• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    TAP
    TAP --- ---
    ANONYMCZE: takže kolik potřebuje nové CoD GB na hodinu?
    GAF
    GAF --- ---
    O.o
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: ale furt je to docela dlouhy v pomeru k ostatnim filmum s Kevinem Spaceym :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: tak to kazdopadne a bez debat :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: jen dvakrat v zivote jsem dal za hru 1200 :) jednou jsem velmi litoval (Crysis 2) a jednou jsem se kralovsky bavil (Battlefield 3)... a v devadesatych letech jsem udelal dva nakupy, jednou 2199,- a jednou 1499,- ... obe hry, Final Fantasy VII a Heroes of Might and Magic III, byly nejlepsi investice co sem kdy udelal :) oboje hraju do dnesnich dnu :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: ptam se nonsalantne, jestli sis to koupil nebo jestli to hrajes s paskou pres oko a papouskem na rameni :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: hohoho and a bottle of rum? :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Jasný, požádám před příští koupí hry o radu.Děkuji
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: se priste klidne zeptej a my ti najdem idealni variantu ;)
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Díky všem , příště to zkusím, když nejde o život, že?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: to ale neznamena ze problem nemuze nastat :) obvzlast kdyz nevis kde ty klice berou...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: sice cdkeyshop neznam a nemam ted cas na resersi, ale nerekl bych ze jde o autorizovaneho resellera... cili bych uz z principu nedoporucoval...

steam je fajn, ale jen v akcich... kvuli nemoznosti platby v usd ci czk se cena novych her casto dostava pres cenu retailu...

osobne pouzivam na vetsinu nakupu isthereanydeal.com, ktery agreguje slevy vsech autorizovanych distributoru digitalnich kopii, ale platba a realizace objednavky se resi primo pres distributora.. vetsina z nich podporuje kartu pres paypal, takze se o kartu nemusim bat... vetsinu her nakupuju na americkem amazonu, protoze je posledni kdo umoznuje platbu ceskou kartou v USD...

at uz se ale rcrow rozhodne pro cokoli, tak aukro ani ebay urcite ne a dokud je spokojen, tak bych ho mozna zbytecne nezahlcoval problematikou digitalni distribuce... steam bude asi idealni volba, protoze proste nema konkurenci co se tyka kvality sluzeb...
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Dobře, ale tak mi řekni od koho můžu ten kod koupit, aniž bych riskoval, že to bude nanic? Je na to nějká solidní, třeba tebou vyzkoušená firma? Tak mi ji doporuč, já chápu, že ty CD už jsou zbyteřná, ale rozhodující je od koho to koupit. Díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: lidi si to kupujou spíš kvůli mulťáku...
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: rád věřím.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ale hra je to super, to vřele doporučuji, je vidět, jak se kvalita her vymakává.
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: zcela zjevně. 45GB na hru je masakr. Ale na druhou stranu... kdysi byly hry na 6 mega a stačily na dlouhé dny, pak byly hry na jedno cdčko, teď jsou na jedno až několik DVDček, přijde doba, kdy VR Hi-Res OCfG LTP hry budou běžně (jo, ty názvy si opravdu vymýšlím) na 2 terra...
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Já vím, co máš na mysli, ale kdyby třeba JRC ten klíč prodávali, tak bych si to tak koupil, ale nemůžu věřit neznámým prodejcům. Jednou jsem si koupil na Aukru Blacklist ( tak nějak se to jmenovalo) a klíč mi nefungoval a reklamovat taky nebylo kam, to je jediná obava poslat peníze a pak na tebe nějaký podvodník udělá dlouhý nos.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Jo 6 Cd a trvalo to celé tak cca 2 hodiny, byla tam samozřejmě hned i aktualizace.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No, tak asi jsem to uvedl nepřesně, přišlo to dnes a jmenuje se to CoD Advanced warfare, ale určitě víš, co jsem měl na mysli, ale mám se vyjadřovat správně, to je jasná věc. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam