• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    SOLDIK:
    ja nikoho nepozval, tu akci jsme delali spolecne. tady je videt ze nevis jaka bije a ze ti soundsystem culture nic nerika, ne asi..

    FREETEKK:
    protoze jsi tupe a slepe tele, ktere prezvyka co mu predhodi a podle toho si take udela nazor, datz easy man :)

    DARTHFADER:
    v pohode, proc? myslis, že musím chodit k zubari abych se dožil 100 let ? navíc u zubaře se stejne plati, to ti pojistovna moc necvaka, takže davam ti plus za pokud, ale priste to lepe promysli :D

    DRY_ROT:
    a co je jako spatnyho na tom podelat Provident, hmm ? kluku zamackni slzu a nabij necim lepsim..
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    takze padon. ono to nebyla vinna jaha, ale vsech tech sound systemu ktere pozval. poradatel za nic nemuze... super vymluva. jako na zakladni skole.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    Proč mam dojem ze všechny jeho fejkstivaly mají akorát první ročník? :) vzdelavame se s providentem, aneb jak se nechat ochcat od lichvaru.. Bravo!
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    ASTAR_SERAN: promin mi muj vsetecny dotaz,ale neda mi to - jak je na tom tvuj chrup ? viz "... u doktora sem nebyl cca 10 let...."
    L4MA
    L4MA --- ---
    KEITHHSTER: babylon bun! :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    :D ntvl
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ASTAR_SERAN: fňuk fňuk,mira nedostal dotace,zasranej babylon
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: posledni slova uz navzdy ke tve osobe. az se na tebe vysere kraken, skoncils. a pokud to jeste nevis, mas to na kahanku.
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    DOKKTOR:
    SOLDIK:
    kdo kope ? jedinej kdo tu prská a kope jste vy a starosta hoší...
    my jsme v klidu, my to máme na háku víš jak. já už zažil také věci hoši,že mě tohle vše přijde jak procházka ůžpvým sadem a vaše plky jak rajská hudba :)

    DOCKINEZ:
    supr, hned mě bylo jasný že mám co do činění s marťanem co podporuje babylon :)
    takže aby bylo jasno. já žiju úplně jinak. státu neplatím nic. ale taky od něj nic nechci. zdravko si platím sám, u doktora sem nebyl cca 10 let, systém nezneužívám a balancuji na jeho hraně. o dotace nežádám, nikde prdel nelížu, neuplácím ani se nemusím nikde před někým ponižovat, vést si učetnictví, podporovat byrokracii a podobný sračky. jinak dobrý pokud s tou dohodnutou sumou :D jsi mě málem rozplakal, lol. ale já platím občas i něco navíc hele a stačí mě chlapská ruka a slovo. to ale ty asi neznáš co :D ?

    peace a dobrou noc...

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ASTAR_SERAN: asi spadnul. Vis, u nas na Marsu maji nekteri z nas Martanu na poradani akci martansky IČO, platej martanskymu statu dane a - to bude pro tebe novinka - platej i dohodnutou sumu vystupujicim, zvukarum atd.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DOKKTOR: oni hlavne dojeli na to svoje spatny podnikani, tak kopou kolem sebe. cela rodina stejna...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    SOLDIK: tyvoe, než sem stihl na mobilu dopsat traktát, jak rovný rovného si hledá, tak se mně to smazalo. tak už to jenom shrnu.

    ASTAR_SERAN: proč by město mělo živit podnikatelské aktivity nejakého mirka? dává lojzovi dotace na autoserivs? platí frantovi ztráty ve fabrice, když si zrovna lidi nekupujou plastové okna? věřím že outsider tvého tipu nemá šanci vubec zabřednout nejak hloub do podstaty dění a pokud bereš info pouze ze zdroje ukřivděný lhář naplákal, tak se není čemu divit. mně vubec nejde o to, jestli tam akce budou nebo ne, klidně at nejsou, majitel je kokot už od pohledu a to místo neni na takovou produkci ani trochu nic, ne tak eště ideální. de o to, že roky to tam balancuje na hraně a "funguje" to (co vím, tak poslední dva roky tam žádné techno do dubnan slyšet nešlo) a pak přijede cirkus vytažený z prdele, co má všeccko u prdele a po víkendu zas do prdele odtahne a šmitec. ano je to čistě a jen výtka tvojí produkční značce a tvému pořadatelskému stylu. nic jiného. a taky mimojiné hlavně díky tobě na to dojedou ostatní provozovatelé jakékoliv nejen kultury ve městě.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: vy dva ste se hledali, fakt. jeden vetsi lhar a mimon jak druhy.
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    DOCKINEZ:
    dělají se snad akce jinak? normální praxe toto. děláš jak kdyby jsi spadl z marzu..

    DOKKTOR:
    koncepty akcí budou kapku jiné, myslím že klid bude...

    jinak tady ani nejde tak o hluk, jako spíš dlouhodobý boj místního starosty s majitelem kempu. a nezačalo to hlukem. začalo to tím jak město ke kempu přistupuje (doteď je v katastru to místo zapsaný jako průmyslová zóna - tzn těžký dostat dotace, atd) a jak pomáhá kempu přežít a nulovou podporou. Mira by tam ani ty rychty nedělal, kdyby mu město dalo možnost se uživit jinak. ale bohužel, situace je jaká je a tak se děje co se děje...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ASTAR_SERAN: chm, já už sem si bláhově myslel, že tam konečně bude klid
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SOLDIK: to vis, kdyz se to "kapku zaonaci" (preklad: kdyz se natrci nejakej blbecek, co to vezme na sebe), tak to preci musi klapnout :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ASTAR_SERAN: takze jankovic na zasedani lhal, kdyz rekl, ze mas u nas navzdy utrum?
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    :D tolik slziček, no nekecej...

    ....mimochodem s Mirou normálně plánujeme akce a spolupráci. to že si město udělalo stupidní vyhlášku, neznamená, že nás zastaví. akce tam být mohou, jen se to musí kapku zaonačit :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    dyt jsem to psal uz tenkrat, ze byl bordel, neunosny bordel a jankovic lhal. no a tady to mate, jahrider pojebal co mohl. a pro mistni podnikatele to budezel bude mit fatalni nasledky.

    apeluju na vsechny, kterym neni jedno, co jah u nas posral, a posral i v minulosti jinde, aby jste od nej opravdu dali ruce pryc a nejen ze s nim neporadaly akce, ale ani ho na akce nezvali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam