• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: No je to možný, ale účet, který je nefunkční mi stejně není k ničemu. Jak by to bylo s dalšími hrami, které bych koupil a taky by byly spravovány Originem, to by už ani nešlo spustit?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: možná má nějakej rusák tvuj účet, protože jen tak postuješ svoje přihlašovací údaje na veřejný fóra?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Oni mě pořád posílají kód na dnes již neexistující telefonní číslo, tak jsem jim napsal nový telefon, no snad to tam někdo čte.
    RCROW
    RCROW --- ---
    No a víš, co je taky divné, to, že dříve jsem se přihlásil a psalo mě to, že účet je používán,???? to nevím co mělo znamenat, jestli někým jiným???, ale kašlal jsem na to, protože hrát šlo, až teď to nejde
    RCROW
    RCROW --- ---
    No já nevím vlastně, kdo mě pořádal. Kliknul jsem na tu oranžovou ikonu Origin, nebo to tak úplně stejně probíhá, když kliknu na ikonu třeba Titanfall, tak se mi ukáže hláška s tím, abych se přihlásil. Jsou tam dvě kolonky nad sebou 1. přihlašovací jméno, a 2. pod tím zadat heslo. to vyplním a ukáže se mi adlší hláška. jako podobně při internetovém bankovnictví-, že na můj telefon bylo zasláno heslo s číslem xxxxx149 a ať ho po obdržení vložím do této tabulky. Ale žádné heslo mi již dva dny na telefon nepřišlo. Třeba by mi pomohlo mít nějakou adresu, tak bych jim mohl tento problém napsat, nebo to nějak obejít. Popravdě řečeno mě to pěkně sere- u koupených her.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Zdravímpřátelé. Koupil jsem si několik her-skutečně koupil od JRC-titanfall, Crysis3, atd a ty se nějk dostaly do skupiny her pod Origin. Dosud to fungovalo docela dobře, ale teď mě to požádalo o přihlášení, nějakým nickem a heslem, což jsem tedy udělal a pak mi to napsalo, že musím vložit nějaký kód, který mi jde telefonem. Ale telefonem žádný kód nepřišel, takže jsem namydlený a vlastně žádnou hru nemůžu hrát. Včera jsem dostal nějakou ruskou zprávu. bůh ví od koho, jestli si chci změnit heslo, ale to přeci nechci, tak jsem jim napsal, že čekám na telefonní kód, ale, samozřejmě, bez jakékoliv odpovědi. Co mi radíte? Opakuji, že jsou to úůlně ofi koupené hry, které teď nemohu vůbec hrát.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    ANONYMCZE: Samozřejmě na ARMA a jiné i GTA si zahraju raději s myší a klávesnicí, ale teď jezdíme s přáteli GRID a tam bez gamepadu si neškrtnu.
    GAF
    GAF --- ---
    Mode tlačítko pro analog a digital... taky.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    ANONYMCZE: Ten sem měl taky, a zničil jsem ho po dvou letech.. Výdrž nic moc.
    GAF
    GAF --- ---
    LOPIK: oh, tak to může někdy docela ubírat na upotřebitelnosti. Týjo, zrovna starý hry hraju někdy. Sakryš .)
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: nahoď odkaz.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GAF: Ještě by mohl bejt "gumovej" - v čem byl logitech lepší bylo právě to pogumování + možnost přepnout analog za digitál (tohle jsem ocenil hrozně v emulátorech resp. v emulátoru PS1 - na Xboxovým bylo všechno nehratelný, protože to bralo i nepatrný vychýlení páčky)
    GAF
    GAF --- ---
    LOPIK: žejo? Ten rozdíl v hraní pak, je to takový celý... jak to říct no... přirozenější a živěji zábavnější. Druhak některý hry bez toho prostě nejdou.

Já měl předtim v ruce tři a dva byly takový nic moc do ruky a dva z nich měly páčky na palce takový celý divný, že z nich ty palce furt sklouzávaly. A ten Xboxovej padl do ruky už několika hodně různejm lidem, asi to maj prostě vymyšlený. Sakra, měl bych za to dostat nějaký peníze, když ho tak promotuju, co :) ? Mam napsat Microsoftu?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GAF: Sice jen drátovej, ale i tak super cena.. taky doporučuju - měl jsem předtím nějakej logitech a sice nebyl špatnej, ale kompatibilita i to dílenský zpracování má lepší ten Xboxovej.. btw pořád si myslím, že gamepad jsou nejlíp utracený peníze do "herního" PC..
    GAF
    GAF --- ---
    PETRPEDROS: http://www.czc.cz/xbox-360-controller-black/90851/produkt

hele máš to dokonce jenom za 750 a žádnejch 1100 - 1400 jak to stávalo.
    GAF
    GAF --- ---
    Buď jeho "konverzi na PC" a nebo rovnou Xboxovej. Xbox je vpodstatě Písidlo v krabici - teda aspoň starej byl, teď nevim jak je to s těma novejma, a součástí balení bývá redukce na normální USB (ale radši se zeptej / zkontroluj).
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj, vím, že to není rada na to co přesně žádáš, ale přesto. Kup si Xbox ovladač. Hele fakt, je to sice dražší tak o čtyři kila (leda bys našel někde v bazaru nebo tak), ale ušetříš si hooooordy potíží s kompatibilitou. A v neposlední řadě (no spíš první řadě) je fakt dobre ergonomickej; všechno dobře padne do ruky, palce drží na páčkách a nesjížděj, všechno je bytelný a dobře pochopitelný.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Thrustmaster GP XID 2960740 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/thrustmaster-gp-xid/146760/produkt
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, scháním gamepad buď mall, alza nebo czech computer. +/- za 600,-, ale potřeboval bych aby měl citlivé tlačítko plynu něco jako je u ovladačů PS3 nebo xbox. Hodíte mi někdo odkazy? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam