• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    DASHA
    DASHA --- ---
    ANDY_WARHOL: no to se ten ignorelist pekne rychle zaplni, teda =D
    Treba ja mam na FB v ignore "Jahridery"zatim dva =)) Z dalsich uz SNAD psat nebude..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja furt nechapu, jak se tohle muze dit v takovy maly dire jako sou cechy, normalni clovek by uz davno chodil kanalama nekde v peru a nebo by aspon odjel za blehou na ibizu...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jak sem uz psal, mam sve zkusenosti s lidmi podobneho typu, psychopaty, chorobnymi lhari a ruznimi vysavaci. funguje na ne jedine, totalni ignore. facebook i nyx to umoznuji a neni to nic tezkeho, i kdyz dotycny zmeni id, tak pokud zjistite ze ma nove, tak znovu do ignore, osobni ignorace samozrejme take, pro vysvetleni pro fanousky staci jiz zminene verejne prohlaseni. pokud budete s dotycnym psychopatem komunikovat, jen se nechavate vtahovat do dalsich her, pres ktere vas zase akorat vysavaji. komunikaci s takovym individuem nic neziskate.
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    BOLDRIK23: Uznal? prosimte mu nic never, zase me psal dneska a nevim o co se snazi nejakou dalsi fb aktivitou...
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    Já tomu fakt nerozumím :D :D

GROK
    GROK --- ---
    z havrdy se stal druhej jahrider, neco jako kdyz se saruman dostal pod sauronovu nadvladu v panu prstenu,
    jeho reakce a obvinovani z neceho co je jen v jeho fantazii jsou takova jahovina az sem si chvili fakt myslel ze mu rajda haknul ucet...viz vlakno tu, hledejte michael havrda https://www.facebook.com/music.mikkim/posts/10153744637229065?pnref=story
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    "I hate being bi-polar! It´s awesome". Jahrider.
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    po komunikaci s Jahim si zas čím dál víc myslím že je to boj o Messenjaha a začínám si myslet že jsme všichni oběti hry které nerozumíme...Jinak mi uznal že to bylo hulvátství...
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    To je fakt strasne zajimave, ze minimalne 5 let nenarazite na dva lidi se stejnym umeleckym jmenem, ale pred Shitlanderem se jich najednou vynori hned nekolik. Kolik lidi uz 3-4?...ale vite co? To je prece uplne jedno, protoze vase jmena vubec nikoho nezajimaji a nikdo tam nejde kvuli vam, ale kvuli vasim dvojnikum :D Kdo mu neco chce, funguje z profilu Viktor Holman....prave mi od nej prisla zprava na artist profil, at mu vysvetlim, proc u Mikkima pisu, ze podelava lidi a krade, kdyz me nikdy nepodelal....a samozrejme me obvinil z pokrytectvi, kdyz sem s nim dva roky jezdila a nic takoveho mu nerekla do oci :D :D No nic....chapu ze pri jeho inteligenci je tezke si dat do souvislosti udalosti a casovou osu...
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    tak už mu fb funguje tak jsem mu rovnou napsal do poštyže nejedu a na fb selectora je veřejné vysvětlení...
    ANS
    ANS --- ---
    rad bych verejne deklaroval, ze na zasranym Highlanderu urcite nehraju a Ans v lajnapu je bud jahmarketing, nebo nejakej toy, co si rika stejne jako ja .))
    SIDE
    SIDE --- ---
    tak Ans taky neni ten ans co bych cekal, resp. o tom Ondra nic nevi. Ja sem mluvil s Ideou at si da bacha a rikal mi, ze posle smlouvu, bude chtit zalohu a tak. Tak treba jim to probehne ok...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KATTYGYAL: tohle sou klasicky manipulatorsky sracky, to nema smysl resit
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    DASHA: asi je jen deaktivoval, protože byly oznčeny v zajimavých diskuzích:)
    čekam, že za nejaký čas se vrátí.....
    DASHA
    DASHA --- ---
    PAYAMAN: prijde novej, lepsi.. a to bude SEKAC panove! Ten se nezakeca...
    =D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    DASHA: michal ludviq i michal nekvapil zmizeli z fb
    DASHA
    DASHA --- ---
    BOLDRIK23: v ten den, co vydal vyjadreni Mikkim, mi psal Rajda nejaky svoje nemocny vyplody soukrome na FB, bylo to z toho uctu Nekvapil, tak me napada, jestli si te nezablokoval po tom, co tu cetl, ze ses taky soucasti "konspirace"?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAYAMAN: crackenn je taky pripad tvl...nejdriv napise at uz nikdy jah nepouziva jeho jmeno, ze ho uz poskodil dost a pak tohle...tvl. Bych chodil kanalama. To mu reknu, az jo potkam.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN:
    Michal Nekvapil
    ředitel festivalu Higlander
    + 420 724 710 702
    highlanderfestival@seznam.cz
    brokenbeat@seznam.cz

Michael Havrda
    produkce festivalu Higlander
    djcrackenn@ytp.cz
    PAYAMAN