Hola vsem, az dnes jsem narazil na tuhle diskusi, takze jednoznacne book ;)
Pravdepodobne bude spousta lidi znat, ale pro ty co nahodou ne, tak k jiz zminenym klubum La Macumba, Jam Cafe, Dance Union (drive jako DUC, nove jako DCS) bych jeste doporucil ve stredu od 21:00 klub
Solidni Jistota:
SolidníJistota.cz - Klub a restaurace v centru Prahy
http://www.solidnijistota.cz/
Kdyz prijdete jeste pred devatou, tak nebudete platit vstup (coz je 50,-, takze nic hroznyho), nicmene v satne taky nikdo neni takze veci sebou.
Obcerstveni cenove je zhruba jako v DUCu, takze drazsi. Obcas byva i ziva kapela (La Descarga), takze fajne. Oproti DUCu mensi, ale zase mi prijde, ze tam neni takovy kraval, kdyz nehraje ziva kapela (takze se tam da obcas i domluvit).
Dale pres zimu kazdou nedeli od 20:00 ve 4. patre
Zizkovske veze jsou vecery se Salsou a Bachatou v jedne mistnosti a Zoukem ve druhe, vstup 50,-, pekny vyhled, ale opet o neco drazsi obcesrstveni (dalsi nevyhoda jsou toalety, ktery jsou v prizemi, takze je nutne zase tam a zpet vytahem, coz je ponekud opich). Pres leto se tato akce presouva do Vinicniho altanu v Havlickovych sadech (za Grebovkou).
Nove ted nas ucitel salsy bude otevirat pravidelne ctvrtecni akce v
Lucerne v galerii. Prvni je dnes, takze se jeste uvidi, nakolik to bude mit uspech ;) Do galerie se dostanete, kdyz pujdete do pasaze Lucerna a jak je ta hala se zavesenym konem, tak nalevo jsou schody do prvniho patra do kavarny, schody se rozdeluji, ty co jdou doleva vedou myslim do kavarny a do galerie by se melo dostat schody vpravo (proste je to naproti kavarne). Mam k tomu jen teoreticky popis, jeste jsem tam nebyl.
Takze se muzeme potkat bud dnes, nebo v nedeli na Vezi.