• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    D13
    D13 --- ---
    ANONYMCZE: problem v hlavnim menu, nastaveno Trouble in Terrorist Town misto Sandboxu. Dik,)
    D13
    D13 --- ---
    ANONYMCZE: no ono ja mam asi zapnut spectator mode, jenze mi nejak nejde vypnout. po zmacknuti F1 se sice otevre menu nastaveni, ale tam i kdyz odkliknu Spectate-only mode a hru restartuji, tak jsem stale v tomto modu
    D13
    D13 --- ---
    poradi pls nekdo znaly, nejde mi v garys modu normalne chodit, lze jen prolitavat texturama. nevi nekdo, kde je co spatne nastaveno?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: taky nad tim uvažuju... jak čtu ty steam reviews tak sem docela v hajpu :)
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: jéé díky! Tohle vypadá fajn.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: mohlo by tě zajímat, klasické JRPG s turn-based taktickým combatem... dnes 50% off

Save 50% on The Legend of Heroes: Trails in the Sky on Steam
    http://store.steampowered.com/app/251150/
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: jojo, kamarád si takhle koupil na key4you Guild Wars 2 a za měsíc dostal ban na účet... měl fakt štěstí že ArenaNet je chápavej a dostal novej klíč přímo od Anetu (což se běžně vůbec nepraktikuje), ale musel začít hrát zase od znovu... prostě radši ruce pryč... navíc bych prostě tyhle pochybný krámy už z principu nepodporoval
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: kecas?! tak to je pro me nova info, to se ke mě nedostalo vubec. tak to uz je taky jebu zmrdy. dik za info
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: právě že zdroj těch klíčů neznáš... prodávaj všechno na čem můžou profitovat, čili i klíče z bundlů, klíče co se rozdávají zadarmo, klíče nakoupené kradenými kreditkami (následně pak dochází k jejich blokaci) atp... kromě toho že nákupem podporuješ lidi kteří porušují EULA, a přiživují se na úkor charitativních bundlů a free klíčů taky riskuješ blokaci klíče a banu příslušných účtů, což se samozřejmě děje... a co mě nejvíc irituje je, že nevim proč sem lezeš a po měsíci oživuješ dávno probraný offtopic, aniž bys - aspoň; kdy už - přidal nějakou hodnotnou informaci...
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: greenman gaming je taky v pohode, nebo humble store, g2play.com
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: ne proc? prodavaj normalne klice z krabicovek
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: mno ale copak to neni takový divný... pod rukou... napůl nelegál nebo jak.
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: ja pres obe normalne nakupuju a nemam sebemensi problem, nevim co zase Sharina resi
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: flame si klidně vyřizujte tady nebo v postě, mně je to relativně jedno. Ale asi by bylo lepší a rozhodně bych ocenil, kdybys řekl něco o těch stránkách a proč ti to připadne k něčemu dobrý. Já se na ně dívam teda nedůvěřivě.
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: co je ty ludro zase? :-D
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: aha, tak já mám prý jenom ty Mind Games. Vypadá to tak, že to Gold edition je cca jednou tolik navíc co ty Mind Games.
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    GAF: Chcel som počkať na Gold kým nedám aspoň raz posledný level, ale asi dám na sviatky upgrade.
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: mám myslím tu gold. Jsou tam dvě nová povolání a přidali psioniku a klasicky různý recepty a věci navíc včetně zbraní atp. S psionikou je docela legrace. Výčet přídavků bude asi ještě větší, ještě se podívám a dám kdyžtak vědět přesněji. Myslim, že je to za pár babek, já to kupoval nadšeně.
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    GAF: Myslím, že je, už som to dlhšie nehral. Btw. máš Gold verziu + DLC? Oplatí sa aspoň dačo z toho?
    GAF
    GAF --- ---
    NAMELESS: ne! On je někde v inventory?! Wow, díky moc, zkusim se podívat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam