• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      L4MA
      L4MA --- ---
      SOLDIK: ja jsem si toho vedom, ale co mu brani udelat si nekonecny mnozstvi dalsich profilu? leda by NYX implementoval nejakyho sofistikovanyho, Jahovu demenci rozpoznavajiciho bota v registracnim formulari. :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      L4MA: dostal ban, nejspis za multi ID a za spamy jako dj bobo. ostatne se k tomu prizal na fb v te udalosti k hajlendru. uz jsem to psal.
      L4MA
      L4MA --- ---
      SOLDIK: ten je ovsem nemoznej vynutit. spis si nechce narusit svoje zenovy rozpolozeni lidma, co mu akorat hazou klacky pod nohy. :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      REPA: neprijde, dostal ban na nyx :)
      REPA
      REPA --- ---
      uz se tesim az tady prijde jah a vse vysvetli:))))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      CHONGX: mam lepsi :D

CHONGX
      CHONGX --- ---

Vis co, to musi bejt strasny. Tahle posedlost lajkovani sebe sama a sbirani lajku sobe od sebe... preklikavani profilu, totalni maglajz v hlave. Nekde sem kdysi cetl, ze i klikanim ti jebne..
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      L4MA: beranek skodil a je nemocnej))))
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      KATTYGYAL: tamto sem četl, jen neřešil, ale používá to asi jako argument kde vysvětluje, že žádný spor nebyl, že je to jen tvůj osobní žárlivý výlev...
      L4MA
      L4MA --- ---
      DARTHFADER: jo, to mas recht...
      DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      L4MA: ja to myslel jen v souvislosti s tim, ze tem lidem haters zavidi a proto je preci hejti, s nicim jinym...
      L4MA
      L4MA --- ---
      DARTHFADER: to je primer uplne vedle, btw? leo nikomu neskodi, ani neni psychicky nemocnej, jen exhibuje (exhiboval :)) a nadaval na hejtry...
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      DARTHFADER: už ty screeny oerea s jahem zmizly...ale docela sranda :)
      DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      FREEDA: tak to je takovej evergreenm, viz treba Leo B. ;)
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      Bomba :D Jak to oba svádí na závist.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      KATTYGYAL: hele ja mel spolubydlici, ktera trpela chorobnou lhavosti, to byly prihody... taky sem pak pochyboval o sobe, zda nejsem magor, ale nebyl jsem. tehdy sem si uvedomil, ze jsou proste lidi, kteri jsou schopny delat takovyhle veci, bud uplne zamerne lhat aby dosahli uspechu nebo jeste hur, zijou ve svy realite a nakonec tomu i sami verej, tem svejm povidackam jsou nemocni, a ze tomu clovek nesmi podlehat a musi si uchovat sam zdravy rozum.
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      BOLDRIK23: a to vis az ted? :D :D :D to rajda napsal hned druhy den po mem statusu :D a slovo milenci tam nebylo :D bylo tam "ja jsem ji opichal a odkopnul,proto je ted zhrzena"....za dalsi tri komentare niz bylo "my jsme spolu meli intimni vztah" (coz trochu vyvraci tu prvni verzi :D ) po par radcich byla tezka uvaha "ta coura me kourila, tak o ni muzu psat co chci" :D ale pak to samozrejme mazal prubezne... proc mi to ted vlastne pises? jako ze bych si z toho mela neco delat? :D nebo se bat, ze tomu lidi budou verit a budu za nema behat a presvedcovat je o opaku? :D
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      ANDY_WARHOL: ja to pochopila v pohode :D ;-) ano to pochybovani o sobe je nejhorsi...on o sobe pochybuje od rana do vecera tak vi, jak je to neprijemne a aplikuje to proto na druhe jako vlastni zbran
      BOLDRIK23
      BOLDRIK23 --- ---
      KATTYGYAL: Mimochodem víš že lítá po části co tam hraje argument že je to jen hádka bývalých milenců a že je nechutný zveřejňovat soukromou poštu...
      dnes jsem to četl už po druhý...
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      GROK: Mi jich pribylo asi 80 behem tydne :D akorat to fakt nebyl zamer :D bylo par momentu, kdy jsem to uz chtela smazat, pac me nebavilo resit ty nekoncici story jeste tri tydny potom a byla jsem znechucena z cizich lidi, co me psali do posty "Kento, muzes mi rict jak to bylo?", protoze fakt nevim , proc bych neco takoveho mela prevypravovat lidem, kterym do toho nic neni....a denne asi tak sesti, mam fakt lepsi napln dne (pokud to nebyli artists samozrejme), ale zatla jsem zuby a v tom emocnim nepohodli jsem chvilku vydrzela, pac to za to stoji......ale taky jsem na chvilku mela strach, co z toho nakonec bude, jenze kdyz vis zes nic spatnyho neudelal,tak se musis na strach vysrat
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ANDY_WARHOL: tim vyjadruji souhlas s tvym postem :) aby bylo jasno
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam