• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    tak moc jak by potreboval mu nikdo neda protoze soudnej clovek kvuli nemu nepujde sedet. A nejaka pleskacka na mejdanu nic nevyresi
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ANDY_WARHOL: A to jako na dzanglu se taky nikdo nepere, nebo co? Mam to snad chapat tak, ze podelavac je mocnejsi, nez piko?

A na psytrancu vsechny ty smazky natolik splyvaji s transcendentnem, ze si tech podelu nevsimnou?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jestli sedel za huleni, tak je to naprd, takhle za podvody by bylo lepsi, takove adresnejsi
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SOLDIK: tak si dá repete....
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    v kriminale uz byl, ale jak vidis, moc to nepomohlo...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    A s tim se nechce nikdo spinit a kor kvuli takovymu omylu jako je on...takze ho nechat zavrit je jediny reseni.....
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ANDY_WARHOL: taky si rikam ale tady by na budku nepomohlo...to chce zlamat ruce a nohy.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jeste me napadlo, kdyz dela tohle, ze mu jeste nikdo nedal poradne na budku, to je mi docela divny, nebo na regecku se nikdo nepere ? mam to chapat tak, ze trava a slunicko je mocnejsi nez podelavac ?
    GROK
    GROK --- ---
    uz to bylo davno, tak si to presne nevybavuju co konkretne to bylo zac, nicmene ed cox a stivs by taky mohli vypravet...podelal je taky
    DASHA
    DASHA --- ---
    YORICK: Mik u toho prej byl, tak to prave adresuju na nej, at je to z prvni ruky kdyztak...
    YORICK
    YORICK --- ---
    DASHA: detaily? s pravdou ven! nemas co ztratit!
    DASHA
    DASHA --- ---
    GROK: kdyz uz jsme u tech zahranicnich artists... donesla se ke me pred par dny taky nejaka story z berlinskyho vinylshopu o nezaplaceni DJe?

dozvedela jsem se od p. Havrdy, ze jsem stara znama hejterka, nemam co ztratit, pojdme to vsechno vytahnout na povrch.. =)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    GROK: to je nejlepsi postup, udelat oficialni vyjadreni, aby lidi vedeli, ale do diskuzi s nim se absolutne nezapojovat
    GROK
    GROK --- ---
    DRUMID23: napsal sem post na svuj osobni fb a varoval vsechny jak to tam chodi, do udalost to strkat nebudu, roztocila by se rajdovsko havrdovska spirala a na to je dneska venku moc hezky nez se jima zabyvat:)
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    GROK: tak to napiš na fb event s dotazem :D
    GROK
    GROK --- ---
    tak ten zmrd na highlander line up napsal i heatzyho z rakouska aniz by o tom dotycny vedel, jeho svinarny presahujou i hranice cr a dela nam ostudu.. mimo jine dave trumpeteer taky o tom ze by tam mel hrat nevi...chjo ://
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYNCRO: to je jedine dobre...ale dle toho, co si pocetl tady, to vypadalo jinak... Jak sem psal Dashe, napsal sem jedinci ne cela scena...to bych si nedovolil a uz jen proto co znam a vim ale nejak mi vic sedej lidi spis kolem dubu nez one love a spalte teplous))) porejpnuti pred spanim, you know me ;)
    SYNCRO
    SYNCRO --- ---
    BOLDRIK23: Boldriku, jednou ses zachoval seriózně, tak to nesnižuj nějakejma nesmyslnejma konspiracema a temnejma zákulisíma. Nemám čas ani chuť sledovat kontinuálně tenhle epickej příběh plnej emocí, ale tvůj postoj mě upřímně mile překvapil. Byla by škoda rozmačkat svoje koule tunama mlžících keců, abys nikoho nenasral. Big up!
    AKISAN: Já myslím, že se naopak dost lidí z "české reggae scény" (jestli vůbec něco takového existuje) předvedlo naprosto v pořádku. Zaznamenal jsem spíš solidaritu s Kentou, odmítnutí praktik ze čtvrté cenové a zásadový postoj. Tvůj despekt není na místě. Nuff said, 1love! Bez ironie.
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    sry jsem ve vlaku s blbym signalem a dvakrat mi to odeslalo stejny post.)

mi to bylo samozrejme divne (nejen v kontextu celeho HL ale i jak se k tomu vyjadrujes tady, a ze bys pak nahral invite?)), nemyslel sem si to... i C U.)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    _IOB_: ne fakt nejsem ve dvačtyřiceti přepaleny toy:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam