• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    Jedná-li se Vám o radu, otázku, vychytávku aj. napište ke svému příspěvku nejdřív hlavičku v tlustém fontu s názvem hry a případně platformou. Ať se to odliší od běžného chatování. Dík.
    rozbalit záhlaví
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GAF: Sice jen drátovej, ale i tak super cena.. taky doporučuju - měl jsem předtím nějakej logitech a sice nebyl špatnej, ale kompatibilita i to dílenský zpracování má lepší ten Xboxovej.. btw pořád si myslím, že gamepad jsou nejlíp utracený peníze do "herního" PC..
    GAF
    GAF --- ---
    PETRPEDROS: http://www.czc.cz/xbox-360-controller-black/90851/produkt

hele máš to dokonce jenom za 750 a žádnejch 1100 - 1400 jak to stávalo.
    GAF
    GAF --- ---
    Buď jeho "konverzi na PC" a nebo rovnou Xboxovej. Xbox je vpodstatě Písidlo v krabici - teda aspoň starej byl, teď nevim jak je to s těma novejma, a součástí balení bývá redukce na normální USB (ale radši se zeptej / zkontroluj).
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj, vím, že to není rada na to co přesně žádáš, ale přesto. Kup si Xbox ovladač. Hele fakt, je to sice dražší tak o čtyři kila (leda bys našel někde v bazaru nebo tak), ale ušetříš si hooooordy potíží s kompatibilitou. A v neposlední řadě (no spíš první řadě) je fakt dobre ergonomickej; všechno dobře padne do ruky, palce drží na páčkách a nesjížděj, všechno je bytelný a dobře pochopitelný.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Thrustmaster GP XID 2960740 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/thrustmaster-gp-xid/146760/produkt
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, scháním gamepad buď mall, alza nebo czech computer. +/- za 600,-, ale potřeboval bych aby měl citlivé tlačítko plynu něco jako je u ovladačů PS3 nebo xbox. Hodíte mi někdo odkazy? Díky
    GAF
    GAF --- ---
    WASTELAND 2

Ahoj lidi, prosim Vás vykupuje někdo weapon junk parts za premium cenu i v druhý části hry, kolem L.A.? Mám si je nechávat nebo prodávat komukoliv na potkání?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    D1RABBIT: přesně... muj backlog má víc titulů než všichni zaměstanci CERNu dohromady
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Dota 2 je lepci nez LoL :-)

z posledni doby rozhodne Wasteland 2 a pak muzes treba NevewrWinter online
    GAF
    GAF --- ---
    Co Dead Island nebo Left 4 Dead nebo takovýhle tyhle věci?
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: pro děti, který v tom vyhrávaj miliony v šampionátech :) ?
    GAF
    GAF --- ---
    League of Legends? To se ti postará o zábavu, zájem i zlost kdyby na to přišlo .)
    GAF
    GAF --- ---
    Nope, not me.
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: taky nevim co to je, ale třeba Heroes VI se spouští nejdřív ze Steamu a pak ještě přes UPlay. (dobrá demence, ale co se dá dělat .)
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No, to mi vysvětloval ten co mi to prodal, že prý je to nějaká bezpečnostní pojistka, takže se mi nainstalovalo i UPlay, sám nevím proč. Teď jsem zjistil, že když tu hru spustím ze Steamu a ne z ikony na ploše, tak se hra otevře přes celý monitor. byla ta koupě složitá, samé heslo, samá čísla, myslel jsem, že mi dá kod, který předám do Steamu a bude to, ale nebylo. bohužel proč to tak bylo, na to mi nestačí moje znalosti. Ale stálo to jen 250 Kč, takže chuj s tím.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jenom na okraj: já jsem například ve Splinter Cell 3 musel ručně upravovat rozlišení v ini souboru...
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Díky, samozřejmě zkusím. Hezký den.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Settings - Video Settings - Display mode a tam dát Fullscreen případně Borderless.

Prý to Splinter Cell dělá, že když se člověk přepne do Windows, tak už mu zůstane hra jen v okně. Sám nevím. Třeba poradí ještě ANONYMCZE.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Ahoj, tak jsem Tě poslechl akoupil jsem si cca za 300 klíč pro Steam tom Clancy splinter Cell, bylo to dosti ko,plikované, musel si jheště nainstalovat Uplay, no ale nakonec se to povedlo. jen jeden problém se mi vyskytuje hra se nezobrazuje přes celou obrazovku, ale o něco méně a tam okolo jsou nějaké obrázky od Steamu, což je nepříjemné.Tady to zvětšení na monitor nejde těmi běžnými talčítky Alt+Enter, tak se ptám na nějakou jinou fintu tak dostat hru přes celý monitor.Děkuji
    D13
    D13 --- ---
    ANONYMCZE: problem v hlavnim menu, nastaveno Trouble in Terrorist Town misto Sandboxu. Dik,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam