• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    DASHA: ty uz taky? :D vidim, ze jsme stejne neurvale ulicnice :D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    parno?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    INK_FLO: Tak ono tak funguje i jeden nejmenovany promoter. Od travy a kolacu po freeckach to dotahl az do nejvyssi ligy, zeano :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    jee, ja uz jsem se tak tesila, jak se tohle s Crackenem vyvine
    Ten M.Havrda na me zkousel presne to co na Mikkima predtim..
    Ze jsem ho nekde dost neurvale a nevybirave urazela a kdesicosi a ze posle screenshoty.. tak mu rikam, at je posle, ze jsem zvedava... no a on, jestli to jako vazne zapiram =))), ja ze ne, at to posle.. =D
    No a pak jsem odjela do prace a tesila se na vyvoj, a uz je to cely smazany..

tady jsou ty moje slavny donebevolajici urazky.. =D moje do ty doby jediny dve interakce s Jahriderem2..

Nekde jsem cetla, ze po celym svete skrze kultury lidi stale nejvic nasira, kdyz rekne nekdo neco o jejich matce.. neni von Rajda nakonec vazne Crackenova mama??? =D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    INK_FLO: chybí ti tam rider:)

Psyjah23rider neasi!
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VEX: střelíš pár pytlů a seš zahojenej sámoška....plus můžeš v zeleným vyplatit i účinkující, když na to příjde
    YORICK
    YORICK --- ---
    KATTYGYAL: v jedny budou dokonce Michal Nekvapil a Michal Hollmann najednou! to by chtelo fotodokumenataci neb bychom konečně viděli Jekylla a Hydea pohromadě.
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    VEX:
    SOLDIK: Pánové, vy jste vůbec nic nepochopili... chatky i toiky se budou pouzivat vyhradne k tomu sukani prece :D jdes na hajzl jako dva a vyjde rodina s detmi....to ti za 10 kacek stoji neasi bro?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YORICK: v pátek letim do Chicaga užívat si tamní hárdkóry, tak jsem to veleudálost chtěl míst zprostředkovanou aspoň nepřímo. To víš, zasloužilá hyena z nyxu :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    zase na druhou stranu na tomhle principu fungovaly v UK v době acid horečky všechny velký rejvy, že pořadatel (často nějakej hooligan) měl zároveň svoje dealery a celkem ostře si hlídal, aby jim nikdo nelezl do zelí...
    YORICK
    YORICK --- ---
    DOCKINEZ: on nás hejtry dokonce zval. tak se s ním spoj a poreferuješ. střevo netřeba, ale měj radši žaludek v richtiku.
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    VEX: Třeba pozval tu polskou crew co stříli na LiRu na parkáči :-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    hele a to jako ani jeden z tech navstevniku, co je ted, pravem nasranej, tam neposle benga nebo hygienu? )))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    VEX: no to vitej teda.

Jak jinak si myslis, ze se pan mastička namastí?
    VEX
    VEX --- ---
    VEX: Jo teď mi to docvaklo. ZÁKAZ VNÁŠENÍ! Gramy budou asi na místě...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    na undergroundovým festivalu se sere v lese...
    VEX
    VEX --- ---
    INK_FLO: neasi. "ZÁKAZ VNÁŠENÍ OMAMNÝCH A PSYCHOTROPNÍCH LÁTEK"

Sice se zpožděním, ale přece. na fesivalu se bude balit a pálit ve velkém
    díky moc: https://www.facebook.com/promopapers/
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    SOLDIK: beztak se hajzly používají jen na šňupání a tohle není žádnej feťáckej festival, takže nebudou potřeba...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Doufám, že přes všechno spičkování někdo odsud s básnickým střevem na akci pojede a napíše výživnej report.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    zapomnel jsem... ONE LOVE!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam