• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    zdravim pane schiza, tak jak se nam dneska vede? Aaaa, obvykla naloz vymluv a urazek. tak zase priste :)
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    CANADA_TONY:
    viď, ani to žes mě kdysi s bandou buzíku ze shamanic napráskal u fízlů nepomohlo že, chudáčku :) ?
    přístě zas napiš ať tě pozvu na nějaký mejdlo a otravuj každej měsíc, lol :D tyve zrzavej, prober se z toho koksu už hele !

    CICIN:
    já myslim, že jsem k tomu přišel díky svý mnohaletý spolupráci s Kamilem, jako dost lidí co tam něco šefujou. a pokud to vnímáš tak, že ti něco spadlo do klína, máš na to nárok. díky svému věku a tomu co jsi zatim udělal, to bude asi pravda :) nic ve zlym samozřejmě blondáku, věřim že postupem let tvé skills půjdou k výšinám, jsi mladý talentovaný a máš velkou hubu - tzn přepoklady jak sviň !

    SOLDIK:
    lojzo, pokud někomu dlužim nějaký love, tak ať se ozve. vim jen o jednom člověku a to je Bíca a ten to přece udal fízlum, takže spravedlnost mě snad dostihne, ne :) ? mylim že se to tu řešilo několikrát ! a Bíca moc dobře ví, kde ajak mě kontaktovat...
    jo a s tim kriminálem jsi fakt trapnej, bo to je moje devíza ty vole´:D akorát se tím teda moc nechlubim, jelikož nějak necítím potřebu všem vytrubovat, jak mě kdysi nabonzovali ´kámoši´ od soundu, ze scény a z města za to, že sem je zhuloval, nebo jim poslal špeka.
    jestli chceš, pošlu ti rozsudky a výpovědi svědků :) určitě tam najdeš pár lidí, kteří by byli vděčni za zveřejnení :D tyhle bláboly co vypouštíš, to už je fakt marnej arsenál čeče, hodnej naprostýho nýmanda. cucáš si z prstu a komentuješ povídačky, který jsi viděl někde v diskuzi, nebo zaslechl u konzumu.
    jinak si odpusť urážky lidí, který mají jinej názor než ty. to je fakt ubohý. navíc když nadáváš někomu, koho ani neznáš. jsem myslel že jsi trošku formát, ale evidentně jsem se s klasifikací tvého duševního rozpoložení moc nespletl, kdysi...(

    DRUMID23:
    v Brně sem byl, dokonce 2x za minulý měsíc -* nic. Frýdek - taky nic (jen tvuj zkrabatělej ksicht a něco nějakej pozdrav v pstový azbuce, nebo o co jsi se to snažil :D )


    Jinak s tim Dreadlockem se přidám, okradl mě o vinyly, nezaplatil na jedné akci kam mě pozval + mohu potvrdit vše co je tu napsáno. Dokonce mě vyhrožoval podobně jak tady Diskopankerovi. Je to tragéd. Více by vám asi pověděl někdo kdo ho zná osobně. Třeba Atham Messarosh :) S tim měl taky přijet do FM a pocuchat někomu kukuč. Navíc má ´přítelkyni´ která za něj řeší věci, protože už je moc provařenej a nikdo by snim nejednal, teda většina. Dal sjem si tu práci a tady máte nějaký odkazy. Jakovětšinou tohle nedělám, ale tenhle týpekk si fakt zaslouží na prdel. Ne za to co provedl mě, ale za to že to udělal hafo lidem a hlavně zato, že v tom pořád pojkračuje.
    Daniel Ostadal aka DJ Dreadlock
    https://www.facebook.com/pages/dj-dreadlock/309960377302?fref=ts
    https://www.facebook.com/groups/480142745389887/?fref=ts
    Jana Nováková aka Janicza
    https://www.facebook.com/janicza.novakovic?fref=ts
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    DRUMID23: zbytečný je jak Hydra , usekneš jednu hlavu narostou dvě další . Jen by mne zajímalo jak si zapamatuje všechny ty nicky a hesla :D
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    SOLDIK: vsak bude v brne, tak verejnej linč ne ? :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    pred malou chvili se mi ozval clovek, ktery nechce byt jmenovan, do posty a napsal toto:

    čau.koukal jsem na reference k profilu Dirty Grower (dirty_growa)...a sleduju,že jsem se nemýlil,když jsem si myslela,že je to ten šmejd Jahrider...mě ten grázl dluží xxxx desitek kč...možná by stálo za to napsat do těch jeho referencí,že je to kriminálník,páč už seděl za drogy a ganju a dluží kde komu...je to jeden z mála lidí,kterým vážně nepřeju nic dobrýho....

    bylo v navaznosti na to, kdy jsem udelil ID dirty_growa referenci a spojil ho se jmenem jahrider. a melo to smysl, protoze zkratka nekteri nevi, ze ten smejd meni ID jak na bezicim pase.
    ale vic me zarazilo, ze se ho dotycny opravdu boji a podle dalsi diskuze z nej ma stale strach.

    a ja ti krivaku zasrana za sebe preju, aby ti konecne ten rypak nekdo konecne rozbil.
    REZNA
    REZNA --- ---
    Jako DJ Dreadlock, o nem by se dalo psat hooodne dlouhej psycho roman pouze pro otrle, ale vidim ze uz to pomalu ale jiste zjistuji vice a vice lidi co on je vlastne vubec zac, takze neni ani treba dal se nak rozepisovat, rozcilovat se a tak daaale hehe...
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    jen pro info v olmiku u lidí co se pohybují v tehle sceně je již delší dobu provařenej.. jen reakce od kamoše na přeposlanou diskuzi(níže):

    reakce Kamoše: byla otazka casu kamo az se vybarvi i pred ostatnima zacne delat uplne presne to co nam, mam radost z toho protoze ten clovek je odpad lidstva...a uplne presne vyhrozoval i nam tady, on vubec logicky neuvazuje
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    PAYAMAN: saaakra, obsah uz je nedostupny...
    DISKOPANKER
    DISKOPANKER --- ---
    PAYAMAN: nic novýho, jeho nabídky suprúžasnejch dubplates od artists, ktery nikdo nikdy neslyšel jsou legendární, mě takhle poslal šilenej seznam špaňělů a portugalů, ktery fakt stali za prt a chtěl za to i celkem dost velkej balik, ještě mi to psal anglicky...neznal jsem, nevěděl jsem, neměl jsem zajem, tak jsem mu slušně a korektně anglicky odpověděl, že nemam zajem, že dubplates nahravame jen s lidma, ktery s nama hrali a začal 14ti dení terror na FB, a Soundcloudu, co sem to za "mrdku, hajzla, čůráka a hulibrka atd." nakonec vyhrožoval, že dojede s jeho moc dobrym kámošem Mateykou (kteryho jsme měli zrovna někam pozvanýho) a že mi rozbijou hubu děsivě a tak (matey o tom nic nevěděl, když sem mu to řikal, tak to protlemil) HOTOVOST:D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    tak Michal šel do sebe, to jsme rádi a máme tu nového Mystra:))

    Jako nechtěla jsem dělat vítr, ale když vím, že dělá problémy spoustě dalším, tak bych vám, mí hudební přátelé, doporučila si dávat bacha na akce s tímto člověkem DJ Dreadlock...je to naprosto "profesionální" schizofrenik s uvažováním asi tak 12letýho dítěte, který očividně rád neplatí, naslibuje noclehy a pak se na vše vyjebe. Nám nezaplatil ani polovinu, pak ještě tvrdil, že jsme se domluvili na míň, kluky ze Slovenska by nechal spát nevím kde, kdyby radši neodjeli domů, a ve výsledku byla naše vina, že jsme nezajímaví, tak nepřišli lidi, ale že nebyl po Olomouci jediný plakát je asi spoko. Ke všemu se pak dozvěděl, že hraju v Bratislave právě díky Tomimu a psal mi výhružné zprávy, že on mě vytáhl z Bohumína a že řeším něco za jeho zády, jak kdybychom měli něco společného a že mě prý hrozně pomluví Karma kamaráde karma....asi už toho moc neuspořádáš!

    https://www.facebook.com/...=10201525811406530&set=a.1105934247936.2016377.1214179284&type=1&theater
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    CICIN: nemá cenu mu cokoliv vysvetlovat... Vždyť to víš ;)
    CICIN
    CICIN --- ---
    DIRTY_GROWA: Já si tu nic poměřovat nechci, ale nechápu proč tu s tím frajeříš na tvojí hate stránce když si k tomu přišel jako slepý k houslím (stejně jako zbytek včetně mě).
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    si zajebala jak prava spinova kamoska, respect biatch!
    DANIELLKA
    DANIELLKA --- ---
    SOLDIK: ehmm, nemela bych, ale neda mi to.. pockeej, ty mas i jiny nick? :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    blahopreji sick braine :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    ROFL :DD
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    SOLDIK:
    já se za nic neschovávám, to ty mě to pořád podsouváš pane big komplex. kdyby jste mě pořád nenahlašovali a neposílali stížnosti na moje profily (vím, že ty jsi jeden z těch nejaktivnějších - protože jsi duševně chorý zakomplexovaný chudáček) a oni my je následně neblokovali, tak bych třeba zůstal u jednoho. to, že jsem nakonec přišel na to, jak si je znova aktivovat, je už věc jiná.
    kdyby jsi měl mozek na dobře ti fungoval a nebyl zaslepenej nejakejma falešnejma zoromstitelskejma fabulacema, tak by ti to třeba došlo, kovboji :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    neunavny curacek pod svym 6941635 nickem :D
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    SOLDIK:
    prasátko růžový, ten time sem řešil pro Anngree a pro Subcube, ale tak ono je normální, že si Jahrider na kopci usere a u Soldíků doma, už je z to hovno, div né přes celej hajzl ...

    CICIN:
    jj budem na periferii areálu, no a co ? vlastně promiň, já zapoměl, že si měříš penis podle umístění stage a rozpočtu na ní :)

    KEITHHSTER:
    tys toho slyšel podpantofláku, a stejně tolik toho i překroutil, že o tom nemá ani cenu debatovat...
    každopadně pro změnu a zpestření bys tady mohl povyprávět o tom, jak jsi mě každej týden volal a psal abych tě někam pozval, pořád otravoval a podobně. tím už se moc nechlubíš, co ? :D lol, přesně takovýhle lidi uplně žeru, jsi fakt boží !


    hola hej, ať žije beverly hills 90210 :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    SOLDIK:
    CICIN: tak nějak .) co jsem slyšel to mi teda stačilo ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam