• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      WOJTISHEK: mikkimovi na FB
      WOJTISHEK
      WOJTISHEK --- ---
      SOLDIK: kde to psal? komu?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      BCTPEJHON: kamil, sef b4l, zase ale psal, ze to s nim probere a ze to stejne bere jako hon na jeho (jahovu) osobu. taky psal tajnem id na nyxu, o ktrem nikdo nevi a ktre to tady sleduje... to uz jsem se zasmal. kdyby to opravdu sledoval, tak by mu asi docvaklo, ze pod tihou dukazu, ktere posledni dobou na sebe dovedl nasypat i jah sam, to nebude hon na jaha, ale proste zkusenosti s nim. pro mne za mne, at si ho tam necha. :))
      BCTPEJHON
      BCTPEJHON --- ---
      SOLDIK: chudak Michal, planoval velke hvezdy z Litvy a Rakouska a oni s nim takhle vyjebali.. Kazdopadne z bia mu to jeho "manazer raggae to jungle stage na nejvetsim festivalu ve stredni evrope" nikdo neodpare, nebo jak to tam ma..
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      TEKKIT: když vygoogluješ "roots and future" tak ono je toho pod tím názvem všude po světě víc...takže mohl ještě použít výmluvu, že to odkazuje na něco jinýho :-)
      _PLWI_
      _PLWI_ --- ---
      Zmetci Jahovovi. Hele a ten Colombo asi není ten zahranicni producent, bo tam není země původu, takze je to asi nakej Cz re-vival ? Docela voser si dávat stejný alias jako někdo, kdo fakt válí supice.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Matko Iljev Bostanič Pristi rok jahrider ragga to jungle stage na b4l mit nebude rozhodlo tak vedeni festivalu na tiskove konferenci :) taky ho nechcou
      To se mi líbí · Odpovědět · 3 · 6 hod
      IZSTVOCH
      IZSTVOCH --- ---
      spis let-i-troll :)
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      AKISAN: :D :D :D spis zacne poradat hudebni lan party s nazvem Let IP roll :D
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      CHONGX: Jahrider to ma v planu ale bude to Led Id Roll ....
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      PAYAMAN: Ano, je to psychopat

Ale koukam, ze kamos, ione, se na to taky vybod, posilal sem mu link sem. Rikal, ze tam asi stejne pojede, protoze se tam uvidi s nekym, ale ten dotycny to asi zabalil a tak pominul i duvod u nej
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      CHONGX: no a řekneš že jsi DJ LET IT ROLL a o žádný takový akci jsi nikdy neslyšel tak ať jdou do prdele:D
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      TEKKIT: To si fakt nepamatuju. Každopádně mě napadlo, že udělám festival. Napadlo mě i jméno. Třeba let it roll?
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      CHONGX: takhle sem vlastně já o Jahraiderovi slyšel poprvé. KH-B skákal jako papírovej čert a Jahraider mu prostě vysvětlil, že na vysočině jsou Zero rockers pojem a o žádnejch roots and future nikdo nikdy neslyšel, takže on nemá potřebu to nějak řešit...Pamatuju si, že to pro mě byla jinak normální hádka na netu, ale vybočovala právě tou arogancí, nedostatkem respektu a nesnahou se domluvit/omluvit ze strany Zero rockers.

Přitom stačilo (imho) jen prostě říci "sorry, nevěděl sem o tom že G + A se teď rovná RnF, omlouvám se. Mám už pověšený plakáty a je to za tejden, tak už s tim nic moc neudělám. Je mi to moc líto, stalo se". Myslím že by se to dalo pochopit a zrovna RnF by nad tím mávli rukou...

Místo toho bagatelizoval roli A a G v českým vývoji raggajungle a blbě kecal. Proto sem si ho i zapamatoval a časem zaregistroval další a další kauzy...Ale osobně ho neznám.

Se divím že tohle nevíš:)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      aby ten Smack byl nakonec pravy:)
      BCTPEJHON
      BCTPEJHON --- ---
      PAYAMAN: 17 hodin zpet na strance Highlanderu..
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      TEKKIT: To sem fakt zapomel. ;)) staci dat jmena do uvozovek a vse je vyreseno. Neco jako bio jogurt. Bio sice neni, ale jmenuje se tak.
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      CHONGX: asi jsi zapomněl jak se jedna akce v režii Zero rockers jmenovala Roots and future:))
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      PAYAMAN: To neni vubec spatnej napad. Pouzit nahodny lidi z ulice a pojmenovat je stejne. ;)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: tak jsem zavolal panu řediteli na jeho telefon, tvrdil mi, že je to jakýsi payaman z Plzně:

PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      BCTPEJHON: odkud to máš? na stránkách festivalu se mi nic takového nezobrazuje, možná je to kvůli blokování Rajdy

ja na tom jeho pojebaném festivalu samozřejmě nehraju a ani jsme hrát nikdy neměl....nevím o co se ten idiot pokouší, jestli mě chce nejak vyprovokovat, poškodit nebo zkouší zas nejaké hatepromo....nevím, nechápu.....každopádně je to regulerní blázen, jestli dělá takové věci...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam