• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    YORICK
    YORICK --- ---
    CANADA_TONY: tak se s nama o tu fotku podel, ne?:)
    DASHA
    DASHA --- ---
    YORICK+VKLF: v UK obcanku nemaj (jen na vyzadani), tudiz potrebujou pas. Z CR do UK plati oboji..
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    A odpověď je takova ze mistr opet nezklamal . Shamanic sound system si vypleskl na nějakou vydlak akci . Bez jakéhokoliv našeho souhlasu . Asi si opet vzpomel ze nás zakládal . Ba pravda je jina . Nekvapil mne osobne nikdy nic neudělal . Ale nás jako sound poskodil moc . A veškeré zvěsti o nem jsou pravdivé . Bohužel jsem dnes viděl jeho fotku z Dubnan a stalo to za to .
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    ASTAR_SERAN: ted uz je jen otazka, zda to pise Jahrider, nebo Dirty Grower, nebo Michal Ludvig, nebo Michal Nekvapil, nebo co na to Astar Seran? Co na to team?
    VKLF
    VKLF --- ---
    ASTAR_SERAN: to jestli si to udelal dobre posuzuji jini,to ze se tu vychvalujes je jen trapny ejchuchu..ne vzdy je stokrat opakovana lez, promenena v pravdu..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ASTAR_SERAN: Většinu akci sem udělal dobře znamená v překladu kvalitně sem někoho podělal?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    SOLDIK: já to dopodrobna nesleduju (já sem ani nebyl doma, nasranost se ke mě dostává zprostředkovaně), včera sem akorát proletěl veřejně viditelný fb, abych se podíval jak to dopadlo a dopadlo to tak, jak mně v nedělu líčili kamarádi - "typičo, co to bylo? já sem to slyšel na kameňáku se zavřenýma oknama" (to je vzduchem 15km - proti alibi dešti, kerý to hnal na dubňany :D). jinak to mám celkem na salámu, ten areál mně moc nebaví, majitel je spíš kokot, ale je to škoda, protože je to jedno z, ne-li momentálně uplně jediné místo, kde se tady takové akce dají (oficiálně) dělat.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DOKKTOR: ja teda nejsem proti tomu aby se tam poradaly akce, jen aby se dodrzovala rozumna hladina zvuku. ale bohuzel po tom co ctu od mamrdrajdra a pana majitele, mam chut se pridat k tem, kteri chteji josefu udelit lekci a priti rok zamezit vyhlaskou poradani vsech akci.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    SOLDIK: asi tak. i lidi žánru naklonění se mě chodí ptat, co to jako mělo znamenat (doslova). slyšet to prej bylo od hor k horám, což je teda co říct, v tomto se ta akce bezesporu vyvedla - nasrat i ty, co se s tím za ty 4 roky, co tam děláme akce, nejak smířili.
    mazání postů na fb a alibistické kecy pana domácího, kerý si chudák jinak ani nevydělá na suchý chleba, to je jenom třešnička :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VKLF: Posral to, idiot...
    VKLF
    VKLF --- ---
    nojo,asi si to moc neposral tentokrat.. ale vis co,jedna vlastofka jaro nedela,)
    FARSTEPPA
    FARSTEPPA --- ---
    PTT: To jo, ale anglicani obcanky moc nejedou, proto ten pass...
    PTT
    PTT --- ---
    EVIE: z cr do uk staci jen obcanka
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ASTAR_SERAN: sorry, ale srovnavat Spiral Tribe se Shakeaspearem, to fakt ne :D
    EVIE
    EVIE --- ---
    To VKLF a ASTAR_SERAN: do Anglie i Irska pas potřebujete, nejsou v schengenunu, a myslím, že v anglii ani ID cards nemají, nevím jak v Irsku
    VKLF
    VKLF --- ---
    ASTAR_SERAN: me furt nesedi ten pas...v ramci EU staci ID card-obcanka ne?
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ASTAR_SERAN: pokud nekoho citujes, byva dobrym zvykem uvest autora, tot muj vstup k teto problematice...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    ASTAR_SERAN: nic jste si nepujcili, ale ukradli. To je fakt. Je to úplně trapná sprostá krádež. Doufám že si k vám na festak taky někdo zajedem něco půjčit.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    ASTAR_SERAN: sry, ale to mi prijde jako alibisticky kecy, pokud pouzijes cizi design a zaobalis to do ciziho povidani (tohle bych cekal mozna od zacatecnika, kterymu to je u zadku a tyhle veci vetsinou neresi, nez ho nekdo pouci, ale ne od nekoho, kdo se zaklina buhvikolika rokama poradani akci) na propagaci akce, ve ktere se kdekoliv toci penize, tak je to presne to, co jsem psal. vydelavani na cizi praci, jeste k tomu bez jeho vedomi.

    to ze ses v minusu asi vypovida neco o tom, jakej ses promoter.

    manifest az tak neresim, ale ten design je proste fópa. jezera, lesy, prameny nikdo většinou úplně nevytvořil, grafiku jo. to je takovej problem se zeptat tvurce, nebo si nechat udelat vlastni? fakt amaterismus...
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    ASTAR_SERAN: to neni o riziku, ale o nejaky elementarni slusnosti a moralnim nastaveni...taky se to da interpretovat tak, ze vydelavas na cizi praci..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam