• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REK11Kombinované/dálkové studium na VŠ
    REK11
    REK11 --- ---
    TYKVE: kombinovaneho studia se to puvodně dotykat nemělo,tak snad ne
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    REK11: Jo takhle, ja spatne pochopil zadani. Myslel jsem ze jde o prekroceni delky studia. Pak mas samozrejme pravdu.
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    REK11: no, ona nám to vláda za chvíli zpoplatní všem, ne?:)))
    REK11
    REK11 --- ---
    TYKVE: nene ptala jsi se na ukončené studium :-)) tak na to odpovídám.To o čem ty mluvíš není další ale paralelní neboli souběžné studium a tam je to taky trochu jinak
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    REK11: no, já tomu nerozumím, myslela jsem, že za další "paralelní studium" se neplatí - pokud ho ovšem studuju "úspěšně". ale když si jakože odstuduju svých 5-6 let magisterského studia - na které mám nárok, tak pak už mám smůlu. pokud to tak není, tak tím lééépee.
    REK11
    REK11 --- ---
    NINE_OF_NINE: a vy to mate dost podobne,protoze to neni poplatek za prekroceni doby studia,ale za DALSI studium a to vy mate stejne,dle lege artis
    http://www.uhk.cz/cs-cz/o-univerzite/uredni-deska/povinne-zverejnovane-informace/Documents/17%20-%20zm%C4%9Bna%20rektorsk%C3%A9ho%20v%C3%BDnosu%202%20z%20roku%202010%20(poplatky%20spojen%C3%A9%20se%20studiem).pdf

    takze bych vazila slova byt tebou :-))
    REK11
    REK11 --- ---
    NINE_OF_NINE: tak to zas nesouhlasím já ČZU v Praze - tak u nas je za prekroceni doby studia 12000 za semestr a 2900 za dalsi studium-s tim,ze to jsou maxima .-))
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    REK11: No s tou malou castkou bych vazil slova. Napr. na UHK ( www.uhk.cz ) je to 14 750 - 41 300 Kc za semestr. Vetsinou plati ze nizsi jsou u mensich univerzit a naopak.
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    REK11: aha, tak to je docela dobrý:)
    REK11
    REK11 --- ---
    TYKVE: je to bráno jako další studium ne jako překročení doby studia,někde se platí něco směšného,jinde vůbec-tedy pokud mluvíme o státní škole
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    ahoj, nevíte, jak to dneska je? když vystuduju magisterský pětiletý, a pak se ještě přihlásím někam na bakaláře, tak platím? nebo se to bere jako jinej "program" a mám na to nárok.
    HELMETGIRL
    HELMETGIRL --- ---
    Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenost s magisterským studiem na FSV-UK, katedra Sociologie, ideálně obor Veřejná a soc. politika? Zajímala by mě hlavně náročnost a byrokratické záležitosti.
    REK11
    REK11 --- ---
    HANELA:
    ad nechci rejpat: Já jsem zas alergická, když někdo jde rejpat a použije tyhle dvě slova, takže kdybys nechtěla, tak nerejpeš, což teď vlastně děláš a chceš:-o a to mi teda vadí u všech, nejen u vysokoškoláků. Pokud máš problém s pravopisem, tak adresuj a nejlepe do pošty a neotravuj s tím tady.

    Jinak neprud nebo bude zle. Navíc je to OT, takže příště bez milosti mažu
    HANELA
    HANELA --- ---
    nechci rejpat, ale narazila jsem tady několikrát na hrubku...mi místo my.
    jsem na tyhle chyby dost alergická, hlavně u vysokoškoláků :-(((((
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CMLKA: a nebo to CŽV jde použít ještě jedním způsobem - mě vyrazili po čtvrťáku kvůli jedné neudělané zkoušce ze třeťáku, tak jsem si v tom následujícím roce tu zkoušku dodělala na CŽV, dala novou přihlášku a protože en-block ročníky u nás uznávat šlo (narozdíl od samostatných předmětů, které se uznávaly jen za 2 a lepší), tak jsem požádala o uznání a nastoupila zase hezky do čtvrťáku (zkombinovaného s páťákem, protože ze čtvrťáku jsem měla taky skoro všechno hotové...)
    REK11
    REK11 --- ---
    CMLKA: ano ve sve podstate je to tak :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CHIMERA: za zajmeno "ty" si dosad "clovek" nebylo to mysleno osobne, ostatne vim, ze jsi holka...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CMLKA no to se netýká mě, já ty lidi učím :))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CHIMERA: jo aha...takze vlastne jakoby platis za to, ze si neudelal prijimacky...nebo jinak jsi ve skole vlastne nad ramec studentu, takze logicky za tebe asi ani stat nic neplati...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CMLKA. CŽV je celoživotní vzdělávání. něco jako dřív byl nultý ročník. ti, kteří se nedostanou ke studiu, si můžou zaplatit první ročník, buď v denní nebo distanční formě, a pokud během prvního roku splní všechny podmínky, tak jsou pak převedeni do řádného studia.
    v řádném typu studia distanční formu nemáme, tam je jen denní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam