• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    Jedná-li se Vám o radu, otázku, vychytávku aj. napište ke svému příspěvku nejdřív hlavičku v tlustém fontu s názvem hry a případně platformou. Ať se to odliší od běžného chatování. Dík.
    rozbalit záhlaví
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GAF: Ještě by mohl bejt "gumovej" - v čem byl logitech lepší bylo právě to pogumování + možnost přepnout analog za digitál (tohle jsem ocenil hrozně v emulátorech resp. v emulátoru PS1 - na Xboxovým bylo všechno nehratelný, protože to bralo i nepatrný vychýlení páčky)
    GAF
    GAF --- ---
    LOPIK: žejo? Ten rozdíl v hraní pak, je to takový celý... jak to říct no... přirozenější a živěji zábavnější. Druhak některý hry bez toho prostě nejdou.

Já měl předtim v ruce tři a dva byly takový nic moc do ruky a dva z nich měly páčky na palce takový celý divný, že z nich ty palce furt sklouzávaly. A ten Xboxovej padl do ruky už několika hodně různejm lidem, asi to maj prostě vymyšlený. Sakra, měl bych za to dostat nějaký peníze, když ho tak promotuju, co :) ? Mam napsat Microsoftu?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GAF: Sice jen drátovej, ale i tak super cena.. taky doporučuju - měl jsem předtím nějakej logitech a sice nebyl špatnej, ale kompatibilita i to dílenský zpracování má lepší ten Xboxovej.. btw pořád si myslím, že gamepad jsou nejlíp utracený peníze do "herního" PC..
    GAF
    GAF --- ---
    PETRPEDROS: http://www.czc.cz/xbox-360-controller-black/90851/produkt

hele máš to dokonce jenom za 750 a žádnejch 1100 - 1400 jak to stávalo.
    GAF
    GAF --- ---
    Buď jeho "konverzi na PC" a nebo rovnou Xboxovej. Xbox je vpodstatě Písidlo v krabici - teda aspoň starej byl, teď nevim jak je to s těma novejma, a součástí balení bývá redukce na normální USB (ale radši se zeptej / zkontroluj).
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj, vím, že to není rada na to co přesně žádáš, ale přesto. Kup si Xbox ovladač. Hele fakt, je to sice dražší tak o čtyři kila (leda bys našel někde v bazaru nebo tak), ale ušetříš si hooooordy potíží s kompatibilitou. A v neposlední řadě (no spíš první řadě) je fakt dobre ergonomickej; všechno dobře padne do ruky, palce drží na páčkách a nesjížděj, všechno je bytelný a dobře pochopitelný.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Thrustmaster GP XID 2960740 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/thrustmaster-gp-xid/146760/produkt
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, scháním gamepad buď mall, alza nebo czech computer. +/- za 600,-, ale potřeboval bych aby měl citlivé tlačítko plynu něco jako je u ovladačů PS3 nebo xbox. Hodíte mi někdo odkazy? Díky
    GAF
    GAF --- ---
    WASTELAND 2

Ahoj lidi, prosim Vás vykupuje někdo weapon junk parts za premium cenu i v druhý části hry, kolem L.A.? Mám si je nechávat nebo prodávat komukoliv na potkání?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    D1RABBIT: přesně... muj backlog má víc titulů než všichni zaměstanci CERNu dohromady
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Dota 2 je lepci nez LoL :-)

z posledni doby rozhodne Wasteland 2 a pak muzes treba NevewrWinter online
    GAF
    GAF --- ---
    Co Dead Island nebo Left 4 Dead nebo takovýhle tyhle věci?
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: pro děti, který v tom vyhrávaj miliony v šampionátech :) ?
    GAF
    GAF --- ---
    League of Legends? To se ti postará o zábavu, zájem i zlost kdyby na to přišlo .)
    GAF
    GAF --- ---
    Nope, not me.
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: taky nevim co to je, ale třeba Heroes VI se spouští nejdřív ze Steamu a pak ještě přes UPlay. (dobrá demence, ale co se dá dělat .)
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: No, to mi vysvětloval ten co mi to prodal, že prý je to nějaká bezpečnostní pojistka, takže se mi nainstalovalo i UPlay, sám nevím proč. Teď jsem zjistil, že když tu hru spustím ze Steamu a ne z ikony na ploše, tak se hra otevře přes celý monitor. byla ta koupě složitá, samé heslo, samá čísla, myslel jsem, že mi dá kod, který předám do Steamu a bude to, ale nebylo. bohužel proč to tak bylo, na to mi nestačí moje znalosti. Ale stálo to jen 250 Kč, takže chuj s tím.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jenom na okraj: já jsem například ve Splinter Cell 3 musel ručně upravovat rozlišení v ini souboru...
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Díky, samozřejmě zkusím. Hezký den.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Settings - Video Settings - Display mode a tam dát Fullscreen případně Borderless.

Prý to Splinter Cell dělá, že když se člověk přepne do Windows, tak už mu zůstane hra jen v okně. Sám nevím. Třeba poradí ještě ANONYMCZE.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam