• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: mmoboost.cz, key4you.cz
    GAF
    GAF --- ---
    10-20 KRÁT ...
    GAF
    GAF --- ---
    The Pit (rogue like)

Hele lidi hrajete někdo tohle? Uměl byste poradit, jak otevírat dveře na patře pomocí lockpicku, když jeden vezme klíč na celý patro? Ten klíč je přece medvědí služba - člověk tak nemůže 10-20 cvičit lockpick, protože se mu všechno otevře automaticky.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: to je irelevantni... muze kecat i o celkovem obsahu, coz by mohl byt pripad titanfallu, ktery mel pri releasu nekomprimovane audio a diky tomu 55gb... jestli pak ke komprimaci doslo, ale Origin ma stale starou informaci o obsahu, mohl by pocitat prubeh procentulne a tudiz interpretovat dataflow ve spatnem cisle... otazka je, jestli je tvoje linka takove rychlosti schopna jestli jsi ten traffic monitoroval na sitovce nebo routeru... nektere launchery a download managery ukazuji kolisani downstreamu, ackoli tok dat je stabilni, protoze skript nestiha pocitat pakety a prakticky laguje takze v praxi pak ukazuje silene pomalou rychlost, stridajici s nezvykle vysokou... maniodepresivni downloader :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    CRKOS: jestli tvuj ISP poskytuje nizsi rychlost, nebo ti traffic monitor ukazoval min, tak Origin proste keca...
    CRKOS
    CRKOS --- ---
    ANONYMCZE: tak třeba cod ghosts optimalizovali měsíc než to bylo hratelny v mp. Nechápu proč vydaj "nehotovej" paskvil.I u BF byl problém,kterej trval o hodně dyl vyresit. Proto uz nikdy žádnou takovou hru když je launch nekoupím, akorát mě to nasere...

Nevíte náhodou jak funguje stahování z originu?kdysi sem stahoval titanfall asi 55gb a stahoval sem to asi 35mb/s a přitom normální stahování jsem měl maximálně 5mb/s. Jak to mohlo mít takovou rychlost?
    TAP
    TAP --- ---
    ANONYMCZE: that moment when your master race heart bleeds for the first time
    TAP
    TAP --- ---
    ANONYMCZE: ono by to ten gameplay nejspíš stejně neprodloužilo
    TAP
    TAP --- ---
    ANONYMCZE: tak to dává krásných 7,5 GB na hodinu gameplaye. jen pro statistiku :)
    TAP
    TAP --- ---
    ANONYMCZE: takže kolik potřebuje nové CoD GB na hodinu?
    GAF
    GAF --- ---
    O.o
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: ale furt je to docela dlouhy v pomeru k ostatnim filmum s Kevinem Spaceym :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: tak to kazdopadne a bez debat :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: jen dvakrat v zivote jsem dal za hru 1200 :) jednou jsem velmi litoval (Crysis 2) a jednou jsem se kralovsky bavil (Battlefield 3)... a v devadesatych letech jsem udelal dva nakupy, jednou 2199,- a jednou 1499,- ... obe hry, Final Fantasy VII a Heroes of Might and Magic III, byly nejlepsi investice co sem kdy udelal :) oboje hraju do dnesnich dnu :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: ptam se nonsalantne, jestli sis to koupil nebo jestli to hrajes s paskou pres oko a papouskem na rameni :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: hohoho and a bottle of rum? :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Jasný, požádám před příští koupí hry o radu.Děkuji
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: se priste klidne zeptej a my ti najdem idealni variantu ;)
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Díky všem , příště to zkusím, když nejde o život, že?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ANONYMCZE: to ale neznamena ze problem nemuze nastat :) obvzlast kdyz nevis kde ty klice berou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam