• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    W_2
    W_2 --- ---
    T_E_L_K_A: precti si tu puvodni zpravu od Cocomana znova....
    JAMALORD
    JAMALORD --- ---
    reakce od Cocomana:
    To, že chce majitel strhnout půlku honoráře kvůli pozdnímu příjezdu, je zcela legitimní a vůbec to není předmětem jakékoliv diskuze. Vznila nová dohoda ještě před hraním všichni jsme s kompromisem souhlasili. To, že přes naše (a jak čtu, tak i tvoje) snahy ho kontaktovat, není ani čtyři dny po akci schopen si udělat pár minut na zvednutí telefonu, bohužel značí cosi o jeho zájmu to řešit. My opravdu nemůžeme za to, že nemáte jasno, kdo koho zve a kdo ho pak má vyplácet. Jak je možné, že jeden něco dohodne, když pak má nulové pravomoce to vyplatit nebo řešit? Jak je možné, že o pozdním příjezdu jsme kolegu celou cestu průběžně informovali, aby nám na místě majitel řekl, že ho to nezajímá, že jsme měli psát jemu? Oceňuji vaší snahu to řešit a nebýt kolegy na místě, dopadneme ještě daleko hůř, za to mu patří maximální dík. Ale čím jsme si to celé zasloužili nechápu.

    popřípadě můžete sami čekovat další komenty tady, nevim jak kdo máte/nemáte přístup na fb:
    https://www.facebook.com/reggaecz
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    AKISAN:
    JAMALORD: Ale jiste preceeee... je jasny ze je to naky hovado a rozhodne ho nebranim. Prislo mi ale ze akira tam zpochybnoval narok poradatele penalizovat DJs (a MCs) za pozdni prichody a ze dohodnout se na 9 prijit v deset je ok, kdyz tam stejne nejsou lidi.
    DJCARAMBA
    DJCARAMBA --- ---
    VKLF: Štafle jsou lepší;-)
    JAMALORD
    JAMALORD --- ---
    T_E_L_K_A: imho nejde o sebrání půlky honoráře, ale spíš o jeho následující chování a bránění jim násilím v odchodu
    VKLF
    VKLF --- ---
    ..nebylo by lepsi seznamit "šéfa" s lesenovou trubkou?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    T_E_L_K_A: no ja bych mu za to jak se choval uprel narok i na chozeni mezi lidi :)
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    AKISAN: hele mozna to neni pekny, ale je to prece normalni dohoda... slibili ze tam budou v nakej cas, prijeli pozdejc, jestli tam lidi byli nebo ne, je vedlejsi. Jestli a jak je za to penalizovat, to uz je vec nazoru a situace. Jo, sebrat jim pul honorare kdyz party probehla cca jak mela je rozhodne neprijemny a prisny (obzvlast pokud to treba bylo proto, ze se jim rozbil vuz a ne proto, ze si dlouho vybirali bagetu na pumpe), ale na tohle bych mu narok neupiral.
    JAMALORD
    JAMALORD --- ---
    Jiří MessenJah : Ještě technická: měli jsme dorazit v 21 (po 22 prý měli začít chodit lidi), dorazili jsme ve 22:30 a hráli do 2:15 (z toho dve hod live na mikrofonech a zbytek Boldrik)...jen pro upřesnění časových údajů. Ještě jednou díky za snahu celou věc dořešit.
    JAMALORD
    JAMALORD --- ---
    AKISAN: podrobnosti nevím, jsem jenom třetí osoba - pozorovatel, viděl jsem že se to tu řešilo a narazil jsem na tohle, tak jsem chtěl informovat o pokračování..

    Jiří MessenJah, Před 4 minutami : Díky za snahu celou věc s majitelem řešit, protože veškerá naše snaha o komunikaci nepadla na úrodnou půdu. Je nám jistě velice líto, že má klub nyní zavřeno a že se tedy k lidem dostane míň alternativní zábavy...je to smutný, ale zároveň se třeba majitel probudí.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    JAMALORD:

    Asi bych souhlasil s tím, že se zdrželi na cestě a následně snížit honorář

    i tohle smrdí...o kolik se zdrželi? proc by tam meli bejt pred tim nez se otevre?
    W_2
    W_2 --- ---
    JAMALORD: hele, šéf slíbil, že zavolá a nic... vysvětlení (a vrácení násilím zadržených peněz) chci zejména já!
    JAMALORD
    JAMALORD --- ---
    SKYPPER: zdroj Reggae.cz:

    ještě vyjádření k nešťastnému zakončení akce ve Špindlu:
    Rád bych reagoval na spor, který se odehrál v pátek ve Špindlu na Mlejnici. Celá situace mě moc mrzí a na kluky jsem se dlouhou dobu opravdu těšil. Jsem v tomto klubu provozní a společně s kolegou Petrem Haasem se zároveň střídáme na baru. ...Celou akci jsem domluvil s Jirkou MessenJahem tak, že kluci dorazí v pátek v rozumné časové relaci - mezi 20 - 21h. Celou akci a všechny ostatní pořádané zde musím projednávat se šéfem Jozefem Masaříkem,který je majitelem klubu. Ten na podmínky xx,- Kč za hraní kývl, já jsem udělal plakát se vstupným 60,- který on zavrhl a musel se předělat na nový za 100,-

    Bohužel jsem v pátek musel pracovně do Prahy a tak všechno další domlouvání bylo přes kolegu Petra Haase, který se s klukama dále domlouval na detailech a časech. Měli dorazit před 20h, kdy se klub otvírá, aby se stihly všechny přípravy ještě před otevřením. Zasekli se však někde na cestě, což náš šéf dost drasticky nesl. Kdyby to prý věděl, že dorazí tak pozdě, zavolal by jim a zrušil úplně celé vystoupení.

    Nicméně kluci dorazili, vystoupení proběhlo a od šéfa dostali místo slíbených xx jen x za cca 2 hodiny hraní. Tyto peníze údajně dostali avšak neznám detaily celého money transferu, následně jim byla opět polovička peněz odebrána a požadována i ta druhá. Fakt nechápu. Asi bych souhlasil s tím, že se zdrželi na cestě a následně snížit honorář, ale blokovat jim východ z klubu s výhružkami a následným odebíráním už tak dost sníženého honoráře. nechápu.

    Šéf při svém výstupu jistě nebyl střízlivý, ale to ho neomlouvá za to, co udělal.

    Bohužel již se stalo a hovna teď dopadají i na moji hlavu. Dnes jsem zkoušel celou věc se šéfem projednat, ale neměl jsem jedinou šanci jako ho po celý den zastihnout, neboť má asi tolik práce, že mu na provozu klubu a spokojených lidech v něm vůbec nezáleží. Takže po víkendu jsme neotevřeli ani v neděli ani dnes a doufám, že se zítra dostaneme k projednání celé záležitosti a podá nám nějaké rozumné vysvětlení toho, co se přesně stalo.

    Doufám, že se nikdy podobná situace opakovat nebude.
    VKLF
    VKLF --- ---
    HB to je hlavni mesto sveta ne? ,)))
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    SMARIO: Zůstaň naladěn, opravdová show a zábava dorazila konečně do HB!
    DRY_ROT
    DRY_ROT --- ---
    SMARIO: a mam ryzi v hrtanove zaklopce.. dzynka fest! :D
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    AZAWAKK: ze uz neni dostatek DJu, kteri by zahrali "za polivku", tak se to zabali jako vyhra :)))
    AZAWAKK
    AZAWAKK --- ---
    SMARIO: co to znamená na tom letáku "dj contest" na takový akci?
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: yes :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: takže to samý jako kšárajdr .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam