• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Díky všem , příště to zkusím, když nejde o život, že?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: to ale neznamena ze problem nemuze nastat :) obvzlast kdyz nevis kde ty klice berou...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: sice cdkeyshop neznam a nemam ted cas na resersi, ale nerekl bych ze jde o autorizovaneho resellera... cili bych uz z principu nedoporucoval...

steam je fajn, ale jen v akcich... kvuli nemoznosti platby v usd ci czk se cena novych her casto dostava pres cenu retailu...

osobne pouzivam na vetsinu nakupu isthereanydeal.com, ktery agreguje slevy vsech autorizovanych distributoru digitalnich kopii, ale platba a realizace objednavky se resi primo pres distributora.. vetsina z nich podporuje kartu pres paypal, takze se o kartu nemusim bat... vetsinu her nakupuju na americkem amazonu, protoze je posledni kdo umoznuje platbu ceskou kartou v USD...

at uz se ale rcrow rozhodne pro cokoli, tak aukro ani ebay urcite ne a dokud je spokojen, tak bych ho mozna zbytecne nezahlcoval problematikou digitalni distribuce... steam bude asi idealni volba, protoze proste nema konkurenci co se tyka kvality sluzeb...
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Dobře, ale tak mi řekni od koho můžu ten kod koupit, aniž bych riskoval, že to bude nanic? Je na to nějká solidní, třeba tebou vyzkoušená firma? Tak mi ji doporuč, já chápu, že ty CD už jsou zbyteřná, ale rozhodující je od koho to koupit. Díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: lidi si to kupujou spíš kvůli mulťáku...
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: rád věřím.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ale hra je to super, to vřele doporučuji, je vidět, jak se kvalita her vymakává.
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: zcela zjevně. 45GB na hru je masakr. Ale na druhou stranu... kdysi byly hry na 6 mega a stačily na dlouhé dny, pak byly hry na jedno cdčko, teď jsou na jedno až několik DVDček, přijde doba, kdy VR Hi-Res OCfG LTP hry budou běžně (jo, ty názvy si opravdu vymýšlím) na 2 terra...
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Já vím, co máš na mysli, ale kdyby třeba JRC ten klíč prodávali, tak bych si to tak koupil, ale nemůžu věřit neznámým prodejcům. Jednou jsem si koupil na Aukru Blacklist ( tak nějak se to jmenovalo) a klíč mi nefungoval a reklamovat taky nebylo kam, to je jediná obava poslat peníze a pak na tebe nějaký podvodník udělá dlouhý nos.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Jo 6 Cd a trvalo to celé tak cca 2 hodiny, byla tam samozřejmě hned i aktualizace.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No, tak asi jsem to uvedl nepřesně, přišlo to dnes a jmenuje se to CoD Advanced warfare, ale určitě víš, co jsem měl na mysli, ale mám se vyjadřovat správně, to je jasná věc. Díky.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Tak dnes jsem naistalovat novou hru Call of Duty 4 (6CD) a hned jsem ji začal hrát. Tak podívaná je to úžasná, taky však trošku k zamyšlení. Předvádí se tam superchytré zbraně, ale téměř všechny by již dnes mohly být realizovatelné, jen by byly třeba neúměrně drahé. Jsou tam představeny fuční granáty, které mají v sobě jakýsi radar, jak granát hodíte, počítač uvnitř vyhodnotí okruh živých cílů kolem místa předpokládaného dopadu, vybere nejbližší cíl a přímo do toho cíle malá raketka ten granát 100% přesně navede, no myslím, že to dlouho nebude trvat...tak, nevím jestli tvůrci hry čerpají náměty od armád, nebo armády od takových her. Ale, konec filozofování, hra je bojová, to se vědělo a je nádherně udělaná, obraz, zvuk prostě vše super. Peněz v tomto připadě litovat není potřeba.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Crysis 3 jsem nehrál, ale tyhle souboje s bossem většinou jsou o tom, že ho buď zabít nemůžeš (při první konfrontaci) a musíš někam utéct - zjistit kam a kudy v tom chaosu boje je to jádro pudla takovýho souboje.

NEBO

ho můžeš zabít jenom nějakou oblikou. Něco na něj shodit. Rozstřílet mu generátory života (někde má třeba 4 malé bedničky / artefakty / cokoliv co mu neustále dodává život). Nalákat ho do něčeho (láva atp...).
    RCROW
    RCROW --- ---
    Ahoj přátelé, začal jsem znovu hrát Crysis3 a mám problém s tou nestvůrou jménem "loutkař". Když už ho jednou s vypětím všech sil zabiju, tak zase po dvou vteřinách vstane a jede to dál.Co s ním? Je na to nějaká rada? Díky a ještě jednou zdravím.
    GAF
    GAF --- ---
    Ale už jsem to mimochodem zjistil i v tom Grimrocku 2 - missile weapons připočítávaj dmg doopravdy přes dexteritu a jenom ty vrhací jsou přes strenght. A to ne všechny.
    GAF
    GAF --- ---
    TRAGED: na "naprosto běžně" bych to neviděl. To spíš že občas a zdůvodňuje se to tim, že luk ve skutečnosti potřebuje na dmg sílu. Což ok. Ale v naprostý většině RPG to byly missiles dycky přes dexteritu. A dávalo to smysl - válečníci jsou brutish a maj sílu a rogues a hraničáři jsou obratní a maj dexteritu.

Ostatně i s tou dexteritou to má smysl, protože když se jeden s vysokou schopností střílení z luku je schopnej trefí jelenovi v běhu na 50 metrů do oka tak je jedno, jestli natahuje luk o třetinu míň než ten co se tak tak trefí někam jakože zhruba do toho jelena...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GAF: Přes DEX se počítá zásah a to často i u melee, DMG se v RPG počítá pres STR i u luku naprosto běžně.
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: právě že googlim už hodinu a nic. Sem tam hláška na forech, že i luky jsou škálovaný damážem přes sílu (STRENGHT) místo obratnosti (DEXTERITY). Což možná má smysl v realitě, ale v RPGčkách to bylo dycky přes dexteritu žejo. Nicméně jediná missile weapon, kterou jsem našel zatim byl prak a ten měl damáž přes dexteritu, to jo. Takže vůbec nevim. A je to dost zásadní, když člověk rozjede tu postavu špatně hned od začátku :(

A u vrhacích to dokonce vim, že u nich je potřeba mít charakter s velkou silou. Protože ta dělá tu damage. Dexterita je pro vrhače relativně zbytečná (paradoxně).
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: netusim, wikia nema tohle info? jaky to je btw? slysel jsem ze tu zustalo stejne dobre jako jednicka, jen rozmanitejsi a tezsi... tesim se na to, asi si to dam pod stromecek :)
    GAF
    GAF --- ---
    GRIMROCK II:

Hele lidi tak jak to je, takže síla je potřebná na damage i pro lučištníky? Jakože dexterity je relativně až uplně zbytečná pro missile weapons?

Máte někdo luk? Já se k němu ještě nedostal, je u něho napsaný že síla do damage jde ze STR nebo z DEX?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam