• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAYAMAN: renesancni clovek dnes nestaci, dneska se musis naklonovat
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    CROME: je to renesanční člověk....dělá i do poezie:)

15.10 - 15.40 // Radana Pospíšilová a Jahrider (poetry)
    CROME
    CROME --- ---
    PAYAMAN: LOL, nakonec tam bude hrat Nekvapil, Jah, Kollmann a Zerorockers na vsech dvou stages zaroven
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no vida, tak sto zvirat preci jen nebudou... jak sem se tu divil.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: Highlander
    3 hod ·
    Zdravíme
    Jak jste se jistě doslechli, nějací umělci a projekty na Highlanderu nevystoupí. Moc náš to mrzí, ale nemůžeme s tím nic udělat a jedná se čistě a jen o jejich osobní rozhodnutí. A jelikož jsme festival nekomerční a naše motto je společně a svobodně, tak jsme vše měli domluveno ústně a na čestné slovo a tudíž némáme žádné páky jak je k vystoupení dotlačit. Nevíme, co je k tomu vedlo, bylo nám to v podstatě prostě jen oznámeno a navíc pouhých pár dní před festivalem (domluveno to naopak bylo minimálně čtvrt roku), takže si obrázek udělejta sami :(
    My nehodláme nikoho přemlouvat a nebo ho nutit k tomu, aby u nás vystoupil. Není to nás styl a navíc máme tak široký program a tolik náhradníků, že to vlastně ani není potřeba. Je nám to samozřejmě moc líto a omlouváme se vám, ale věříme že i bez těchto umělců kvalita a program festivalů neutrpí. Ostatně jsme za ně sehnali velmi kvalitní a v jistých aspektech mnohem lepšínáhradníky jako je třeba Steppa Style z Ruska, El Gadzé z Portugalska, Feline aka MC Efex u Anglie a mnoho dalších umělců, které jsme i po uzavření ofiko lineupu nahazavali jak na běžícím pásu.
    Usb + Boldrik + Sto Zvířat + Dub stage aka Hosanna Sound na festivale letos tedy nevystoupí, jde o jejich osobní rozhodnutí a bylo nám to prostě oznámeno (někdy ani to ne a umělec si to jen nahodil na svůj profil). Taktéž nevystoupí ani ti, kteří již dříve účinkování po vzájemné dohodě zrušili, tedy KattyGyal Kenta a Rich. Omlouváme se Ridiim Tuffa + Natty Youth + Sample Lee a Ferenc, kteří měli hrát na stage kterou zaštitovala Hosanna a sami ji s námi pomáhali tunit a šperkovat - díky za pomoc a moc nás to mrzí, příští rok si original steppa/dub stage zařídíme radši sami a nebudem se spoléhat na cizí sound system, který za to, že nepřijede asi vyloženě nemůže, ale zrušení celé stage padá na jeho hlavu.
    Vám všem a těm, kteří jste se na jmenované umělce těšili se ještě jednou moc omlouváme a věřte, že nás to hodně mrzí, bohužel s tím nic moc dělat nejde, tak věříme, že to pochopíte a nebudete se moc zlobit.
    REKAPITULACE:
    6 hudebních stages zůstává (ART stage hostí umělce kteří se nevešli na ostatní) a umělců kteří na festivale vystoupí je nakonec více, než bylo ofiko oznámeno
    NÁHRADA ZA ZMIŇOVANÉ UMĚLCE:
    Steppa Style (RUS)
    El Gadzé (POR)
    Feline (UK)
    Phantomlab (NL)
    MC Efex (UK)
    Janda DJ (AT)
    Alex Psylix (AT)
    MMM Crew live
    Davis Dee live
    Aport Support live
    Ortodoxní Jidáš live
    Freest Beatbox
    Houbass
    I-one
    Divadlo Napříč
    Obraz.cz
    Paji Poe
    Anonymous
    DJ Aphx
    DJ Tod
    DJ Formi
    DJ Djeezy
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WISULKA: muzes zkusit dat zalobicku za podvod. nevim jak jinak bych cely tohle oznacil, nez podvodem na lidi :D
    WISULKA
    WISULKA --- ---
    Tohle je fakt pecka, škoda, že jsem to nečetla dřív. To byh dnes neměla zarezervovanou chatu a lístky.
    Řešila jsem s nimi jídlo a pití do chaty a i jiné věci k čemuž se přidalo více a lidí, a pak to raději pořadatel smazal. Zablokoval mě, že nemůžu ani psát příspěvky.
    Prej nebude problém lístky udat, ale problém to trochu je, když je tam nemůžu ani nikomu nabídnout:-D

Bavila jsem se tím celý páteční večer a sice mi je líto peněž které se mi asi nevrátí, ale opravdu tam nejedu!!! A příště už si budu dávat sakra bacha!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SOLDIK: ok, pokud i tohle je v dusledku jeho jednani, tak to je blby, protoze to pak zkurvi vsem, to je jasny... tenhle detail sem ovsem neznal
    FILIPSZ: a co otevreny dopis ? ty jsou docela caste a je to vlastne zverejneni dopisu, ktery nekomu posilas. a imho to trestne neni.
    VEX: deti si privezou ty rodiny v brisku, az si na festaku pod taktovkou jahridera a soundsystemu, ktery nedorazi, poradne zasukaj
    CROME
    CROME --- ---
    Hehe pan "neplatim dane a prodavam drogy" chce podavat zalobicku jo ? :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    dneska jsem dokonce objevil reklamu na hajlendr v magazínu legalizace
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole vychovavat haranta pocatyho na Hajlendru, to bych asi nechtel.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: thoeeee
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: sorry, tak teda pro rodiny bez dětí:)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: vole ;oD
    VEX
    VEX --- ---
    PAYAMAN: pro rodiny s dětmi ideální
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    ale anoncoval je hodně zajímavě:)

Highlander‎Highlander Festival 2016 - Varvažov - Czech Republic
    Tato stránka se mi líbí · 17 květen ·

Máte rádi sex Highlanderřííí? My šíleně a proto jsme si pozvali tuhle bandičku, aby nám zahrála do rytmu a nám se tak v chatkách, lese, řece a nebo na louce lépé šukalo :D Prosex aka Šmela a Sherpa za ty léta na scéně přesně vědí co a kde zmáčknout, né asi :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    SOLDIK: link toho fb?...vyhledávání nějak nic moc nenabízí
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    fuck the system, ale zalobama se ohani.. much wow
    VEX
    VEX --- ---
    PAYAMAN: no ale leda že by zažaloval sebe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam