• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    Jedná-li se Vám o radu, otázku, vychytávku aj. napište ke svému příspěvku nejdřív hlavičku v tlustém fontu s názvem hry a případně platformou. Ať se to odliší od běžného chatování. Dík.
    rozbalit záhlaví
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No, to máš těžký ,aby ti někdo poradil, já si totiž myslím, že jsi z nás tady daleko nejchytřejší ty, takže když ty si nevíš rady, tak tady ti těžko někdo může poradit.
    GAF
    GAF --- ---
    Nebo nějak poradit třeba.
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, bzl byste někdo schopný a ochotný nahradit v SFX.pak souboru v Arx Fatalis několik souborů na nulovou velikost a např. mi to poslat leteckou poštou nebo tak něco. Chvíli se tím už zabývám a vypadá to, že Arxpak 5.11 zmizel z netu a to byl jediný editor. Normální editory *.pak prej s Arxem nespolupracujou, ale kdo ví. Třeba máte nějakej správnej někdo.

Jde o to, že některý zvuky magickejch efektů jsou hrozně otravný a fakt hlasitý (příliš) a znemožňujou sneak například (neni slyšet pak přes to). Konkrétně se jedná o magic speed a magic vision a magic vision 2
    RCROW
    RCROW --- ---
    Pánové, hluboce se skláním nd Vaší laskavostí mi pomoci. Podívám se na to, jen si myslím, že ten noční pořad, jmenuje se to "Živá noc" je často dosit sprostý,a i někdy řeči proti vládě, tak nevím jestli to nabídnou posluchačům, ale prohledám. Ještě jednou děkuji. Klobouk dolů
    GAF
    GAF --- ---
    :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: vypadá to, že na Tebe mysleli už dávno než jsi s tím nápadem přišel. Takže tady, pro Tebe:

záznamy: http://www.frekvence1.cz/pub/cs/program/podcast/index.shtml

záznamové zařízení Frekvence 1

Ze záznamu | Frekvence 1
    http://www.frekvence1.cz/cs/vite-to-hned/jak-poslouchat-f1/ze-zaznamu.shtml
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: má výstupy audio a hlavně počítač mám v pracovně a to radio mám v ložnici u postele, takže to je od sebe dosti daleko, proto sháním něco malého co připojím k tomu radiu a dál už to znáš.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No to by asi bylo jedno,nevím o tom sice podrobnosti, ale to by se zjistilo je tedy nějaký takový přístroj ( nemyslím počítač, chci to mít u hlavy u postele, kde mám i to internetové radio).Jde mi o ne až zas tak nějak moc kvalitní nahrávání těch hovorů v noci co probíhají na Frekvenci 1 od půlnoci do 5 hodin ráno, někdy je to zajímavé, jenže vždy usnu a nic z toho nemám, tak jsem myslel, že bych si to nahrál a ráno- protože jako důchodce nemusím do práce, tak bych si ty hovory přehrál. No a na to hledám nějaké to záznamové zařízení.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to asi bude chtít software, který by zaznamenával co jde zvukovými kanály a pálil to rovnou na CD nebo poté, co by to dosáhlo určité velikosti... Což o to, to samotné pálení je to nejjednodušší. Ale to první jde mimo mě. Kdybych se něco dozvěděl, dám vědět. Zkusím se na to zeptat.

Ale jestli Ti jde čistě o záznam té hudby, tak to jde určitě mnohem jednoduššeji uložit nějakým softwarem na harddisk. Také sice nevím přesně, co to umí, ale věřím, že by to šlo najít na netu.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Přátelé, nevíte někdo, jestli existuje něco, jako dříveč byl magnetofon, ale místo pásky by se zvuk nahrával přímo na CD. Poslouchám v noci internetové radio, většinou u toho usnu a ráno bych si chtěl tu nahrávku přehrát. kazeta je krátká, proto hledám něco, co by nahrávalo na CD- případně přepisovací. Nevím vůbec jestli takové nějaké zařízení vůbec existuje. Sdělte mi svůj názor a děkuji. ( vím, že jsem to dal do jiné diskuze, ale tady se už jaksi známe, že?)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: myslím, že jsem to shodou okolností viděl nedávno na videu na Youtube. Souhlasím, že je to značně ...drsné a morbidně zajímavé.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Právě hraju Sniper elite III, docela dobrý, místama až příliš hnusný, když ukazují do udělá střela když zasáhne tělo, jak se lámou kosti, praská srdce, no místy hustý. Je tam zajímavá informace, že v nedaleké budoucnosti budou jedntlivé střely vybaveny takvými kamerkami a střelec bude vidět to, co je teď ukazováno v této hře, bude vidět poškození nepřátelského vojáka. Děsivé, že? Grafika dobrá. Doporučuji kamarádům.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ja se tim taky docela bavim
    RCROW
    RCROW --- ---
    Nějak, ani nevím jak jsem získal jako jakousipremii hru Ghost Reckon a je to docela dobrý. Jen, jestli to někdo hrajete nevím, co znamenají ty modré a zelené spojnice při akci mezi mnou a ostatními "spolubojovníky" To nějak umožňuje koordinaci? Moc se mi to tam graficky nelíbí. Jaký je Váš názor na tuto hru? Zítra mi doručí Sniper Elite 3, tak na to se taky těším.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAF: Tak uz vim, co je potreba.

OK, takze mate-li DeusEx tmavej, vyberte OpenGL. Pak uz to bude OK.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to asi ano. Ok, tak jestli těch deset sekkund tak to je asi to dlouhé nahrávání (všude). To jo.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No to tak může kolem těch 10 dlouho, jiné hry jsou mnohemrychlejší, ale co se dá dělat, že?
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jak dlouho? Mně se to nahrává tak deset sekund řekněme.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Jen mě štve to dlouhé nahrávání,vždy když mě zabijí a mám se dostat zpět do hry (E), to je dlouhé i s tím SSD.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: nápodobně, je to skvělá hra ve všech ohledech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam