• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      KATTYGYAL
      KATTYGYAL --- ---
      PAYAMAN: pry prijdte podporit dobrou vec :D :D :D jakou?...pockej ja si to dam cely dohromady....sukani, rodiny s detma, potetovane borky co prijedou na festival...coze tam vlastne budou delat? (a ted to nemyslim ironicky, ale fakt co delaji tyhle vystupujici?) tohle bude statem zaplacena akce pro zvyseni porodnosti podle me....akorat babis posral par bodu, tak musi slevit z naroku, co k tomu lidem budou hrat...a vybrali k tomu Rajdu, samotneho jahova bojovnika, aby nikoho nenapadlo, ze to porada babylon :D
      VEX
      VEX --- ---
      AKISAN: Kamo, já teda doufám, že už jsi taky stihnul vypičovat Smacka stejně jako Messenjaha, že jede podporovat Jahridera. Žádnej dvojí metr se tady nejede.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      PAYAMAN: Ta Ruska má sympaticky pyjokuřnej úsměv
      DOGGY
      DOGGY --- ---
      PAYAMAN: za to vyjimecne nemuze jahrider..
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      andílci už jedou:)
      Suicide Angels tě osobně zvou na festival Highlander 2016
      https://www.youtube.com/watch?v=Us_6MmRGofw
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      a můj přehulený jmenovec:)))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: zato tam hraje 6 suckrajdu a vsechny jeho (po)stavy
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PAYAMAN: se divam, že zmizela celá ta dub stage....jediné, co by me tak zajímalo
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      SOLDIK:
      ANDY_WARHOL:
      jo, já vím, že tohle je jiná káva, ale určitý společný znaky mají, jahrider k tomu má navíc velkou porci zmrdství.
      Třeba PR, nebo komunikace s nima se mi vybaví pokaždé, když čtu nějaký jeho výplody.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      nema nekdo screen toho prvniho lineupu, nez se to proflaklo s a-crayem a dalsima? porovnat ten rozdil s puvodnim a tim nynejsim by bylo hodne zajimave :D
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      BRKODLAK: tak normalni clovek, kdyz udela nejakej velkej provar, tak se to snazi zaplatit aspon zpetne a pak si bud dava pozor nebo se na to vysere, ale tohle je neco jinyho, protoze tady de i o to ze si pise ucinkujici na lineup aniz by se s nima domluvil, a evidentne to neni omyl, ale metoda natlaku, tak to uz neni normalni
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      BRKODLAK: to si trochu pletes. neni provarjako provar, kdyz ma jahy z kazde akce neco v kapse :)
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      DOCKINEZ: to je docela ostrý no, jako já sám znám dva takový pochybný "promotéry" ale oba měli dost rozumu, aby po pár provarech ukončili činnost
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      BRKODLAK: klidek, to pravý drámo začne, až týpek co zastavil kvartýr zjistí, že mu Jahrider žádný peníze nedá. To vydrží na dlouho.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      ANDY_WARHOL: ale teda musim rict ze vylozene podelavka tohoto typu snad u nas neni, nikdo by s nim nespolupracoval. obcas se stalo, hlavne driv, ze nebyly prachy na vyplaceni, ale to je max.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      SORBAK: ale nektery si vsimnou, nektery maj plnou hubu spiritu a neresej aby se nemuseli podivat pravde do oci, asi jako vsude
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      Každopádně škoda, že těch fesťáků nepořádá ročně víc, až to tu utichne, tak nevím, co budu sledovat :D
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Bodejt. Jak se rika u nas "zabit ho nemuzes a nic jinyho nepomuze".
      BRKODLAK
      BRKODLAK --- ---
      Mlácení jen utvrdí lidi v jejich postojích, a kdo by se k tomu chtěl snižovat?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam