W_2:
Můj způsob práce je postabvený na něčem jiném Víléme. Mimochodem vedl jsem a dělal promo v dosti hafo klubech a čekovat program jiných klubů, promotérů a soundů v okolí patřilo mezi mé hlavní povinosti. Uznávám, v mladické nerozvážnosti byly nějaké mé komenty a výroky antiproduktivní a špatně podané a načasované, ale nemyslim si, že nějak extrémně. Kdo chtěl porozuměl, kdo ne tak to třeba otočil a npoužil proti mě. Klasika. A jestli narážíš na mé akce po celé ČR, tak věz, že já je nedělám, z 90ti procent je dělá ten daný klub a to ve své režii. Já jen poladim lineup, pomůžu s grafikou a propagací a tak podobně. Hele nechceš po mě snad, abych si ještě hlídal jiné akce v tom daném regionu a čekoval jestli se to nekope, viď :) ?
VEX:
Hej buzno, najdi si už jiný sport než to mínuskování mejch postů. Všude tam, kam něco vložim je vystavený tvůj vodorovný penis a fakt smrdí. Kdyby to nebylo tendenční, ale věcné, tak to ješte věmu. Ale tahle tvoje setrvačnost je fakt už otravná. Se vždy těšim na nového hatera, a on tam vopruzuje pořád ten samej starej uschlej kokot....)