• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MODRAPUSINKAAKT and GLAMOUR photography
    AKT and GLAMOUR photography
    rozbalit záhlaví
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jinak jsem teda zrovna od tebe očekával profesionálnější přístup. :D Čekat ode mě, že budu chtít fotit u mě, (né, že bych proti tomu vyloženě byl, je jen známkou toho, že mě opravdu neznáš. :D Ale jo, píchni si, když si píchá každej, proč ne. Alespoň to něco vypovídá o tobě. :))
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: :D Já ti ale nebráním v tom mě poznat. :DDDDD
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: co pro Tebe jako mám udělat? zavolat své nejlepší modelce a říct... hele, třeba Evo, je na jednom webu pán, co s ním žádná nechce fotit. Nikdy jsem ho neviděl, vůbec ho neznám a ani jsem neviděl jedinou jeho fotku, ale řekl mi o pomoc. Jeď k němu se nechat fotit, jo a zadara. Nejen, že by mne poslala do háje, ale co kdybych se o ní další den dočetl v novinách?
    Promiň, ale takhle to fakt nefunguje, nebo teda alespoň já ne.
    Pokud někomu někoho dohazuji, tak musím vědět, že je spolehlivý.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GEMBIC: ty jsi tak urputny, ze se nedivim, ze s tebou zadna nechce fotit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Jo, no to nemusíš. Spíš bych ocenil, kdybys mi pomohl sehnal modelku na focení aktů, než aby ses piplal s tímhle, pro mě.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: pod zvětšovákem nasvěcovat světlocitlivý papír a při tom selektivně v některých místech světlo ubírat, aby více vystoupilo i to méně zřetelné...
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Nerozumím co se snažíš napsat. Co až budeš dělat na papír a co zkusíš nadržet? Až to budeš dělat na papír je myšleno tak, až budeš na zvětšováku vyvolávat film? Nebo až si vezmeš velkej formát papíru a na něm budeš provádět koitus? :D A zkusíš nadržet, jakože zazoomovat a vyvolat jen ty kameny? Jestli jo, tak se na to vyprdni. Anebo je ho nadržet myšleno tak, že, no však ty už budeš nejspíš vědět.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: az to budu dělat na papír, zkusím ho nadržet

GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: A, nojo, už tam vidím ty kameny.. :D Škoda.. :D
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: to je ten vodopád
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    To vypadá jak pár provádějící koitus.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Nejsou tam dvě rusalky, nebo co je ta šmouha vzádu?
    STOURA
    STOURA --- ---
    rusalka u vodopádu

GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    To je fakt hrozný.. Teď jsem se s jednou domlouval. Doporučila mi, ať se mrknu na její projekt. Ten projekt jsem upřímně okomentoval. Objektivně jsem napsal, že to logo není logo a ona na to, že hledá něco jinýho. :D Prostě na základě mého názoru na grafiku usoudila, že ne.. já už ani nemám sílu to vysvětlovat.. :D to je prostě... já nevim. mě je asi z toho smutno, že to tak někdo má.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: Taky tak. 👍
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: no, neni to nejrozumnejsi veta, uznavam. Tak dobry svetlo a jeste lepsi tmu.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Jo, asi před rokem mě zvali k Milos Mraz na ten kolodiový proces.. Jenže to bylo po.. No, to nebudu tady vytahovat.. Prostě jsem nebyl v dobrý formě a nemohl jsem.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: "Tvé fotky jsem neviděl, nevím co potřebuješ." Ale: "Pracuj na sobě." :D Achjo.. Já nevím, to je asi dneškem, nebo čím? Obecně lidi, bez toho, aniž by někoho znali, tak budou radit.. ..I když to asi bylo i dřív. No nic, tak snad se mi podaří tu fotku najít. Hele, asi nemám jak pokračovat a moc se mi po pravdě ani nechce po tomhle. Já vím, že to myslíš hezky, ale prostě je to hloupý.. A to musí uznat každý objektivní člověk.
    STOURA
    STOURA --- ---
    GEMBIC: mám ji jako profilovku na jednom ze svých fb profilů, tady ji cpát nebudu... Dělej fotky, jak uznáš za vhodné a pracuj na sobě. Hele, asi jestli chceš pokračovat v konverzaci, tak do pošty..
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    STOURA: :D Dřív byl hon na čarodějnice, teď je hon na fotografy a někdy všechny, co se nebojí být svý a dělat to, co mají rádi.. Taky jsem právě rozdvojen.. nedělá mi problém komerce, chápu proč jí dělají tak, jak jí dělají a zároveň mám rád tu naturálnost, svobodu/netradičnost, ačkoliv ke kolodiovému procesu jsem se pravda ještě nedostal. Snad se mi podaří tu rovnováhu najít, pak hodím odkaz, jestli nebude vadit. Jestli chceš, tak se poděl o tu fotku.
    STOURA
    STOURA --- ---
    tuhle fotku paní nemá ráda

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam