• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MODRAPUSINKAAKT and GLAMOUR photography
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nerozumím co se snažíš napsat. Co až budeš dělat na papír a co zkusíš nadržet? Až to budeš dělat na papír je myšleno tak, až budeš na zvětšováku vyvolávat film? Nebo až si vezmeš velkej formát papíru a na něm budeš provádět koitus? :D A zkusíš nadržet, jakože zazoomovat a vyvolat jen ty kameny? Jestli jo, tak se na to vyprdni. Anebo je ho nadržet myšleno tak, že, no však ty už budeš nejspíš vědět.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: az to budu dělat na papír, zkusím ho nadržet

GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: A, nojo, už tam vidím ty kameny.. :D Škoda.. :D
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: to je ten vodopád
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    To vypadá jak pár provádějící koitus.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Nejsou tam dvě rusalky, nebo co je ta šmouha vzádu?
    STOURA
    STOURA --- ---
    rusalka u vodopádu

GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    To je fakt hrozný.. Teď jsem se s jednou domlouval. Doporučila mi, ať se mrknu na její projekt. Ten projekt jsem upřímně okomentoval. Objektivně jsem napsal, že to logo není logo a ona na to, že hledá něco jinýho. :D Prostě na základě mého názoru na grafiku usoudila, že ne.. já už ani nemám sílu to vysvětlovat.. :D to je prostě... já nevim. mě je asi z toho smutno, že to tak někdo má.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Taky tak. 👍
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: no, neni to nejrozumnejsi veta, uznavam. Tak dobry svetlo a jeste lepsi tmu.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Jo, asi před rokem mě zvali k Milos Mraz na ten kolodiový proces.. Jenže to bylo po.. No, to nebudu tady vytahovat.. Prostě jsem nebyl v dobrý formě a nemohl jsem.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: "Tvé fotky jsem neviděl, nevím co potřebuješ." Ale: "Pracuj na sobě." :D Achjo.. Já nevím, to je asi dneškem, nebo čím? Obecně lidi, bez toho, aniž by někoho znali, tak budou radit.. ..I když to asi bylo i dřív. No nic, tak snad se mi podaří tu fotku najít. Hele, asi nemám jak pokračovat a moc se mi po pravdě ani nechce po tomhle. Já vím, že to myslíš hezky, ale prostě je to hloupý.. A to musí uznat každý objektivní člověk.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: mám ji jako profilovku na jednom ze svých fb profilů, tady ji cpát nebudu... Dělej fotky, jak uznáš za vhodné a pracuj na sobě. Hele, asi jestli chceš pokračovat v konverzaci, tak do pošty..
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: :D Dřív byl hon na čarodějnice, teď je hon na fotografy a někdy všechny, co se nebojí být svý a dělat to, co mají rádi.. Taky jsem právě rozdvojen.. nedělá mi problém komerce, chápu proč jí dělají tak, jak jí dělají a zároveň mám rád tu naturálnost, svobodu/netradičnost, ačkoliv ke kolodiovému procesu jsem se pravda ještě nedostal. Snad se mi podaří tu rovnováhu najít, pak hodím odkaz, jestli nebude vadit. Jestli chceš, tak se poděl o tu fotku.
    STOURA
    STOURA --- ---
    tuhle fotku paní nemá ráda

STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: tak spousta mých obstojných fotek se modelkám nelíbí, ale oceňují je fotografové. Musíš udělat nějakou rovnováhu. Co se týče Karla, tak on je trochu rozdvojen... komerci dělá komerčním způsobem, no a to lepší dělá kolodiem. Navíc i jedna jeho výstava byla dokonce zakázána na popud sdružení nějakých feministek. Jo a taky mi udělal kdysi fotku.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Navíc to má k aktům celkem daleko.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Tisíceré díky.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nemůžu se nějak dokopat k tomu udělat nějakej výběr.. Fotek a typů, nebo jak se tomu říká (krajinářská, zvířata, portréty, art, alternativní, zátiší atp.) už se mi to i začalo splývat a nějak nedokážu ani moc rozeznat co by bylo vhodný ukázat a co ne, neboť co se může líbit mně, tak se nemusí líbit ostatním, natož potencionální modelce. Malou ukázku jsem měl na webu, ale vypršel mi hosting, tak to teď znovu nahazuju. Ale ve zkratce foťák si nastavím vždy tak, jak potřebuju. S lightroomem si taky fotku upravím jak chci. S photoshopem taky. Jen nemám tu potřebu jít v tomto smyslu s davem a fotit to, co třeba Karl von Hwozdnitz. Fotky pěkný, očividně použil pár úprav (já upravuju jak kdy, a vzhledem k minulosti ohledně umělecký fotky na hellichovce, tak se snažím aby to co jde z foťáku šlo hned ven, ale ne vždy tomu tak je, jen to mám někdy radši.) a očividně použil externí světlo, možná softbos, možná blesk externí, jak se to propojí se softboxem.. To všechno záleží na tom, co přesně chce člověk fotit, a jelikož chci zachytit nejen krásu těla, ale i duše, tak to závisí od modelky, jaká bude, co se jí bude líbit, nebo její zájmy a podle toho, to buď bude exteriér, interiér, nebo něco mezi, nebo bůhví co, jestli se chápem.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: tak ať to vyjde....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam