• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to asi ano. Ok, tak jestli těch deset sekkund tak to je asi to dlouhé nahrávání (všude). To jo.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No to tak může kolem těch 10 dlouho, jiné hry jsou mnohemrychlejší, ale co se dá dělat, že?
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jak dlouho? Mně se to nahrává tak deset sekund řekněme.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Jen mě štve to dlouhé nahrávání,vždy když mě zabijí a mám se dostat zpět do hry (E), to je dlouhé i s tím SSD.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: nápodobně, je to skvělá hra ve všech ohledech.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak Wolfenstein se mi líbí velice moc, přidal jsem si na obtížnosti a je to zajímavý, prostě dobrý.R
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak hlasim, ze u DE upgrady fungujou, no problem.

Jen to zobrazeni mne trapi.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jednička s hvězdičkou pro něj!
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: borec přišel, dvě minuty něco s compem dělal a najednou všechno zase šlo. Koukal jsem jako vůl po první ráně, kdo umí, tak umí. Hned se jdu podívat na ta videa, jak jsi mě odkazoval. A děkuji moc. R
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Díky, snad dnes ten borec přijde a vše zprovozní, to víš Most je vesnice, kde o pořádného odborníka nezakopneš a ani peníze ti nepomůžou, ach jo.
    GAF
    GAF --- ---
    K předchozí otázce.

RCROW: Tak, jak jsem psal, já jsem skončil ve vraku toho potopeného letadla a nevím jak dál. to video, co jsi mi napsal nefunguje, ale to má souvislost s tím přeinstalováním na ty nové disky.Večer by měl přijít ten borec a vše to zprovoznit. Hra to bude určitě super o tom nepochybuji R
    GAF
    GAF --- ---
    [ RCROW @ GAFA (- univerzální stahovač) & WD-40 (- univerzální povolovač) ]

RCROW: Musíš se v letadle potopit pod vodu a otočit se jakoby zpět odkuď si přišel (ale pod tou vodou). Je tam místo, kudy se dá plavat dál a plavat pryč z letadla pod vodou. Příběh pak už pokračuje.
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: to by mělo jít nastavit normálně ve Windows v ovládacim panelu grafiky. Ale sakryš, nemůžu to tam najít. V dřívějších Catalystech bylo separovaně ovládání sytosti a jasu a takovejch pro 3D a pro Video. A teď je tam jenom to video nebo co a to se neprojeví do hry.

Ale jsem si jistej, že něco takovýho může být jako aplikace ovládající cokoliv 3D, jestli se Ti to nepodaří v rámci hry jako takový.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw nevim, jestli je v GOTY verzi jina grafika, ale pres den se to neda hrat. Driv jsem mel CRT monitor (kvalitni Eizo), grafika parada. Ted mam 24" LCD a je to desne tmavy, baterku musim zapinat i tam, kde jsem pred 10 rokama nemusel. Kdyz zvysim jas, tak je to akorat hnusnejsi, ale hratelnejsi moc ne...

Nejakej LCD mod by se hodil, zkusim pohledat,
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Prubnu doma, zatim diky.
    GAF
    GAF --- ---
    Jestli to říkám nejasně tak:

cant use my augmentation canister upgrade - Eidos Forums
    http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=97312
    Medical bots don't see my upgrade canisters. HELP! - Deus Ex Message Board for PC - GameFAQs
    http://www.gamefaqs.com/boards/250533-deus-ex/49588035
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: aha, tak prej nejspíš:

a) buď se snažíš zlepšit už existující augmentation a to se prý pak dělá z inventory obrazovky
    b) prý máš označit tu augmentaci jako takovou a pak zmačknout "Upgrade" tlačítko na spodu "Aug Inventory obrazovky"

Pomohlo?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAF: pise to, ze je k instalaci potreba bot. A ze se k tomu mam dostat z karty Augmentations. Tak to delam a nic.
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: fíha, tohle jsem hrál, ale nevzpomínám si. Copak upgradovací kanistery se nepoužívaly samostatně? No asi ne... jdu to hledat.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Co že má člověk udělat, když ve hře nefunguje to co má?

Tak presne tohle ted resim v GOTY verzi klasickyho Deus Ex - sebral jsem upgradovaci kanister, ale medi bot mi ho nedokaze nainstalovat. Proste tam ta moznost neni. A ano, jsem na spravne obrazovce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam