..Vít Aphx Pecenka
2 min ·
Co k tomu napsat...těšil jsem dost na fesťák a co si budeme povídat, nedopadlo to dobře a žel Bohu všechny špatné předpovědi se naplnily :/ . Zrušení hl. stage, vysrání se na výběr vstupu (většina lidí měla modré pásky jakožto učinkující, pár lidí mělo klasickou pásku, a pak kotel lidí úplně bez pasky. Bejt člověk, kterej ten lupen cvakal, tak bych asi chtěl vrátit chechtáky), line-up na jednotlivý stage byl ve vysledku jen kusy papiru, který tam byly jen na okrasu. Jediný co fungovalo, tak jak mělo, bylo zajištění chodu kempu (chatky, jídlo a co mě překvapilo - po většinu času čisté toalety). Co se týká organizace festu, tak prostě fiasko.
Abych jen neprskal, tak musím poděkovat bandě Detonation Sound, že jsem si mohl s Nexenem zahrát na jejich setup - bylo to fajn :) Poznal jsem se zase s novejma lidma, což bylo taky oukej.
Závěrem jenom chci dodat, že pokud bude nějaké příště, tak bude potřeba mít zajištěný finance pro interprety předem a posílit organizační crew - takhle z toho prostě bylo jen další freečko, který tam bylo už o čárách a dopadlo o dost líp.