• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      SKRU: ja nedavno nakopl jednoho zmrda na psytrancu, druhej den si privedl kamose, ale ne aby me to oplatili ale aby mi vysvetlili, ze takhle se slunickovi lide nechovaj, na psytrance se tohle proste nehodi, no poslal sem je do prdele oba dva, malem sem jim musel dat facana aby prestali otravovat. ale nekdo holt na to nema koule.
      AKISAN: to je zajimavy ze to mas presne na opak, ja byl driv takovej dobrak od kosti, ale posledni dobou me to proste donutilo zmrdy i mlatit, kdyz ti otravujou holku a ji se to nelibi, tak prece nestahnes ocas a nejdes do prdele.
      SKRU
      SKRU --- ---
      AKISAN:jasne, ty ses vlastne takovej batman ve vysluzbe, zmoudrel, zavrhl nasili a vynasi pouze moralni bezkontaktni soudy. lol.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      SKRU: hadry od sponzorů si muchlam kazdej vikend a je videt ze nevis o cem mluvis...ja uz tam parkrat za sebou a nebylo mi z toho dobre ani kdyz dotycnej sahl na moji holku a vymetl sem jeho drzkou podlahu..... dneska uz se radsi seberu a du pryc.
      SKRU
      SKRU --- ---
      AKISAN: presne o tom mluvim. ja chapu, ze treba ty by sis nerad pomuchlal hadry od sponzoru, dalsi zase ze ma novy brejle, tenhleten ma pristi tejden rande a nemuze tam s monoklem..atd atd. proste kazdej ma nejaky racionalni duvody, proc je to nevhodne a beztak uz to nekdo davno udelal za tebe:)))
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      IJACZEK: pro neznale, kdo si / jste?
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      AKISAN: v tohle pripade násilí nic neřeší....to chce právníka
      PTT
      PTT --- ---
      GROK: ja fakt nevim ale ja tam zadnou pokoru a omluvu fakt nevidim....jen vymluvy, fnukani a jeste utok na lidi ktere urazel pred "festak" a vlastne i po + ta super fotka v zahlavi s paskou BOSS je epic
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      SKRU: kdyz jdes nekomu dat po tlame tak si vazne musis bejt na 101% jistej jestli to za to stoji protoze at tak nebo tak tak to nikdy nedopadne dobre, pokud ti nedela radost mlatit lidi a ublizovat jim.... takze i u takovyho zmrda si musis rict jestli ti to za to stoji a jestli to ma vubec smysl.... a ve finale asi nema, protoze on stoprocentne uz xxkrat po tlame dostal (to neni mozny aby nedostal) a hele kam to vedlo.......
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PRAJCI: to zase ne...znam z olomouce mraky lidi, ktery sou v cajku.... dost z nich dalo nedavno ruce od Crackenna pryc btw....
      IJACZEK
      IJACZEK --- ---
      PAYAMAN: aha :D okej :D
      SKRU
      SKRU --- ---
      BANANABOY: protoze kdo chce, hleda zpusoby a kdo nechce, hleda duvody.. a tady uz jednou probehlo cviceni na tema "moralni vitez nema za potrebi nekoho bit, co kdyby to pro me spatne dopadlo, navic by me moh zalovat", to sem se dobre pobavil... pritom na takovyhle kripliky je par facek vetsinou jedna z mala veci, ktery rozumej a zafungujou.
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      IJACZEK: z toho si nic nedelej, o me si nekdo myslí, že jsem tam hrál:)
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      PAYAMAN:
      PAYAMAN: Vy vole ... :o))))
      IJACZEK
      IJACZEK --- ---
      Ten dredatej píčus nás v lednu oslovil, esi s ním nechceme spolupracovat. Hned jsme řekli, že NE! a už jsme to neřešili.

Teď jsem našel naše logo na webu Highlanderu v sekci Partners.

Fakt paráda! Takže to vypadá, že s tím máme něco společného.....
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PRAJCI: tak hlavně že nejsi z Havličkova brodu:)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      PRAJCI: to Langer taky:)
      PRAJCI
      PRAJCI --- ---
      GROK:
      AKISAN: Já se snad začnu stydět, že jsem z Olomouce ...
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      GROK: mel by a kor tak rovnej clovek jako Ondra.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PETGRIDUS: to kdyz bylo, tak sem byl rád, že žiju a pocital s tim ze uz nikdy hrat nebudu...to léto mi bylo vsechno ostatni u prdele a chtel sem jen bejt ready. Ale uznavam, ze je to spatne!
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PRAJCI: takze je to tak ze cekal ze to dobre dopadne aby mohl pak hrde rikat, ze je produkcni festivalu a bla bla bla bla...a ted to videl, uvedomil si, co to pro nej znamena a rychle od vseho pryc....to je snad jeste horsi povaha nez to prvni....... osobne bych ho s touhle nalepkou a s jeho vystupovanim na netu zazdil komplet a nenechal ho delat "produkcniho" ani na irsky diskotece... to mimochodem dost vypovida.....
      GROK
      GROK --- ---
      PRAJCI: kurva my zadny dlouholety friends nejsme, videl jsem ho jednou v zivote...akorat neunes jak jsme mu zrusili b4l, hnusne se do mne a do pritelkyne navazel a tedka pochopil ze jsme meli s rajdou recht a uz mu defakto nic jinyho nezbyva nez obratit kormidlo o 180 stupnu
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      Hele jak to vůbec bude s BFL? Klidně PM
      To se mi líbí · Odpovědět · 3 min
      Miroslav Králek
      Miroslav Králek A na BFL se onen člověk ještě hodlá objevit? Předpokládám, že ho tam bude pár lidí čekat....
      To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 2 min
      Michael Havrda
      Michael Havrda Ano, objeví se zde
      To se mi líbí · Odpovědět · 1 min
      Miroslav Králek
      Miroslav Králek Své působení na českém trhu tedy zakončí největší párty roku....milé
      To se mi líbí · Odpovědět · Právě teď
      Pavel Buml
      Pavel Buml Miroslav Králek tak to je maras
      Franta Vrána
      Franta Vrána No to má tedy odvahu chlapec!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam