• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      LOGO: nekdo mi tady rikal, ze jah zastavil svuj byt, ja sem si to myslel taky, ze donutil nejakyho chudaka zastavit byt...
      LOGO
      LOGO --- ---
      jediný koho je mi líto je ten týpek co zastavil ten byt. nechtěl bych teď být v jeho kůži. mazec..
      PETGRIDUS
      PETGRIDUS --- ---
      tak to je už drsnej level vytírání si prdele s lidma
      JESU_SS
      JESU_SS --- ---
      ajaj hlavni stage neni a nebudou ani zahranicni stars na tekno stage, kterym ani neumi vyhledat autobus
      z toho se uz nevykeca ani dj bobo

Issei Tanukichi Me too, I've got cancelled as well.
      It's understandable for me somehow but one thing, I was at meeting point today but nobody came there. Plus recommended bus at the meeting place was only for friday and sunday so didn't come.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      MIK23
      MIK23 --- ---
      VON_GILOTINE: hlavní stage prý stála. Z pátku na sobotu na ni hrálo to Defakto se píše ne FB
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      a neni to tak,ze jel system letadlo? ze proste spoléhal ze zalohy umělcům zaplatí z peněz z predprodeju a proste se prodalo tak málo,ze nepostavil ani hlavní stage?
      nejsem expert a v tehle preteplech mi nefunguje mozek
      JESU_SS
      JESU_SS --- ---
      rajda to jeste zachrani basnickama
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Konecna, vystupovat.
      VEX
      VEX --- ---
      takže lajnap na dnešek je 13.00-04.00 Mic-key Weedsman Dreadalist?
      SCARF_23
      SCARF_23 --- ---
      a byt je f pici...
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      HOUBASS
      8 min ·
      Vzhledem k tomu, do jakých ,,sraček,, Highlander míří,
      ruším svoje nedělní hraní na DnB stage.
      Všem fans se tímto omlouvám a přeji hodně štěstí.

Jarcek Hriců
      44 min ·
      R.I.P HIGHLANDER :D :D :D

SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Jsem presvedceny ze jah respektuve ti dalsi lidi co to s nim delaji opravdu zalobu podaji na neznameho pachatele a daji "dukazy" z nyxu a fb. Ale to je tak vsechno.
      L4MA
      L4MA --- ---
      TELLEMAHOOKA: za neuspech akce muze ale vyssi moc - nyx. :)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      kde je Rajda?
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      FREEDA: Napsat si může co chce, to nikoho nezajímá. Vystupoval jako podnikatel, v podstatě má stejnou odpovědnost jako jakejkoliv jinej podnikatel a nemůže se z ní vykecat takhle laciným disclaimerem. Je to jako by sis koupil za pár klacků lístek na The Prodigy a pak by místo nich hrál nějakej Franta z Horní Dolní. Je to o proporcionalitě, není změna jako změna.
      Za tři kila by sice nestálo podávat individuální žalobu, ale hromadnou určitě jo, ten trotl by si to zasloužil. Na druhou stranu, když už je někdo takovej osel, že se na takovou akci nechal nachytat, tak si žádný odškodnění asi nezaslouží.
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      Já pochybuju, všude máš psáno, že má pořadatel právo na změnu v programu...možná by to nějakej dobrej právník mohl uhrát :)) Ale mně by to asi za ty 3kila nestálo :D
      TELLEMAHOOKA
      TELLEMAHOOKA --- ---
      PETGRIDUS: to ne, ale na hromadnou žalobu určitě, pokud účastníkům nevrátí alespoň část vstupnýho.
      PETGRIDUS
      PETGRIDUS --- ---
      a není už tohle tak trochu na kriminálek za podvod?
      FREEDA
      FREEDA --- ---
      hmmm

SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      CHONGX: Co se da delat, muzu za jeho posranou akci, tak to holt bude odmena.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam