• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REK11Kombinované/dálkové studium na VŠ
    REK11
    REK11 --- ---
    BLOODY_COUNTESS: u mě je to o to horsi,ze ja se vracim v predem danem case zpatky na tu samou formu toho sameho studia a dopadnu uplne stejne jako ty-uz to vidim a psychicky se na to pripravuji tri mesice, asi si dam flasku nez tam za ni pujdu, jinak bych ji musela zabit.....
    BLOODY_COUNTESS
    BLOODY_COUNTESS --- ---
    REK11: ano, Nosaczynskou bych nejradši poslala někam, vždycky když jí vidim. a až budu od příštího semestru platit školný, bude mě to štvát o něco víc :-/
    REK11
    REK11 --- ---
    BLOODY_COUNTESS: mno si vem,ze na dalkovy tam mame jednu referentku-silene protivnou referentku,takze CZU v tomhle vede
    BLOODY_COUNTESS
    BLOODY_COUNTESS --- ---
    REK11: taky jsem měla 1,5 roku na prezenčnim PaA a šla od začátku. tak jsem myslela, že mi uznaj teď ve druháku aspoň ty 2 zemědělský předměty a oni je zrušili :-D škoda jen, že to studijní moc nefunguje :(

btw jak jste na tom s informovaností a ochotou studijního oddělení na jinejch školách? pořád je ČZU nejhorší? :-D
    REK11
    REK11 --- ---
    BLOODY_COUNTESS: ahoooj, já nastupuji po dvou oddělaných letech někam-bud prvak nebo druhak,cekam co se mnou Nosaczynska vyvede. Kdyztak se pisni na nastenku :-))
    BLOODY_COUNTESS
    BLOODY_COUNTESS --- ---
    zdravím, tak já se taky hlásim z hnojárny PEF, druhák PaE :)
    HELMETGIRL
    HELMETGIRL --- ---
    UNDERWORLD: Co já vim, tak zdarma jsou u magistra tři roky studia. Stejně jako u bakaláře i tady máš rok navíc.
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    HELMETGIRL:
    Podle me ve tretaku uz to bude protazeny studium, takze se bude platit, bez ohledu na to ze je k tomu jeste jiny studium soubezny.
    REK11
    REK11 --- ---
    REDTIME: dala jsem práva všem na úpravu nástěnky,nepodařilo s emi příjít na to,jak tam dát tabulku. Takže to ted lovit nebudu,jeslti chceš něco dát na nástěnku můřžeš jako všichni ostatní
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Ahoj holky a kluci,

nechcete na nastenku udelat seznam lidi sledujicich tuto diskuzi s informacema na jake skole, oboru a rocniku jsou? Urcite by to bylo prinosne, pokud by nekdo chtel naprimo probrat konkretni veci na konkretni skole.

Pokud ano, tak posilam svoje informace:

idskolaoborprogramrocnik
    REDTIMEVSEMPodnikova ekonomikaBc.1. rocnik

(klidne muzu informace na nastene spravovat)

REK11
    REK11 --- ---
    Pro zasmání z Lamera
    a dali nám naprosto šílený dotazník
    b proboha
    a otázky typu "v čem se podle vás nejvíce liší výuka na střední a vysoké škole?"
    b co jsi napsal?
    a přednášející si maže tabuli sám =)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HELMETGIRL: a proc by to nemelo byt soubezne?? kdyz to bude
    REK11
    REK11 --- ---
    ZONICEK: známý hloubí studny. Kope mu tam chlapík, co má doktorát z chemie, protože prostě víc dostane :-))
    HELMETGIRL
    HELMETGIRL --- ---
    Můžete mi někdo poradit? Budu teď nastupovat na dva magistry, jeden dálkově, druhý prezenčně. Asi se jedná o sebevraždu, ale zajímá mě toto. Dodělám-li u obou prvák, dálkové pak na rok přeruším, prezenční si ale protáhnu až do třeťáku, kdy opět nastoupím i na kombinované, bude se mi to počítat jako souběžné studium, nebo budu platit za překročení tříletého studia? Díky
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    CMLKA:
    No oni tam musí být i nějaký koordinátoři atd... Ale celkově to zvdniklo jako reakce na zemědělské předměty na PEF (někdo to sem posílal) a já jenom reagoval že ano, že tam jsou, ale neni to ošetřování zvěře a dokonce jsem i slyšel to, že ve druháku musíš na zápočet strčit krávě do zadku ruku (což bohužel myslela jedna slečna na zápise smrtelně vážně), ale že tam jsou ty předměty z důvodu toho, aby ekonomové co vyjdou ze zemědělky měli alespoň potuchu o zemědělských základech, protože jaká jiná škola by je pro ty profece co jsem popsal měla profilovat.
    To, že pak v životě dělají lidi co vystudují jaderku u reklamky je věc jiná.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ZONICEK: nevim, o jaky staze se jedna, ale i tak dost pochybuju, ze ti staz byt treba v nejakejch evropskejch strukturach pomuze k tomu, abys dobre zpracovaval zadosti o dotace...navic pri dnesnim nastaveni SZP cerpa nejakou formu podpory snad temer kazdej zemedelec, vzdyt bez toho to uz ani poradne nejde imho a vetsina tech lidi jsou proste lidi, co makaj rukama a zadny skoly ani nemaj...ale jasny, kdyz o tom enco vis, tak pak muzes jen cerpat ty dotace a prakticky nic nedelat, nebo to proste delat tak sikovne, abys bral co nejvic a delal co nejmin...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    CMLKA:
    Tak to určitě ne, ale to nemusíš ani kvůli management, marketing a spoustu těhle oborů socio-psycho, ale pokud například studuješ EHS na PEF, tak máš dobře otevřený prostor do Bruselu v oblasti zemědělství (stáže atd., které zajišťuješ škola ve spolupráci s MZ), ale jinak klidně tam můžeme dát vystudované architekty.
    REK11
    REK11 --- ---
    TYKVE: já potkala x studentu-krom tehle kamarádky a ještě mi vyprávěla spolužačka, jak byla na dni otevřených dvěřích na VŠE a i oni sami se tam tak prezentovali-jako nejlepší,nejskvělejší,nejprestižnější...... asi jsem ještě nedospěla do stadia, kdy bych měla potřebu si na někom masírovat svoje ego a doufám, že do něj v tomto životě ani nedospěji......
    já tehdy dávala dvě přihlášky na UJEP a na CZU-s tím,že se mi na UJEPU líbil obor Finanční management.... Došla jsem tam a zoufalost,fakt hrozný ,i ti profesoři......Pak jsem přišla na CZU a hned jsem věděla,že se mi tam bude líbit :-)) ano,bylo tam pár idiotu profesoru,ale fakt minimum, jinak si ve sve podstate nemam na co stezovat. S tou akreditací je to pech, to ještě nevím,jak to dopadne mno .-(
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    REK11: nejsi divná, s VŠE řada lidí nesympatizuje, právě z těch důvodů, který jsi psala. Oproti VŠE je zemědělka fakt sympatická škola, a ti co na tu školu původně šli kvůli tomu, že se nedostali na VŠE, na ní (na zemědělce) rádi zůstávaj, i kvůli atmosféře atd. Já jednou byla svědkem rozhovoru studenta matfyzu a studenta VŠE.. a domnělá svrchovanost studenta VŠE byla skoro až nesnesitelná. nicméně, to jsou jenom dojmy:)
    REK11
    REK11 --- ---
    TYKVE: u mě je to možná švihlý tím,že já milovala zvířata a mám chovatelskou stanici,takže mě ty předměty fakt nepřišly jako nutný zlo,mě se líbily :-))VSE je jinak koncipovana skola,vcetne vedomosti,vim ze mikro,makro ani zdaleka nedosahuji obtiznosti na CZU (ale zas tam mas problem si dat opravny pokus) Matematika na managementu je jednosemestrove-u nas dvousemestrove atd..... a ti lidi jak tam jsou ockovani,ze jsou nejlepsi na svete :-))) ufuf....jsem mela kamaradku,co tam sla a ten minuly čas je celkem příhodný-pak už se s ní nedalo promluvit,protože já byla povl z hnojarny..... a pokud si mám vybrat jeslti víc vědět nebo mít nervy o to to dat napoprvy a prostě toho vědět min,volim variantu cislo jedna :-)) ano,uznavam,jsem divna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam