• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    D13
    D13 --- ---
    ANONYMCZE: no ono ja mam asi zapnut spectator mode, jenze mi nejak nejde vypnout. po zmacknuti F1 se sice otevre menu nastaveni, ale tam i kdyz odkliknu Spectate-only mode a hru restartuji, tak jsem stale v tomto modu
    D13
    D13 --- ---
    poradi pls nekdo znaly, nejde mi v garys modu normalne chodit, lze jen prolitavat texturama. nevi nekdo, kde je co spatne nastaveno?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: taky nad tim uvažuju... jak čtu ty steam reviews tak sem docela v hajpu :)
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: jéé díky! Tohle vypadá fajn.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: mohlo by tě zajímat, klasické JRPG s turn-based taktickým combatem... dnes 50% off

Save 50% on The Legend of Heroes: Trails in the Sky on Steam
    http://store.steampowered.com/app/251150/
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: jojo, kamarád si takhle koupil na key4you Guild Wars 2 a za měsíc dostal ban na účet... měl fakt štěstí že ArenaNet je chápavej a dostal novej klíč přímo od Anetu (což se běžně vůbec nepraktikuje), ale musel začít hrát zase od znovu... prostě radši ruce pryč... navíc bych prostě tyhle pochybný krámy už z principu nepodporoval
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: kecas?! tak to je pro me nova info, to se ke mě nedostalo vubec. tak to uz je taky jebu zmrdy. dik za info
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: právě že zdroj těch klíčů neznáš... prodávaj všechno na čem můžou profitovat, čili i klíče z bundlů, klíče co se rozdávají zadarmo, klíče nakoupené kradenými kreditkami (následně pak dochází k jejich blokaci) atp... kromě toho že nákupem podporuješ lidi kteří porušují EULA, a přiživují se na úkor charitativních bundlů a free klíčů taky riskuješ blokaci klíče a banu příslušných účtů, což se samozřejmě děje... a co mě nejvíc irituje je, že nevim proč sem lezeš a po měsíci oživuješ dávno probraný offtopic, aniž bys - aspoň; kdy už - přidal nějakou hodnotnou informaci...
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: greenman gaming je taky v pohode, nebo humble store, g2play.com
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: ne proc? prodavaj normalne klice z krabicovek
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: mno ale copak to neni takový divný... pod rukou... napůl nelegál nebo jak.
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: ja pres obe normalne nakupuju a nemam sebemensi problem, nevim co zase Sharina resi
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: flame si klidně vyřizujte tady nebo v postě, mně je to relativně jedno. Ale asi by bylo lepší a rozhodně bych ocenil, kdybys řekl něco o těch stránkách a proč ti to připadne k něčemu dobrý. Já se na ně dívam teda nedůvěřivě.
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: co je ty ludro zase? :-D
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: aha, tak já mám prý jenom ty Mind Games. Vypadá to tak, že to Gold edition je cca jednou tolik navíc co ty Mind Games.
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    GAF: Chcel som počkať na Gold kým nedám aspoň raz posledný level, ale asi dám na sviatky upgrade.
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: mám myslím tu gold. Jsou tam dvě nová povolání a přidali psioniku a klasicky různý recepty a věci navíc včetně zbraní atp. S psionikou je docela legrace. Výčet přídavků bude asi ještě větší, ještě se podívám a dám kdyžtak vědět přesněji. Myslim, že je to za pár babek, já to kupoval nadšeně.
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    GAF: Myslím, že je, už som to dlhšie nehral. Btw. máš Gold verziu + DLC? Oplatí sa aspoň dačo z toho?
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: ne! On je někde v inventory?! Wow, díky moc, zkusim se podívat.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: no né jde o to, že už sme to dávno probrali, což by věděl kdyby četl všechny příspěvky... jen otevírá dávno probrané téma, bez přidání jakýchkoli dalších informací či argumentů... nehledě na to, že doporučuje neautorizovaného distributora
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam