• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      MADUBSTEPGUY: jestli si to uvedomuje nebo ne to se nikdy nedozvime, ale to klasicke otaceni sebe do role obeti, to je jedina praktika, kterou ovlada....nejlepsi obrana je prece utok a spiritualitu, jak o ni furt mluvi, neovlada, ale naucil se jeji pomoci ovladnout lidi...tezi z dobrych vlastnosti lidi - davaji mu druhe sance s dobrym umyslem, nechaji se ukecat za mensi prachy treba kvuli dobry myslence festaku, jak ho prezentuje. kdyz nevyhovujou, tak zacne lhat o vecech, ktere si dobri lide hlidaji aby se nestavaly a tim je nalomi ze vnitr tak, ze se pak sami sebe jeste ptaji, jestli fakt nedelaji neco spatne oni. tim myslim kecy typu at si uvedomis, kolik lidi poskodis svym nevystoupenim treba, kolik dobrovolniku, co dela festak, bude mit problem kvuli propagande,jak jsi porusil vsechny zasady slusneho chovani, kdyz si neco zverejnil a podobne sracky. Takze podle me to do formy spiknuti stavi jenom z vycuranosti. Ale je fakt ze mi nekdy prijde, ze je tak hloupy, ze neumi a nemuze byt vycurany...v tom pripade to mozna fakt jako spiknuti vidi i on sam a to uz je na ustav.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      MADUBSTEPGUY: spis, jak se prezentoval poslednich deset let.

a protoze se porad nekdo pta, co ja s nim vubec mel a kde na nej prisel, tak tady moje zkusenost:

nam (mercur, vaczech, ja) nezaplatil za hrani v jihlave, v takovym divnym klubu plny zrcadel a zahradniho nabytku, na benal sme dostali 350,- od barmana, protoze jah "spal" nad klubem a nikdo ho nesmel budit. ani nemel koule prijit dolu rict, ze to posral a neudelal ani vylep. byl pouze program na vchodovych dverich a plno kecu o tom, jak je to uplne zbytecny, ze lidi chodi na dobry akce sami... (to je z komunikace z druheho dne, kdy jsem ho na ICQ odchytil..) ze nebyla ani technika, ani zvuk v pouzitelnem stavu (pozadavky byly jasne a potvrzene) snad ani nemusim dodavat...
      takze nam slibil dalsi hrani ve stejnym klubu a ze uz bude vse cajk. no, samozrejme to neklaplo. uz jsem zamykal dvere od bytu a slysim cink na ICQ, vratim se k PC a jah pise, nejzdete, nemam zvuk) akce se rusi.
      par dnu na to jsem objevil myslim na WKC, ze akce probehla, jen tam "narychlo" musel domluvit dje z okoli, protoze hvezdy z brna neprijeli,...
      po tomhle divadle jsem sve zkusenosti napsal do auditka na nyxu, djs sobe (a pak i na wkc) svete div se, nebyl jsem sam, jenze spousta lidi to nechtela resit a jini se ho bali. po te, co mi tady na nyxu spadla do PM zprava od nejake holciny, ze ji zmlatil a sebral recepty na konopne masti, jsem si rekl, ze takovy zmrd (tenkrat hral hodne dnb a jungle) nema co delat a ze to tak zkratka nenecham.
      po te vznikl onen clanek na drumandbass.cz a a pak i tohle auditko.
      je fakt strasne fascinujici, ze on stihl podrazit a zkusrvit tolik dju a mist a muselo to dojit tak daleko. jak jsem psal uz nekolikrat, kdyby kazdy necekal, az na vlastni zkusenost s nim, mohl byt od nej uz leta klid.
      MADUBSTEPGUY
      MADUBSTEPGUY --- ---
      Mě se líbí, jak v tom vidí další spiknutí, přitom mu absolutně nedochází spojitost s tím, jak se prezentoval vůči Kentě. Sebereflexe nulová.
      CDR
      CDR --- ---
      chichi .)
      CDR
      CDR --- ---
      Urazky, lzi, pomluvy, imbecilita, podely, nesmyslne jednani s 20 ti facebokovymi profily k tomu, Jahrider (Nekvapil,Ludvig,Dirty Growa atd..) je opravdu nechutnou postavou na domaci promotérské scene,proto jsme se spolu s Richem rozhodli ze nevystoupime na Beats 4 Love –Reggae/Jungle stage kde dotycny dela stage managera. I kdyz je to prestizni festival se skvelou atmosferou jeho osoba je na stejdzi kde bychom hrali pro nas nepřijatelná a neakceptovatelna a nehodlame travit ani minutu v jeho společnosti, kor na festivale kam jezdime za zabavou . Jahrider ma jiz spoustu podelu za sebou, poslední dobou však jeho vylevy jsou i za hranici unosnosti. Viz zde jeho komunikace se zpevackou, kterou zval na akci jako reditel festivalu Highlander a se kterou se nakonec nedohodl, jeho x tej falesnej profil ji hned zacal bombit temahle nechutnostma a to s nim jednala slusne a bez urazek. Doporucujeme jeho akce nenavštěvovat ani s nim jakkoliv spolupracovat..Jeho letita dlouha story je zaznamanena i v archivu na nyxu, pripadnym pochybovačům doporucuji prostudovat.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      L4MA: to je taky mozny)))))))))
      L4MA
      L4MA --- ---
      AKISAN: by mu Jah odrecitoval tenhle vykal [ SOLDIK @ Jahrider rádobyRASTApavián, Neurobeat a Danonskej aneb největší voserové na scéně. ] a milej Anton by jen zustal oparene stat s otevrenou hubou. :)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      L4MA: si vzdycky vzpomenu na svuj oblibenej film..toho bych na nej poslal:

No Country for Old Men- get out of the car scene
      https://www.youtube.com/watch?v=8xyvOCNCXdU
      L4MA
      L4MA --- ---
      VON_GILOTINE: usetrit trapeni porazeci pistoli na prasata? :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      KATTYGYAL: Murda, jestli se nepletu, je vyfetovana troska.
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      PAYAMAN: je to tezka nuda...hlavne ten MC Safy furt...takovy clovek by na takovem festaku nemel vubec co delat....hlavne me pobavilo jmeno Jacky Murda...ten k rajdovi fakt sedi, protoze zrovna on v Bratislave nemel problem s vyplacenim v omamnych latkach....
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      SOLDIK: hlavne je to blbost. aj to vyjadreni je jen potvrzenim vlastni neschopnosti a nepochopeni podstatu niceho z toho o cem tam pise. uplne vedle. nekdo by ho mel usetrit trapeni
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      SOLDIK: No souhlasím s ním...jeho bytí je fakt mistrovství :D na to se nedá nic jiného než kývnout :D ....na tomhle se budu ujebávat ještě dlouho :D :D :D :D
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      GROK: tleskam a dekuju ze sou jeste lidi jako vy.
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      DASHA: tahle řeč o přirozenosti šla přímo od přirození si myslím :D
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      GROK: ode mě palec hore pro vás!
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      Rajda letos na BFL naposled, hledá se, kdo to bude dělat, tak se přihlaste:)
      GROK
      GROK --- ---
      PAYAMAN: dnes jsme se rozhodli, tak nas jeste nemazli, ale nejdriv jsme informovali krakena samozrejme
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: jinak ten line up je zoufalost, a vévodí tomu největší reggaeboy Suburbass:))
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      GROK: tak v tom jejich fahrlanu porad figurujes, Messenjah protrebuje asi love, tak hraje všude:))
      https://www.facebook.com/...702637586304.1073741828.502932093096692/1089285374461358/?type=3&theater
      DASHA
      DASHA --- ---
      SOLDIK: tyvole=)))
      Guru Jara aneb HLAVNE BUD PRIROZENI =D
      GROK
      GROK --- ---
      SOLDIK: netusim, ale myslim ze rozhodnuti je hlavne na messenjah
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam