• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    docela mi je líto všech lidí, kteří se na tom podílí. Jsem ráda, že jsem upozornila lidi, na kterých mi záleží, aby od toho dali ruce pryč.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Miluju promotery co nemaji ani svoje auto, pak to shani kde se da a stejne nic nestihaji :D
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    bez komentare

Ivan R. Vesmír
    55 min ·
    Hola señores, funguje ten festival? Lebo takéto správy kapelám si strčte do prdele. A potom nedvíhat mobil...

PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    AZUZ: kluci se moc nesmáli
    AZUZ
    AZUZ --- ---
    PAYAMAN: .... a to doslova, výtahl na ně prý ostrý klacek, kterým je chtěl popíchat :))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    tahle svetoznama modelka by byla pro rajdu hodne uzitecna, tak nejak stejne IQ. hodne jsem se pobavil. :D

https://www.stream.cz/porad-ludka-stanka/10011036-libor-boucek-a-helena-houdova#nejnovejsi
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    VEX: místo potěmkinova vesnice se bude říkat jahriderův festival
    VEX
    VEX --- ---
    PAYAMAN: "rajda se vypařil s kasou"
    Nějak takhle sti to představuju i teď. Vlastně bych se vůbec nedivil, kdyby se na festivalu žádnej Jahrider neobjevil, ani by se nepostavily stage.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    AKISAN: no oni v tom byli nevinně, rajda se vypařil s kasou
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAYAMAN: to je správný
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN: jeho dj na ně vytáhl zbran...uz to bylo docela ostry
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAYAMAN: tak o to je to divnejsi....
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    AKISAN: hh jde mimo mě, ale stejne tam hrajou i když dostali info...a headdy jahridera moc dobře zná, jak je (Lion movment) nechal bez penez po koncerte Cali P....headdy mel u sebe naštestí penize z koncertu Dfckt, tak to zaplatil
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    PAYAMAN: nehodnotim ty lidi jako samotny...to bych si nedovolil, neznam je... ale jako hh projekt bych je radsi nikdy neslysel)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOCKINEZ: násilí plodí násilí, ale občasná dobře mířená tečka hovadu není zločin!
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    INK_FLO: ja tyhle věci nehraju ani vetšina cs scény
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOLDIK: jiste pane ministře:)
    MARETHCEK
    MARETHCEK --- ---
    MARETHCEK: jazzy je kraal
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARETHCEK: já to máznul...dneska budu hodnej a nebudu urážet)) a jestli posledni "koncik" tak je to dobre a vybrali si krasny misto na konec)))
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    AKISAN: a přitom jazzy je super kluk...poskytl nam azyl, když jsme hrali ve Zlíně, skvele pokecali, přerepoval nam celou svoji solovku co připravuje, skvelou domáci merunku vytahl.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam