Jana Zichová Mě se Michale rozhodně omlouvat nemusíš - já po to tobě žádnou omluvu nikdy nechtěla a Mik taky ne. Díky Highlanderu se ukázalo, kde je pravda s za mě je to největší zadostiučinění! Všem jsi byl úplně fuk, dokud jsi ho nezačal bránit a co víc, totálně jsi převzal jeho komunikační praktiky - prostě profík na poli hudební scény... jediný důvod proč tady teď visí Tvá omluva je, že se bojíš o svoji reputaci o kterou ses tak krásně za poslední týdny postaral díky paktingu s tou schizoidní figurkou s desítkami profilů ;-) Snad tedy alespoň B4L dopadne dobře. Jinak ten o karmě z min. týdnu byl dobrej! :-)))))
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 6 min
Anis Happem Kryspin
Anis Happem Kryspin Ty Havrda cos tam kmital moji kluci nespali 24 hodin resili vse ohledne hlavni stage kde ty sis se svejma kamosem odehral super set bavil ses a to ze pracujes my byli strhany jak draty tys tam chlastal jagermeistera a jeste si zamnou a technikem prisel jesi vas vyfotim z nakym cernochem jesi tohle beres jako praci ty hvezdo ted tu akorat pises bla bla bla kdyz sem te poprosil o vodu na hlavni stages mel si me v pici jak nejvetsiho povla nebejt lidi jako ja tak sis ani na hlavni stagi nemoch pohonit to svoje ego a ted je mi s tebe jeste vic na bliti nez z michala ty idiote!!!