• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SOLDIK: on je ted v MB či co? o_O
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VJE: kdyz ridim nepiju, a ty me jinak neznas ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VJE: on to myslel tak, že tam by to asi jinak nešlo..než se vysmažit nebo chlastat...a na smahy už sme starý))
    VJE
    VJE --- ---
    SOLDIK: vy 2 "zachlastat" jo? ;)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    AKISAN: tak jestli prezije v MB, nebo se můvne jinam s tou maringotkou, domluvime se a zajdem zachlastat. ale to uz je minimalne na dve kamery, nejlip prenosovy vuz :))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: kurva...je to z ruky...ale přidal bych se..slibuju že vsechny zbrane zustanou v autě :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    si snad udelam dovolenou a zajedu si tam na pivecko. najde se nejaky sikovny fotograf s rychlym prstem na spousti? protoze ty protazene xychty co bude jah hazet budou neopakovazelne :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DARTHFADER: na jedne fotce jsem videl kelimek s pivem... takze pipa bude... ale pivo asi dost hnusne kdyz maji vsichni lahvace :)
    RASTAMIRA
    RASTAMIRA --- ---
    vypada to tam opravdu kreativne....skoda ze nejsme pronej dost dobri :DD
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    SKYPPER: dost presne to odpovida moji predstave...a podle "Samozřejmostí pak je lahodné a svěží pivečko z plzeňského pivovaru (Kozel 11 a Plzeň 12)" sem si predstavoval, ze si, kdyz uz nevymaloval, aspon poridil pipu, takze me vyvedlo z miry to mnozstvi lahvacu na fotkach..
    SKYPPER
    SKYPPER --- ---
    utaman | Light Sugar Dreaming - 22.8.2011 Grow-Up Music Club – rajce.net
    http://utaman.rajce.idnes.cz/Light_Sugar_Dreaming_-_22.8.2011_Grow-Up_Music_Club/#206037_2255815158265_1334933121_2613154_487927_n.jpg
    tady jsem něco našel na rajčeti...nevim stopro, jestli je to jeho club, ale vzhledem k tomu, že je na fotce, řekl bych, že ano
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SMARIO: nejsou....radši :)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    MAXXB: leda tady na tom linku - ale v praci se tam nepodivam, tak nevim

    http://www.facebook.com/pages/Pumpa-Negra-Music-Club/194867360608842?sk=wall
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    SMARIO: mi to připadá jako kdyby sbíral po netu fráze a pak je zkompletoval do jednoho vyjádření. :))) ty we.. chtěl bych videt tu pohádku.. jsou tam nejaky fotky ??
    RASTAMIRA
    RASTAMIRA --- ---
    mel by dostat oskara za ironi protoze takhle by to nikdy on nemyslel...
    PECIK
    PECIK --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SMARIO: groowe armada- DE ?? to mluví za vše))
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    pozor - tady je to cele!!! on se snazi vyvarit vsude co nejvic, ojebat lidi a dela ze sebe mesiase? silne kafe...


    Pumpa Negra Music Club je originálně koncipovaný prostor v centru města Havlíčkův Brod (cca 500m od náměstí), který spojuje kreativní a mladé lidi a umožňuje jim kontakt s velkým množstvím kultur a žánrů. Klub nabízí kapely a djs z celé republiky a světa, divadla, výstavy, dj school a mnoho dalšího. Je to místo pro všechny, co se chtějí bavit, smát, tancovat, odpočinout si, tvořit a seberealizovat se. Pro všechny ty, co chtějí zajít na kvalitní koncert nebo párty, či se jen napít dobrého českého piva s partou dobrých kamarádů. Kromě pravidelného a kvalitního hudebního programu, klub nabízí mimo jiné i velmi příjemné, domácké a útulné prostředí, rozumné ceny, neotřelý a originální interiér. Jsou tu pro Vás připraveny dva fotbálky Rosengart a Garlando, oldschool Gamesy (jako je Street Fighter, Tekken, atd), Jukebox s velkým množstvím kvalitní muziky, Box teraneger a Flipper. Samozřejmě je tu pro Vás i možnost seberealizace, a proto je klub otevřen všem umělcům, promotérům a organizátorům všemožných akcí - stačí se jen domluvit na konceptu. Stejně tak je možno si klub zarezervovat na meeting, oslavu či večírek, nebo si zamluvit jen nějakou jeho část (máme 3 nezávislé, oddělitelné prostory). Nápadům a ideám se meze nekladou. Klub je samozřejmě i kvalitně zásoben a vybaven, a tak si na baru můžete vybrat z velkého množství různorodých destilátů a lihovin, přičemž je kladen důraz hlavně na kvalitní karibské rumy, poctivý absinth s vysokým obsahem tujonu a speciální míchané nápoje, které jinde nenajdete. Samozřejmostí pak je lahodné a svěží pivečko z plzeňského pivovaru (Kozel 11 a Plzeň 12). Pro fajnšmejkry a kofeinomilce tu máme vynikající praženou arabskou a jihoamerickou kávu z profi kávovaru a známé i exotické čaje z celého světa. Pro jejich konzumaci a pro kvalitní atmosféru je určena speciální ´pohádková´ místnost s možností pokouření vodní dýmky a totálního relaxu. No a pro ty, které zde přepadne hlad, nebo budou mít jen chuť na něco dobrého, bude na výběr hned z několika ´fastfood´ pokrmů, které Vám na počkání připraví náš velešikovný kuchař.

    Doražte se sami na vlastní oči přesvědčit, copak se skrývá pod názvem Pumpa Negra, a co Vám tenhle prostor může nabídnout! Nic za to nedáte, minimálně navštívíte a poznáte podnik, který vznikl od lidí pro lidi, a ne jako účelová pračka peněz, či druhá (líbezná) tvář subjektů a firem, co si jen vylepšují obraz u obyvatel našeho zkorumpovaného města, a kterých je tu více než dost. Doufáme, že lidé sami pochopí, kdo je využívá a ždíme, a kdo tu pro ně opravdu něco dělá. Nemáme žádné ambice, chceme jen dělat co nás baví a vidět stejně se bavící lidi. To je naše hlavní motivace. Ne maskování, praní a zisk! Naše Crew se motá kolem hudby a dělá kulturní akce už více jak 15 let, a to bez jakékoli státní a městské dotace (jiné podniky v HB je díky konexím s městem dostávají skoro automaticky). Stáli jsme za většinou zásadních nemainsteamových akcí, které se v HB za poslední léta udály, a díky nám se v místech jako byl Klub Mládeže nebo Vagon, konalo nejedno parádní mejdlo.

    Přivezli jsme do HB jména jako Dog Eat Dog - USA, Dj Vadim - USA, Phy Life Cypher - UK, Phishbacher - USA, Groowe Armada - DE, Big Family - JAM, Krinjah - USA a mnoho dalších + kompletní českou špičku, a to samé máme v plánu i nyní! Za poslední léta kulturní povědomí a originalita v HB upadá a stává se z něj město mainsteamu a laciné zábavy. Tomu chceme společn+ s Vámi zabránit. Chceme opět vidět, jak zde rostou kvalitní kapely a písničkáři, co mají co říci, jako byly a jsou třeba Bio29, Děti a Našrot, Kejvavý Koně či Pavel Lutner. Chceme opět komunitu lidí, kteří se chtějí kulturně vzdělávat, a ne se jen lacině ukájet na showbyznysem vyprodukovaných umělotinách. Chceme vystrnadit a odsunout do zapomnění lidi, co hudbu zneužívají a berou ji jen jako prostředek ke svému obohacení a zviditelnění (viz rockotéky radia brod a diskotéky, kde je hlavním bodem programu, pěna, popcorn, nebo drink v akci, atd). Chceme, aby lidi začali konečně žít a poslouchat sami sebe, a ne reklamy a bludy z TV a radií, které jim šikovně vnucují společnosti, marketingoví odborníci a lidi, co chtějí na kultuře jen prachsprostě vydělávat. Protože jen tak se nestane z umění a hudby to, co se stalo se zbytkem světa - prachsprostá otrocká továrna na peníze !!!
    RASTAMIRA
    RASTAMIRA --- ---
    SMARIO: :) presne to je jeho styl nic nefunguje dil nez druhe strane dojdou nervy :D a vyserou se nanej docela mne tim klubem prekvapil ale evidentne je to jahovina jak cip
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    AKISAN: hlavne "djs z celé republiky a světa" :D dyt s nim uz nikdo nespolupracuje :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam