• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SOLDIK: to jsou perly!

„Organizátoři festivalu sice tvrdí, že se bude jednat o festival pro maminky s dětmi, ale nikdo jim to nevěří. Lidé už nechtějí zažít to, co minule,"

„Pořadatel tvrdí, že v noci hluk nebude, ale že počítá s hudbou do tří hodin ráno a pak s promítáním filmu. Tvrdil, že obešel ostrovecké občany a ti mu prý řekli, že jim hudební produkce nevadí,"

„Hudba nebude tak nabasovaná jako o čarodějnicích. Bude to jiný hudební styl, jako je reggae a podobně. Tentokrát bude polovina pódií krytých – se zastřešením a stěnami, aby se zvuk tolik nešířil a budeme hlídat nasměrování aparatury. Hodiny klidu budou od 4 do 10, kdy žádné produkce nebudou," ujišťoval Michal Nekvapil.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Lidé se bouří proti dalšímu festivalu - Písecký deník
    http://pisecky.denik.cz/zpravy_region/lide-se-bouri-proti-dalsimu-festivalu-20160616.html
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    a uz je to tadyyy, uz mi vyhrozuje na FB :) a hned pod vsim co ma jeste aktivni, jako Highlander i jako Viktor Hollman :D
    kdo ty jeho profily sledujete, tak ty kompromitujici materialy pak nasdilejte i sem. moc by me zajimalo, ktery festak jsem vykradl. :D
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: další dobroser?
    CROME
    CROME --- ---
    SOLDIK: kdo chce kam pomozme mu tam
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    DASHA: dj Anis z kontrafakt :-) žeby
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    TEKKIT: Tak von taky Čony jezdíval na každou šestou párty, takže kdyby nedělal doma muziku, tak jsem ani občas nevěděl, jestli ho vůbec ještě máme v crew ;-)

Jo, ten odkaz poslal v podstatě v tomhle smyslu. Něco jako, že se stejně na taneční scéně sampluje a navíc chtěl propojit oldschool s newschoolem... jo a ještě řikal, že ta jeho akce neni "Roots 'N' Future", ale "Roots and Future", což je rozdíl. ;-)

ROOTS/BLOODY ROOTS
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Ty vole já si to chci taky přečíst!

KURŇA/FICKS
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Mluvil sem s klukama z Olomouce...Crackenn prej mimo a total...ze uz ani nekroutej hlavou
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    jah to asi nebyl, byl to kraken, ale stejny moresy jako jah. the bravo, the tleskam...
    DASHA
    DASHA --- ---
    sakra, dorazil Hyde jeste nez nas napadlo zalohovat =D

Vpodstate to bylo o nejakym jiny Ansovi (jakysi pan jmenem Anis) a jinak klasicky Jahrideroviny, nic novyho =D
    ANS
    ANS --- ---
    jeee a ja to prosvihnul :/
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    lepsi nez psytrance tady! vic, diky!
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    tady mi něco uniklo, smazalo se to a mě utekl vtip:)
    DASHA
    DASHA --- ---
    KATTYGYAL: ajo =D to nebyl zamer=D
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    DASHA: mela bys mi psat ceske texty...mas basnicke strevo :D
    MEIMEI
    MEIMEI --- ---
    DASHA: Už by ho měl zase někdo nabonzovat za ten fet ať máme na pár let klid
    DASHA
    DASHA --- ---
    kolik jeste IDcek je schopnej vygenerovat jeden primitivni blbecek? =)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam