• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALTORSalsa, Zouk, Bachata - Dance is the hidden language of the soul
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    Tak posledni dobou jsou vytecne hlavne stredy v Palance. V patek sem byl v Rinconu a strasnejch lidi. Jista slecna mi tam zrichtovala palec takovym stylem ze sem mel strach jestli taky nebudu mit koncetinu v sadre. Nastasti po par dnech fialovy odstin z prstiku mizi a tancovat nejak jde :). Dneska se mozna chystam do Jamu - jestli me teda doma pusti :))
    CALE
    CALE --- ---
    cece ja zazivam upadek, uz jen ucim bachatu na vikendovych intenzivkach. Mam ted i ruku v sadre tak je to o to slozitejsi ;))
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    ALTOR: no rozhodne ne.. :) vetsinou tak 3x tejdne nekde sem - spis i vickrat
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    ted vůbec nestíhám nikam chodit.. doufám, že vy to tak nezanedbáváte :)
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    je to tu nejake mrtve - tak preposilam aspon jedno prima video: :)

Salsa in Havana - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qza3brQZQrI
    VISAC
    VISAC --- ---
    VELDRANE: o to je to někdy horší.. :)
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    VISAC: na to vys*r. Kazdej nejak zacina (i ty slecny) - kdyz sem zacinal pred lety chodit na kurzu tak prvni pulrok sem to bez dvou panaku pred lekci nedal :). A ze by zrovna velka spousta holek na tom byla nejak excelentne, aby se s Tebou nudila tak to si zrovna nemyslim.

Nejde zejtra nekdo do Rinconu ?
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    VISAC: mrtvá myš měla jít zájem tancovat.. tehdy jsem nějak nestíhal.. zkus jí napsat do pošty
    VISAC
    VISAC --- ---
    CALE: Díky, máš pravdu, a vzhledem k tomu, že se žádná tanečnice neozvala mi ani nic jiného nezbývá. :) Na druhou stranu, když je člověk jen na, řekněme, ne úplně pokročilé úrovni, poznáš, že některé partnerky unešené z tance tolik nejsou.
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    CALE: to se asi vidame - nebyls vcera nahodoui v palance ? :))
    CALE
    CALE --- ---
    VISAC: Na hledání partnerky kašli, vyraž do klubu a hezky si to užij. Ženských je pořád hafo co čekaj netrpělivě a očima každého chlapa k tanci vyzývají... takže do klubu a tančit.

VELDRANE: Tak to se určitě i vídáme jen o tom nevíme ;)
    VELDRANE
    VELDRANE --- ---
    No vida - konecne poradny forum na Nyxu. Doufam ze se potkame nekdy v palance/rinconu/jamcafe etc :)
    VISAC
    VISAC --- ---
    Ahoj! Rád bych zde našel taneční partnerku na salsu lineu, v Praze. Na tančení v klubu, případně na navštěvování kurzu. Jsem mírně pokročilý. Napište, Budu se těšit.
    CALE
    CALE --- ---
    Lineu neprovozuju, ale az pujdete na kubanu rad se pridam :))

Povedu kurzy bachaty pro zacatecniky o vikendu 29.-30. 10. 2011 a pokrocile 5.-6- 11. 2011. Jsou to vikendove intenzivky (3 hodiny sobota a 3 hodiny nedele), od 11:00 do 15:30. Bude to casem vyvesene na strankach www-salsa-dance.cz.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    DEADCAT: muzem zkusit tuhle středu pokud vyhovuje
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    ALTOR: ok zkusme :) kdy?
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    DEADCAT: přemýšlím, že bych pokračoval s lineou ted od září také, můžem zajít do pálanky a zkusit jak si v salse sednem..
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    jo a vlastne nemam ani partnera na tu salsu (linear) :) pry mi tam nekoho najdou ale pro jistotu se ptam.
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    ale ale co tu nachazim :)
    zacinam se salsou ve stredne pokrocilych, zatim jsem tancila jen na "vesnickych fiestach" tak uvidime co to da... hodne se mi ale libi zouk, nasel by se ke me nejaky partner? umim toho ze zouku 0, zatim.
    CALE
    CALE --- ---
    jj ja tancuju kubanu. Jsem zase nevyspalej po ty vcerejsi La Cubanite, sakt pohodovej klub, akorad je tam vedro jakmile je tam trochu vc lidi. Ale to je tedka vsude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam