• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Díky, snad dnes ten borec přijde a vše zprovozní, to víš Most je vesnice, kde o pořádného odborníka nezakopneš a ani peníze ti nepomůžou, ach jo.
    GAF
    GAF --- ---
    K předchozí otázce.

RCROW: Tak, jak jsem psal, já jsem skončil ve vraku toho potopeného letadla a nevím jak dál. to video, co jsi mi napsal nefunguje, ale to má souvislost s tím přeinstalováním na ty nové disky.Večer by měl přijít ten borec a vše to zprovoznit. Hra to bude určitě super o tom nepochybuji R
    GAF
    GAF --- ---
    [ RCROW @ GAFA (- univerzální stahovač) & WD-40 (- univerzální povolovač) ]

RCROW: Musíš se v letadle potopit pod vodu a otočit se jakoby zpět odkuď si přišel (ale pod tou vodou). Je tam místo, kudy se dá plavat dál a plavat pryč z letadla pod vodou. Příběh pak už pokračuje.
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: to by mělo jít nastavit normálně ve Windows v ovládacim panelu grafiky. Ale sakryš, nemůžu to tam najít. V dřívějších Catalystech bylo separovaně ovládání sytosti a jasu a takovejch pro 3D a pro Video. A teď je tam jenom to video nebo co a to se neprojeví do hry.

Ale jsem si jistej, že něco takovýho může být jako aplikace ovládající cokoliv 3D, jestli se Ti to nepodaří v rámci hry jako takový.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw nevim, jestli je v GOTY verzi jina grafika, ale pres den se to neda hrat. Driv jsem mel CRT monitor (kvalitni Eizo), grafika parada. Ted mam 24" LCD a je to desne tmavy, baterku musim zapinat i tam, kde jsem pred 10 rokama nemusel. Kdyz zvysim jas, tak je to akorat hnusnejsi, ale hratelnejsi moc ne...

Nejakej LCD mod by se hodil, zkusim pohledat,
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Prubnu doma, zatim diky.
    GAF
    GAF --- ---
    Jestli to říkám nejasně tak:

cant use my augmentation canister upgrade - Eidos Forums
    http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=97312
    Medical bots don't see my upgrade canisters. HELP! - Deus Ex Message Board for PC - GameFAQs
    http://www.gamefaqs.com/boards/250533-deus-ex/49588035
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: aha, tak prej nejspíš:

a) buď se snažíš zlepšit už existující augmentation a to se prý pak dělá z inventory obrazovky
    b) prý máš označit tu augmentaci jako takovou a pak zmačknout "Upgrade" tlačítko na spodu "Aug Inventory obrazovky"

Pomohlo?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAF: pise to, ze je k instalaci potreba bot. A ze se k tomu mam dostat z karty Augmentations. Tak to delam a nic.
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: fíha, tohle jsem hrál, ale nevzpomínám si. Copak upgradovací kanistery se nepoužívaly samostatně? No asi ne... jdu to hledat.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Co že má člověk udělat, když ve hře nefunguje to co má?

Tak presne tohle ted resim v GOTY verzi klasickyho Deus Ex - sebral jsem upgradovaci kanister, ale medi bot mi ho nedokaze nainstalovat. Proste tam ta moznost neni. A ano, jsem na spravne obrazovce :)
    GAF
    GAF --- ---
    Co že má člověk udělat, když ve hře nefunguje to co má? Naprostej opak logiky. U Wolfa je hrůza hrát ho na ATInách protože je neoptimalizovanej a fps je tak na patnácti. Takže po asi třech pokusech snižovat detaily s nevalným výsledkem bylo lepší dát detaily na absolutní maximum. Voilá, vše se najednou hýbe slušně hratelně.

To vše samozřejmě až po nainstalování 14.4 beta driverů, protože na normálních uptodate hra padne 10 sekund po spuštění, po druhém uvodním logu firmy Machine.

Jinak hraju asi 20 minut a myslim, že novej Wolfenstein se HODNĚ povedl (až na ty bugy no...) Ale doopravdy uvidim samozřejmě až dál.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jj, uvidíš no, třeba Ti to pomůže. Osobně používám Firefox, ale nemá to žádný konkrétní důvod, jsem prostě zvyklý.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Zkusím to díky každopádně
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to je zvláštní, explorer dneska nikdo nepoužívá. Tak si nainstaluj sám Chrome:

Prohlížeč Chrome
    http://www.google.com/intl/cs/chrome/browser/

To bys asi měl zvládnout sám a u něho se s žádným Adobe starat nemusíš.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tqak teď mám explorer, i když ten hoch co měnil ty disky tam nainstaloval Firefox, ale ten co to po něm dodělával to zase vrátil na Explorer. Potíž je v tom, že ani ten Adobe nejde stáhnout. No tak zítra večer nastoupí třetí borec, snad ten to vše nějak umravní, snad.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: prosímtě a co máš za prohlížeč, Firefox? Chrome?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Problém bude v tom, že ten borec, co mi přeinstalovával vše kvůli tomu SSD disku mi nanahrál Adobe Flash Player a proto to nefunguje. Zítra má přjit ještě jeden známý, co znovuzprovozní hru Titanfall- ta teď taky nefunguje- a já mu řeknu ať to nahraje, v tom bude ten problém. Ten pán, co mi ten SSD disk zajistil a i nainstaloval tu celou práci nedodělal, pak se ještě urazil kvůli penězům, no problémů kopec. Za čas se to ale vše zvládne.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: tak to nevím, mně to normálně funguje a jiný jsem bohužel zatím nenašel. Zkus F5 - reload page nebo jiný prohlížeč, třeba se Ti jenom nějak zaseklo.

Jinak stačil mi jenom úvod hry, vybírání obtížnosti a už vim, že ta hra bude stát za to. Ty obličeje jak ze starýho wolfa 3D .)
    GAF
    GAF --- ---
    Wow, Wolfenstein má jako iso 43 GB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam