• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: To by mě zajímalo jak se tohle může povést.
    DUB
    DUB --- ---
    PTT: jo lepsi by bylo drzet hubu. imho tenhle typek stihnul hrani v patek a dostal slibeny pivko a klobasu
    PTT
    PTT --- ---
    to bude jeste zajimave....prvni ucinkujici/ochrance podelavek se ozval

Rišák Lazoo to je jak hon na carodejnice ... a ted si tady muzete mastit ega..jakou jste meli pravdu :D hlavne si kazdy plivnete..to vam jde nejlip :D a hlavne urazet, nadavat a kopat kolem sebe
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Mam zablokovany fb. Muzu asi jen hadat ze ..
    PTT
    PTT --- ---
    Ten Havrda je strasny picus jeste tak rok a bude to druhy JAH...omluva neomluva a v patek bude boss uz jsem mu musel neco napsat

Michael Havrda
    To že mé jméno někde zneužil zlodějskej lhář a zmrd neznamená že s tím mám cokoliv, chyba je že sem si neohlidal vymazani, to je pravda....jel jsem tam jen ze soucitu k zahranicnim artist, ani ve snu by me nenapadlo ze zaziju peklo na zemi v realu
    MIK23
    MIK23 --- ---
    PTT: to mělo akorát posunout ten příspěvek, kde se řeší highlander na druhou pozici :)
    PTT
    PTT --- ---
    MIK23: Tak asi si z toho moc nedela, kdyz uz se foti s visackou z B4L kde je napsano BOSS!

https://www.facebook.com/crackenndj?fref=ts
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    promáznuto a je klid , primárně jde o to MR.Jah opět pojebal koho mohl . Tak peace :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jedno velky lol
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Klid tady s blbostma.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Jo, tady se řeší smrad z hb
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    CANADA_TONY: Já to myslela tak, že cesta byla na dlouho, kdyby mě kámoš nebral autem, tak nevím.
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    GROK: Na fb jsem jako skapalnělá čokoláda, a fakt jsem vcelku nasraná, člověk se táhne jak smrad z Brna, těší se na nový publikum, a ono to celý padne....Takže příště už fakt neee.....
    GROK
    GROK --- ---
    MIK23: to je taky arci zmrd, nekvapil - reditel, havrda -produkce
    MIK23
    MIK23 --- ---
    Havrda se na své zdi vymlouva, že rozhodně nebyl pořadatel a na webu byl prý napsaný díky tomu že Jah zneužil jeho jméno...tady ale probehli mám pocit screenshoty, kde jako org vystupoval ne?
    MIK23
    MIK23 --- ---
    CARTMANETWORK23: tak tak...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LOGO: dle toho co psal majitel tě stránky dnes v té jahovo události na fb, tak už blokla byla na 4 měsíce
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    MIK23: to vis,kdyz te nahlasi 20 fejk profilu,tak to je instaban :)
    LOGO
    LOGO --- ---
    nesundaj. horší pro fb je iks jeho fake profilů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam