• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALDEMIKBlešáky - chodíte nakupovat/prodávat?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Ostatně, na Puškinově náměstí v Dejvicích vznikly a pokračují od 13. 9. každou neděli Sousedské trhy. Není to přímo blešák, ale kdo ví, jak se to vyvine...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ZU_22: Hodně toho jde najít u nás v Roztokách u Prahy - teď bude 3.10. Hraček je tam spousta, vyloženě retro to není, ale dá se (já loni ulovila houpacího kohouta a podobné věci).
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    Ahoj, nevite o dobrym blesaku na retro hracky a treba maly detsky nabytek?;)
    TERESTRIS
    TERESTRIS --- ---
    Ahoj, mohlo by vas zajimat:)Třeba ty, co něco neudali anebo naopak..nepotřebujee penize, nemusite neudané veci odnaset zpet,pouze prispevek na rozvoz na charitu:) delame uz 7 rokem:)
    https://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=4;date=20150902
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ARILIN: Podle všeho funguje, ale pod někým jiným. Resp. vím o lidech, co tam stále jezdí, ale na webu toho pořádajícího klubu je, že to není... taky uvítám víc informací.
    ARILIN
    ARILIN --- ---
    Neví někdo, jak je to teď s burzou v Zákupech na Českolipsku?
    STROUHANANOHA
    STROUHANANOHA --- ---
    kdyby se něko měl chuť zastavit do Kuzmarktu na Letné pro něco retro oblečení i do bytu, zítra: https://www.facebook.com/events/1006114469408374/
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    Další dobročinný bazar. tentokrát pro cestu domů (paliativní péče)
    https://www.facebook.com/events/1396264084036818/
    Tradiční a tentoktrát jubilejní zahradní blešák v Klubovně v Dejvicích
    https://www.facebook.com/events/968118023219151/permalink/968158309881789/
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Pop up Second Hand v Úněticích u Lasíků!
    https://www.facebook.com/events/492413090909766/
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    Blešák, kde nepotřebujete peníze a nemusíte si odnášet neudané věci zpět. Na krásné terase z vagónů Nákladové nádraží Žižkov https://www.facebook.com/events/981302941882930/

    A tady zase blešák, kde půjdou peníze na dobrou věc
    https://www.facebook.com/events/1620397771578277/
    LUSILDA
    LUSILDA --- ---
    po vcerejsich dvorkovych blesacich se v Dejvicich v NTK dnes kona dalsi blesak https://www.facebook.com/events/1606465826307329/
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: Velkopřílepský statkový blešák byl moc príma, z těch menších, omezený prostorem statku, ale třeba na spojení s výletem na Okoř dobrý... Myslím, že ho dělají jen jednou ročně.

    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Nemůžu to najít nikde na webu, ale zítra jsou v Úněticích Únětické dvorky - blešák různě roztroušený po vesnici, nejvíce asi u Lasíků a u Vytisků... jestli máte cestu nebo jestli máte chuť udělat si cestu, neváhejte!
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: Eh, v původním příspěvku se nějak smazalo pozvání na roztocký blešák :-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: Prodejců je letos 250, resp. prodejních míst, o moc víc už se do parku nevejde (možná by se tam 30 ještě narvalo, ale nejsem si jistá). A rezervace se spouštěly 23.4., teď zbývá asi pět míst... Dost mě to překvapilo, čekala jsem, že to aspoň týden vydrží.

    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    LENISTA: To máme... Ani tak mi nejde o nějaké kažení kšeftů - jsem ráda, že se na akci podílejí místní i že na ní vydělají, vadí mi neochota se dohodnout a problémy, které z toho plynou (např. že já zodpovídám za bezpečnost na komunikaci, na které si někdo udělá stánek tak, že to láká lidi někam, kam by vůbec lézt neměli - měli jsme to s Masopustem, kde je 20 minut na to prohnat několikatisícový průvod dvěma sty metry ulice - a zpozdit se to nesmí. Za bezpečnost odpovídá pořadatel akce, je tam několik krizových míst... a do toho si tam nějaký idiot postaví stánek s klobásama, protože on si to vyjednal s radnicí a chce na tom taky vydělat a hned, ne až se průvod rozpadne a vrátí a lidi k němu do restaurace stejně dojdou v množství, které nebude stíhat.)
    Jsem letos s blešákem zvědavá, ale vypadá to, že všechny blízké restaurace a kavárny budou nějak zaangažované uvnitř, tak snad tyhle věci nebudu muset řešit :-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam