• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: to je jediná jistota u něj:)) kurz tak 1,01:)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: sazky na to, ze to zase cele smaze?
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: : zacina být veselo...rajda ztrácí nervy...se těším až vytáhnu svoje printscreeny:)

To se mi líbí · Odpovědět · 2 hod
    Asfaltový Boris
    Asfaltový Boris zalobu? :D popis postup, to me vazne zajima! ale prosimte Jekylle, driv, nez se probudi pan Hyde.
    To se mi líbí · Odpovědět · 25 min · Upraveno
    Viktor Hollmann
    Viktor Hollmann ono i na tebe ji podáme, respektive na neznámého pachatele, máme scany a maily všech tvejch shitů co jsi sdílel a posílam lidem. jak jsem psal, bumerang se vrací a je nabroušenej víc než když vylétl :) peace Soldíčku...
    To se mi líbí · Odpovědět · 14 min
    Asfaltový Boris
    Asfaltový Boris no ja se nemuzu dockat, zatim jen slibujes :D
    To se mi líbí · Odpovědět · 9 min
    Viktor Hollmann
    Viktor Hollmann dočkáš neboj. hned jak skonší festáky a budu mít čas, dám to dokupy a podám to. nemysli si, že ti to pomlouvání bude procházet donekonečna, já se s váma už srát nebudu. na hrubej pytel hrubá záplata !!

Prosex Sound System
    Prosex Sound System Hele klidně nás žalujte. Mi to opetujeme

tterkaKelišová 03.12.10 08:135245 příspěvků
    Mag,
    navazuješ na včerejší uzamčení diskuze?
    Tam šlo o to, že holčina, která to listovní tajemství porušila, zveřejnila komunikaci mezi sebou a další holčinou bez jejího svolení.
    Pokud chceš zveřejnit svůj dopis, e-mail, atd,který jsi psala ty, je to jen čistě tvá věc.
    Ale pokud zveřejníš komunikaci někoho jiného (i když je to vzájemná komunikace mezi vámi), bez jeho svolení, potom je to porušení listovního tajemství. Tedy, pokud dostaneš od kamarádky dopis s veselou historkou, tak ho můžeš zveřejnit jen s jejím souhlasem :wink:

Trestný čin: Porušení tajemství listin a jiných dokumentů uchovávaných v soukromí - § 183 trestního zákoníku, hlava II. (trestné činy proti svobodě a právům na ochranu osobnosti, soukromí a listovního tajemství)
    Definice, skutková podstata a sankce:

(1) Kdo neoprávněně poruší tajemství listiny nebo jiné písemnosti, fotografie, filmu nebo jiného záznamu, počítačových dat anebo jiného dokumentu uchovávaného v soukromí jiného tím, že je zveřejní, zpřístupní třetí osobě nebo je jiným způsobem použije, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

(2) Odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného majetkový nebo jiný prospěch, způsobit jinému škodu nebo jinou vážnou újmu, anebo ohrozit jeho společenskou vážnost.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán,
    a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny,
    b) spáchá-li takový čin vůči jinému pro jeho skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že je skutečně nebo domněle bez vyznání,
    c) způsobí-li takovým činem značnou škodu, nebo
    d) spáchá-li takový čin v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného značný prospěch.

(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
    a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu, nebo
    b) spáchá-li takový čin v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného prospěch velkého rozsahu.
    To se mi líbí · Odpovědět · 27 min
    Viktor Hollmann
    Viktor Hollmann budem žalovat všechny kteří poškodili festival. bude se podávat hromadná žaloba. pokluď tuhle hovadinu smažeš a napíšeš sem pravdivé vyjádření, tak to ještě půjde stopnout. je to jen na tobě!
    To se mi líbí · Odpovědět · 16 min
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: takže bude monstr proces:)na mě to dělá dojem, že si Rajda dělá nějaké alibi, až to příští týden praskne...
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Viktor Hollmann
    ono i na tebe ji podáme, respektive na neznámého pachatele, máme scany a maily všech tvejch shitů co jsi sdílel a posílam lidem. jak jsem psal, bumerang se vrací a je nabroušenej víc než když vylétl :) peace Soldíčku...
    To se mi líbí · Odpovědět · 6 min
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: njn Piráti.) to je taky parta:)...ale aspon ho taky poslali do prdele
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: co jsem vycetl z diskuze piratu, tak jim jah nabulikoval, ze je ta akce free
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: a jestě až se ti lidi dozví, že si nemužou vzít ani svoje jídlo a pití do chatek v kempu:)prostě svobodně a vychcaně:)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: ano, nekdo onemacni / uleti letadlo, ale ne, kdyz vis, ze ten clovek ktery tam ma vystoupit o tom ani nevi, nebo je nahrazen jinym ucelove se stejnym nickem :) to je podvod
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: změna programu vyhrazena:)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: kdo si koupil vstupenku v predprodeji by ho mohl popotahovat za podvod, kdyz avizoval veci ktere tam nebudou a on o nich vedel, ze je nema sanci zaridit.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: no me spis zaujalo, jak vyhrožuje žalobou:)že ho Prosex trochu podělal je zřejmé...se mu dostáva vlastní meducínky:)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: jo. stejne je tam jen vytrzena cast komunikace, takze by me zajimal i zbytek :) zatim pro me je to vytrzene z kontextu..
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: prosex ss
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    PAYAMAN: na ci strance to je? mam ty jeho profily zablokovany
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    z chatu poradatelu:

chatky uz jsou vsechny obsazeny, bude super parba. na cez nekdo napsal viz priloha

a jako i spodni, tak i tyto komentare uz v udalosti nenajdete :)

PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1027076120702103&set=p.1027076120702103&type=3&theater

Viktor Hollmann
    1 hod ·
    lžeš, akci jste zrusili vy. bez udání důvodu. naopak my se vám snažili vyjít ještě vstřici. jinak na festival jsi se vtíral a sám nás oslovil že tam chceš hrát. počítej s tím, že na tebe podámě žalobu za pomluvu a poškozování cizí věci. máme vše oskenované a zdokumentované ! přeji hezký víkend :) a nepočitěj s tím že vás ještě někdo někam pozvu, u mě jste skončili !
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    INK_FLO: Highlander naše omamná látka je hudba a energie, žádné další nepodporujeme
    ZEWLOIDUM
    ZEWLOIDUM --- ---
    Je to hovnožrout hold..
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Vypicovali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam