• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      EJCZKA
      EJCZKA --- ---
      OMNIHASH: na vsech scenach je spousta djs, kteri chteji hrat. Zrovna na psytrance je snad kazdej druhej dj, byt to vic jak polovina z nich vali pres traktor s ochybnym midi. A i tady se objevuje vic nez by bylo zdravo, ze spousta djs potrebuje hrat a tak delaj akce pochybny kvality. A jsou tam i lidi, kteri profilujou svy akce jako hrozne true pure psy roots style, avsak moc seriozne nejednaji a casto nedodrzi zavazky. Nestavel bych zrovna v serioznosti psy scenu vejs nez ty ostatni.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      OMNIHASH: kdysi to byvalo o malinko lepsi, o malinko :) ted je z toho v podstate jen komercni sracka.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      SOLDIK: jako chápu, já když si dám tři koule v rychlým sledu, tak už jsem taky schopnej tancovat i na zapnutou vrtačku s příklepem, ale přece na akci musej bejt relativě střízlivý a při smyslech aspoň učinkující, technici a prodavači všeho atd... nebo to jako jahrider objiždí jednu každou putiku v Čechách, co má místo pro dj stolek a dva repráky? A najde se někdo, kdo tam příjde znova i potom, co mu nasranej zvukař vypne v půl dvanáctý bedny, protože nedostal zaplaceno? Otázky, samý otázky.

      Asi sem zmlsanej z psytrance parties, který připravuje banda x-lidí tejden dopředu na místě, ale kurva vždyť tohle není normální a doject na něco podobnýho, tak se otočím na fleku a dám si velikej pozor, aby se to neopakovalo...
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      OMNIHASH: ano, je tkovych hodne. nenadelas nic.
      IZSTVOCH
      IZSTVOCH --- ---
      ASTAR_SERAN: a ze kdyz to vadi jenom par luzrum z nyxu ze si to hnedle upravil co? :))) chapu ze na lidi ktery poslouchaj toho cucaka v teplakach to mozna funguje ale pro soudnyho cloveka ses proste lhar a nic jinyho.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      SOLDIK: jako chápu, dost napoví to poslední video třeba, ale i tak, přece nemůžete bejt takhle marný - vždyť je to tu jak na úrovni obecního ochotnickýho spolku, to mi chceš říct, že máte akce, u kterejch je od začátku jasný, že to bude úplně v pyči, kvalitou dj počínaje a organizací konče, a stejně se najde dost zoufalců, co za to zaplatěj vstup, aby se to vyplatilo znova? To tak solíte, že je vám to jedno, že stojíte ve sračkách, pijete/žerete sračky a posloucháte sračky nebo wut?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      OMNIHASH: dnb scena ma tolik dju a "dju" a kokotu, kteri chteji hrat za kazdou cenu, a lidi kteri toho vyuzivaji je dost. pocinaje jahriderem, konce let it rollem.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ASTAR_SERAN: takze na hospitalu nic nevydal, jak jsi tvrdil. tecka.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      Jenom se zeptám - tohle auditko sleduju tak pět let, a jede to tu furt dokola. Kolik vás na tý scéně je? Vždyť tyhle storky jedou tak minimálně jednou měsíčně, to se všichni český hudebníci, co dělaj raggajungle/DnB nebo co to jedete, rozhodli že se nechaj alespoň jednou našmelit od tohodle konkrétního člověka?

      Já chodil na psytrance, tam bylo pár skupinek, co si různě produkovali akce, a po roce dvou bylo každýmu řadovýmu účastníkovi jasný, kdo s kým a proti komu, tak jak je možný, že se každej měsíc u vás najdou dva-čtyři zoufalci, co se jedou nechat podělat do Náměsti bo kam zadarmo? Vždyť ten počet lidí, co je schopnej zorganizovat akci pro víc než třicet známejch, nemůže bejt nijak velkej v týhle zemi, stejně tak jako počet klubů/fleků, kde se podobný akce daj pořádat. Já o vaší scéně netuším naprosto nic, kromě toho, že je tam nějakej superexot, na kterýho si všichni stěžujou...
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      lež.
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      to nebyla chyba. normalni cilenej ojeb. tak blbej jako tady ze sebe dela neni.
      MUDFUK
      MUDFUK --- ---
      ASTAR_SERAN: v řádku dj chapa je dost místa na to logo hospital, nalevo vedle (pro mě neznámeho) loga přes slůvkem DJ.
      NEmás vůbec sebereflexi, je to prostě špatně, chyba se stala, ale pořád děláš že ne. mám za to že existují nějaká pravidla při dělání letáků?? a prostě co je v jinym řádku už k tomu dotičnýmu nepatří. jednoduchý uznat chybu a jet dál.
      PETGRIDUS
      PETGRIDUS --- ---
      ASTAR_SERAN: zajímavé, že stále děláš akce asi těch podrazů ještě nebylo dost.
      SCARF_23
      SCARF_23 --- ---
      ASTAR_SERAN: jako uprime vzhledem k tomu ze vsechny ostatni loga jsou vedle interpretu, tak by me v zivote nenapadlo ze logo hospital nepatri k messenjahovi ale k chapovi (nemam v tyhle scene prehled).. nehlede na to ze si mylsim ze by se tam k nemu veslo (i treba za cenu zmenseni log) jestli to nebyl nejakej skrytej zamer to logo dat jinam nez patri, tak je to pri nejmensim grafickej fail jak prase...
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      ASTAR_SERAN: Není zač :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ASTAR_SERAN: ses ubohy hovadko, non stop lzes a kdyz uz ti to nekdo prokaze, tak takhle uhejbas :) bravo
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      Tak to nemusí bejt tak obrovský. Dá se to řešit i takhle. Tak ještě 2% na grafika a bude to ok. Btw na všechny to působí stejně, tak nevím, že si nenecháš poradit, dyk je to do očí bijící, to ti řekne každej grafik. Dal si prostě logo tam, kam nepatří...

      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      ASTAR_SERAN: ne, to ale nejde. to je cileny klamani lidi, to je jako bys dal pod nej do zavorky napis (FC Barcelona) protoze se to tam uz neveslo.
      jestli nechapes jak je tohle jednani podvod a lež a záměrný klamání, tak fakt nevim.
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      ASTAR_SERAN: jak megalol ty gumo, neni to tak snad? nedal si logo hospitalu ke jmenu co s nim nema nic spolecneho, aby to lip vypadalo? dal.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ASTAR_SERAN: to triko na tom flyeru je V recs, ne Hospital. da bum dsss
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      ASTAR_SERAN: nakopiruj mi sem jeho releasy nebo mixtape pro hospital
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      klasickej podvod jak z praku, das to logo k jinym jmenum aby to vypadalo ze tam je vic "kvalitnich" umelcu.

      proste a jednoduse lež, klamání zákazníků a podvod.

      jahrider style.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam