• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MODRAPUSINKAAKT and GLAMOUR photography
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: protože si to málokdo přečte a ještě míň zareaguje.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: Tvé fotky jsem neviděl, nevím, co potřebuješ. Modelek je fůra, jen si vybírat.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Proč je to naprd?
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jdi doprdele s workshopama. Potřebuju modelku, ne se naučit jak sní zacházet, nebo jak zacházet s fotkou, či kompozicí.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: udělám kamarádovi reklamu... lepší modelku si nemůžeš přát, jestli tam bude ona

NAVARA
    NAVARA --- ---
    To chce konkrétní kamarádky oslovit napřímo, nejlépe takové co už něco nafoceno mají
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: status je naprd, piš zprávy, nebo třeba na kafi/sklence nadhoď někdy
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Však jsem psal, že jsem napsal na FB status, že uvidím. wtf.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: ptal ses, kde bereme my...
    pokud nechtějí ani kamarádky, manželky, milenky, tak asi nezbyde nějaká placená akce, workshop, plener apod., kde se dá potrénovat... nebo si najmout profi modelku a nechat se jí vést... začátky jsou těžké, vím... prostě potřebuješ si nadělat portfolio, aby to nebylo lákání holek na sbírku motýlů.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nojo, udělám si ceduli, že hledám modelku na akty a půjdu navýstavu. :D To je nápad. No, mám něco, ale jsou to takový starší věci co jsem se hlásil na Helichovku, nebo potom takový kýčovinky jako zvířátka, nebo jenom portréty, když jsem ještě neměl kvalitní vybavení a o zkušenostech ani raději nemluvě. Jinak z aktů a glamour není právě, že nic..
    STOURA
    STOURA --- ---
    ať jen nežvaním.... hora Sněžka

STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: a máš co ukazovat? tzn obstojné portfolio? Fotopátračka, tfp skupiny, známé, kamarádky, na ulici, na výstavách apod.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    FOTOTERAPEUT: Napsal jsem na fb status, tak uvidím, jestli se mi nějaká ozve.
    FOTOTERAPEUT
    FOTOTERAPEUT --- ---
    GEMBIC: Ja zacal na kamaradkach. Nafotil jsem si na nich nejake zakladni portfolio a pak se ostatni uz hlasej samotne. Fotopatracky a tfp skupiny jsem uplne preskocil. V cesku je to akorat zumpa ..
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Zdravím, kde všude hledáte modelky na akty a glamour? Já se furt ne a ne s někým domluvit.. Na fotopátračce jsem, tady jsem tuším před rokem nebo dvěma taky dával info o tom, že bych něco na kowu six nafotil. Nějaký tipy kde se nejlíp "shání"?
    VITEX
    VITEX --- ---
    Foto Bot: "http://www.maynka.cz/fotos/fotografie/_static_por…" - Boys
    https://boy.s.cz/@foto/112026993193027380

M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---
    M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---
    M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---
    M1CK3Y
    M1CK3Y --- ---