stát za to. Ty obličeje jak ze starýho wolfa 3D .)
    GAF
    GAF --- ---
    Wow, Wolfenstein má jako iso 43 GB
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Jasně, někdo má rád holky, druhý vdolky, tak to na světě bývá.... Řekni mi vylezu z toho potopenýho letadla, vynořil jsem se uvnitř, vyšel jsem po nějakých odelových schodech a dvře přede mnou jsou zataraseny nějakýma trámama, kam tam odsud....???
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak ten odkaz na videohru se ukáže, ale pak napíše, že je chypa ať se to zkusí později, tak zkusím později.
    APIN
    APIN --- ---
    Vyhrajte 5 aktivačních klíčů do alfy Orcs Must Die! Unchained | Orcs Must Die!
    http://orcs-must-die.cz/rozdavame-5-pristupu-do-alfy-omdu/
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: no, tak hodí se ještě atmosféra a nebo hratelnost jako taková. S grafikou je to jak s pěknym rohlíkem. Koupíš si ho, že vypadá hezky, ale když Ti blbě chutná, protože je uvnitř nedopečenej a je nedosolenej... :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No zatím jsem jen na začátku, ale je to hustý, grafika je super, a to v takovýhle hrách jde, že? Mrknu se na ten návod a děkuji. R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: https://www.youtube.com/watch?v=BvIlO6pKA6Y

A pokračuje to dál. Je to sice videonávod z PS4 ale myslim, že to je jedno. Akorát místo myši a klávesnice používaj gamepad no... hra je stejná.
    GAF
    GAF --- ---
    Týjo, jestli vůbec je na takhle novou hru, podivám se

Mimochodem jak se Ti líbí?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Napište mi někdo, prosím, nějakého videoprůvodce na hru Wolfenstein The new Order- hraju ji, ale moc mi to nejde, jsem v potopeném letadle a totálně zakysnutý, ach jo
    RCROW
    RCROW --- ---
    S velými porodními bolestmi nainstalován, měl jsi příteli pravdu, nebylo to jednoduché

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: takže neautorizované prodejce ;)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: od autorizovaného resellera? nebo od retardů jako g2a, mmoboost apod., kde riskuješ blokaci klíče
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No koupil jsem to, co prodávají, co jsem měl koupit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam