• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: Ghosts už byla nuda? :) IMO MW1 byla tak poslední dobrá, ba dokonce vynikající... MW2 měla ještě dobrou kampaň, ale multiplayer byl příšernej... Black Ops už byla nebetyčná píčovina, ať si Codboys řikaj co chtěj :) pak už sem to nehrál a dle všeho jsem o nic nepřišel...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: to je právě ono, proč kupuješ zajíce v pytli? :) s příchodem digitální distribuce už předobjednávka nemá smysl, protože kopií je neomezeně... leda v případě že opravdu chceš krabičku a přenositelné médium, nebo objednáváš nějakou edici obsahující další fyzické zboží... nicméně i v tom případě je vždycky lepší čekat než si koupit hru která je k ničemu... v dnešní době, bohužel, ten kdo si koupí hru při vydání je na tom nejhůř, kdo si počká je na tom vždy lépe...
    RCROW
    RCROW --- ---
    Tak má to být úplná novinka, tak nevím, už jste to někdo hrál? Má to vyjít snad až 4.11.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: oboje, se vsi uctou... ale jestli te to bavi, tak jsou nazory ostatnich irelevantni, proti gustu zadnej disputat
    RCROW
    RCROW --- ---
    Jako myslíš blbá hra, nebo blbej já, že to kupuju???
    RCROW
    RCROW --- ---
    Objednal jsem si ( a zaplatil) nový Call of Duty
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: ja docela casto: oprav si po celoodpolednim snazeni chovani / padani her.

Ale konkretne ted treba ty Dragon Age znova, Wastelandy, Divinity OS a Dead Island.
    RCROW
    RCROW --- ---
    No, to jsem rád, že jsi z této diskuze neutekl, díky.
    GAF
    GAF --- ---
    Komu u DAO (viz např. Origin) nefunguje Return to Ostagar DLCčko a s hláškou "Unable to load area" ho to hodí do základního menu, tak si nainstalujte patch 1.5

Mně pomohl.
    GAF
    GAF --- ---
    Tady čeština, ale je pro verzi 1.15. či tak nějak a tahle z gogu + Libertatis mod je 1.21 takže nezaručuji, že bude fungovat.

ARX FATALIS Čeština.zip | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xo25WqD/arx-fatalis-cestina-zip
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: je to už hodně staré. Nicméně jedna z nejatmosferičtějších RPG co byly udělaný.

Sehnat ji můžeš digitálně např. na GoGu za několik euro. Kdyby ses ji rozhodnul hrát, rozhodně si k ní nainstaluj mod Libertatis - umožňuje hrát na našich "nových" počítačích.

Arx Fatalis ● GOG.com
    http://www.gog.com/game/arx_fatalis

Download Arx Libertatis from SourceForge.net
    http://sourceforge.net/...atis-1.1.2/arx-libertatis-1.1.2-win-x64.exe/download?use_mirror=netcologne
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Kde se dá hra Arx Fatalis sehnat- tedy koupit (PS) ? V prodejnácj JRC o tom tam neni slovo
    GAF
    GAF --- ---
    ARX FATALIS

Whoa, tak ono je to - vytvořit adresář a nakopírovat do něj nové soubory podle toho, jak se jmenuje v tom .pak souboru a ten adresář umístit do hlavního adresáře hry. Případně do Libertatis adresáře, pokud to někdo hraje přes tenhle compatibility mod.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No vidíš, je to přesně tak, jak si myslím.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: :D
    GAF
    GAF --- ---
    Aha, tak jsem si právě poradil. ArxPak umí extrahovat všechny soubory z .pak a prý když člověk nakopíruje dotyčné soubory do adresáře hry jako takové, hra použije ony soubory místo těch z .pak

Funguje to.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No, to máš těžký ,aby ti někdo poradil, já si totiž myslím, že jsi z nás tady daleko nejchytřejší ty, takže když ty si nevíš rady, tak tady ti těžko někdo může poradit.
    GAF
    GAF --- ---
    Nebo nějak poradit třeba.
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, bzl byste někdo schopný a ochotný nahradit v SFX.pak souboru v Arx Fatalis několik souborů na nulovou velikost a např. mi to poslat leteckou poštou nebo tak něco. Chvíli se tím už zabývám a vypadá to, že Arxpak 5.11 zmizel z netu a to byl jediný editor. Normální editory *.pak prej s Arxem nespolupracujou, ale kdo ví. Třeba máte nějakej správnej někdo.

Jde o to, že některý zvuky magickejch efektů jsou hrozně otravný a fakt hlasitý (příliš) a znemožňujou sneak například (neni slyšet pak přes to). Konkrétně se jedná o magic speed a magic vision a magic vision 2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam