STOURA: Nemůžu se nějak dokopat k tomu udělat nějakej výběr.. Fotek a typů, nebo jak se tomu říká (krajinářská, zvířata, portréty, art, alternativní, zátiší atp.) už se mi to i začalo splývat a nějak nedokážu ani moc rozeznat co by bylo vhodný ukázat a co ne, neboť co se může líbit mně, tak se nemusí líbit ostatním, natož potencionální modelce. Malou ukázku jsem měl na webu, ale vypršel mi hosting, tak to teď znovu nahazuju. Ale ve zkratce foťák si nastavím vždy tak, jak potřebuju. S lightroomem si taky fotku upravím jak chci. S photoshopem taky. Jen nemám tu potřebu jít v tomto smyslu s davem a fotit to, co třeba Karl von Hwozdnitz. Fotky pěkný, očividně použil pár úprav (já upravuju jak kdy, a vzhledem k minulosti ohledně umělecký fotky na hellichovce, tak se snažím aby to co jde z foťáku šlo hned ven, ale ne vždy tomu tak je, jen to mám někdy radši.) a očividně použil externí světlo, možná softbos, možná blesk externí, jak se to propojí se softboxem.. To všechno záleží na tom, co přesně chce člověk fotit, a jelikož chci zachytit nejen krásu těla, ale i duše, tak to závisí od modelky, jaká bude, co se jí bude líbit, nebo její zájmy a podle toho, to buď bude exteriér, interiér, nebo něco mezi, nebo bůhví co, jestli se chápem.