• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REK11Kombinované/dálkové studium na VŠ
    Pro nyxáky, kteří studují dálkově vysokou školu. Často už nám dávno není náct, ale snažíme si prohánět závity mozkové .-)))

    Všechna OT budu po jednom upozornění mazat.

    Prudit si choďte do nějaké vlastní místnosti.

    Je to diskuze! Ne žádnej klub, který má za úkol terorizovat nebo buzerovat přispívající, to je základní pravidlo! Kdo ho poruší, má smůlu...
    rozbalit záhlaví
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    REK11: to sou novinky teda...
    REK11
    REK11 --- ---
    CMLKA: bratr me spoluzacky tam studuje a mel ji jednosemestrove, zaroven zcela neschopen spoluzacce pomoct s jakymikoli vypocty,protoze "oni" to nedelaji.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    REK11: matika na VSE je rozhodne dvousemestrova a pak je z ni zkouska...jinak vseobecne nejvic lidi asi dojelo na makro
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: mno snad tem predmetum a ne sobe :-D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    REK11: aha, tak zlom vaz!
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: ja nevim,ja sjem ve druhaku a ted se chystam na reakreditacni hruzy a jsem z toho na sracky-mam v jednom rocniku vsechyn hruzy ze vsech tri rocniku:-))) a navazujici je prej jeste vetsi hruza.....
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    REK11: no dyt neco takovyho jsem slysela a taky jsem CZU hned vyradila. a na navazujicim studiu treba oboru "verejna sprava" jsou tyhle hruzy taky?
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: já tě nechci odrazovat, je to tovje věc,ale spousta lidí si myslela,že CZU je dávačka, ale fakt není :-) ono na to hodně lidí dojelo.....
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: tak na VSE je matika jednosemestrova sranda, ani pri mikru a makru se tam moc nepocita-na CZU je to jinak, matika dvousemestrove a je tvrde vysejvaci a mikro makro je pocitaci...... primo uz pri te pisemce..... VSE je jinak koncipovana - navic to nema ani zastitu univerzity. Tady se matika dela normalne na technicky fakulte.....
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    REK11: no mam kratkou zkusenost z informatiky na VSE, pravda, bylo to bakalarske studium, ne magisterske a fakt mi na tom neprislo nic tezkyho, specielne na matice. ale ano, uznavam, ze u vas na CZU to muze bejt jiny.
    REK11
    REK11 --- ---
    hlavně u nás na dálkovým prvák probíhal výlučně v testech/písemnkách a někdy se zápornyma bodama,vis-nevis,ende.....ke zkouseni se pristupuje v druhaku,kdy se to proseje..... a i to probiha nejdriv pocitac/test/pisemka-udelas,neudelas a teprve pak profesor...... kdo neumi,tak se k nemu proste nedostane a ani u nej to nema jisty :-)
    REK11
    REK11 --- ---
    POZITRON: tak to bych teda chtela videt, jak okecas matematicke metody pro statistiky,matiku, statistiku nebo mikro,makro :-DDDD nebo ekonomickomatematicky metody,to bych se asi taky pobavila .-)))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SWEETSKIN: hm, jenze prave ekonomicky obory mezi ty okecavaci podle me bezesporu patrej.
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    POZITRON: tak o škole, kde by byl Ing. "zadarmo" teda nevim a nečekam, že takovou najdeš. To radši zůstaň u humanitních, tam se to prý okecat dá, tohle by pro tebe byla asi jenom ztráta času - jak píše REK11, ani CZU neni jen tak, tam mam zase spolužáky, tak vim, co berou. Hlavně nechoď do Plzně, fakt je hrozná :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    _ALBETH_: dyt pisu, ze na FPH se nedostanu. letos jsem tam zkousela nmgr. prezencni a nevyslo to o 2 body (ale zase jsem tam sla naprosto bez pripravy...), takze na kombinovany, kam je vetsi naval, to se vsi pravdepodobnosti nevyjde uz tuplem.
    SWEETSKIN: doba pripravy je desne relativni vec. nekdo se uci mesic a vyhodej ho, nekdo se uci den a staci to. a ja se nestydim za to, ze chci titul "levne", proto se tu ptam, jestli nekdo o necem nevi, protoze z popisu na netu se toho moc poznat neda, osobni zkusenost napovi vic.
    REK11
    REK11 --- ---
    _ALBETH_: to ano,to ČZU taky,ale spousta lidí to vzdá.....
    _ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---
    REK11: ale splňuje podmínky ing. a praha a státní škola
    REK11
    REK11 --- ---
    _ALBETH_: tak CVUT neni zrovna jendoducha, ja jsem na CZU a taky nemohu tvrdit,ze je to sranda........
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    POZITRON: do Brna na VUT se na dálkový jezdí jednou za měsíc, kromě jednoho víkendu mi přednášky vycházej jenom na pátek (akorát o zkouškovym to bude náročnější), navíc i materiály maj pro dálkaře perfektně zpracovaný (alespoň stavební fakulta). Plzeň vůbec nedoporučuju, pro dálkaře je to dost náročný. Holt pokud chceš titul, musíš tomu něco obětovat a volit školu podle toho, jestli tam cesta trvá 1,5h nebo 2,5 mi přijde přinejmenšim zvláštní, pro mě to kritérium teda neni - to víc strávim přípravou na zkoušky. Ale pokud je pro tebe příprava na zkoušku týden moc, přestože jako dálkař na přednášky nemusíš, tak se snad radši nikam nehlaš nebo zůstaň u těch víc "okecávacích" oborů...
    _ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---
    POZITRON: VŠE na fakultě podnikohospodářské by měl být na magistru obor podniková ekonomika a management v kombinované (distanční) formě, na ČVUT určitě taky nějaký obor bude
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    POZITRON: ne, v sobotu ne, maj skolu jen v patek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam