• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: mno ale copak to neni takový divný... pod rukou... napůl nelegál nebo jak.
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: ja pres obe normalne nakupuju a nemam sebemensi problem, nevim co zase Sharina resi
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: flame si klidně vyřizujte tady nebo v postě, mně je to relativně jedno. Ale asi by bylo lepší a rozhodně bych ocenil, kdybys řekl něco o těch stránkách a proč ti to připadne k něčemu dobrý. Já se na ně dívam teda nedůvěřivě.
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: co je ty ludro zase? :-D
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: aha, tak já mám prý jenom ty Mind Games. Vypadá to tak, že to Gold edition je cca jednou tolik navíc co ty Mind Games.
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    GAF: Chcel som počkať na Gold kým nedám aspoň raz posledný level, ale asi dám na sviatky upgrade.
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: mám myslím tu gold. Jsou tam dvě nová povolání a přidali psioniku a klasicky různý recepty a věci navíc včetně zbraní atp. S psionikou je docela legrace. Výčet přídavků bude asi ještě větší, ještě se podívám a dám kdyžtak vědět přesněji. Myslim, že je to za pár babek, já to kupoval nadšeně.
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    GAF: Myslím, že je, už som to dlhšie nehral. Btw. máš Gold verziu + DLC? Oplatí sa aspoň dačo z toho?
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: ne! On je někde v inventory?! Wow, díky moc, zkusim se podívat.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: no né jde o to, že už sme to dávno probrali, což by věděl kdyby četl všechny příspěvky... jen otevírá dávno probrané téma, bez přidání jakýchkoli dalších informací či argumentů... nehledě na to, že doporučuje neautorizovaného distributora
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    GAF: Skúšal si ten kľúč discard/destroy?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: Final Fantasy 1-9 jsou dodnes jedny z nejlepších JRPG, ale ty zrovna nemají tenhle taktickej soubojovej systém... je to taky tahovka, ale ty souboje sou někde jinde... vyjímkou bude spin-off Final Fantasy Tactics který adaptoval tenhle soubojovej systém... Agarest bych nedoporučoval, protože je to klasickej Japangrind... pro západní trh museli vydat free dlc s imba zbraněma, aby to lidi hráli :) mě teda tenhleten isometrickej souboj nikdy zrovna nesed, takže kromě toho Vandal Hearts nevim co bych doporučil... to mě kdysi opravdu hodně bavilo
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN:
    EZEE:

Mno, mně se to taky nezdá teda. Levný je jedna věc, ale spolehlivost druhá. Nevim, neznám přesně, jenom jsem k tomu skeptickej. EZEE máš k tomu co říct?

Možná je ještě dobrý http://www.greenmangaming.com ale to nevim, ať řeknou ostatní radši. I když ti se vyžívaj v propracovanym systému získávání slev a bodů a čistě pro koupi hry to může být matoucí.
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: tuhle jsem hrál Aveyond 2 jenže nemám teď těch 20 babek, abych si ho koupil. Myslel jsem přesně tohohle typu. Kdybys věděl nějakou - i když teď mě napadá. Vlastně na emulátorech je spousta tohohle a asi dvoje z těch starších Final Fantasy jsou legendou, žejo?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: JRPG je celkem velkej pojem, prakticky je to každé RPG co příjde z japonska :) nicméně hlavní znaky jsou velký důraz na vývoj hlavního charakteru, tahový soubojový systém a barvitější design... nicméně ten isometrickej chess-like souboj nemaj všechny... na PC toho moc nebude, vim že Agarest hry používají tenhle soubojovej systém... na PS1/2/3/4/Vita jsou toho samozřejmě hromady :) Vandal Hearts na PS1 je imo top :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    můžeš prosím smazat tohodle vyhulenýho dementa? dík
    GAF
    GAF --- ---
    Prosim Vás lidi, jak se nazývá skupina těch japonskejch RPGček, který jsou viděný isometricky, hrajou se pořád ve stejnym prostředí jakoby - jakože z game makeru (ale nenutně z něho), souboje jsou takový ty Final Fantasy like a podobně... Myslim, že jRPG neni ten název nebo ano?
    GAF
    GAF --- ---
    To nikdo nehrajete nebo jste nehráli Sword of the Stars: the Pit? Boží to sci-fi roguelike na Steamu?
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: mmoboost.cz, key4you.cz
    GAF
    GAF --- ---
    10-20 KRÁT ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam