Zdravíčko taky jedno vyjádření za nás jako Darkside club koukám, že debata se vede i zde na FB jsem jako Anis Happem Kryspin jako dj vystupuju pod názvem ANS a až tady jsem zjistil, že existuje next dj se stejným jménem, jsme banda mladých lidí, která založila Darkside Club a Acid Punk Ravers crew, jelikož jsme samy pro sebe celkem nás nezajímají ostatní a co si kdo o nás myslí atd... S přáteli si užíváme trochu ty spontánnosti než umřeme. To že jsem se svým "uměleckým jménem" trefil do někoho jiného je čistá náhoda. Jednoho dne jsem měl jet hrát do Berlína a chtěli vědět moje dj name a nenapadlo mě nic jiného než s křestního jména ANIS vyndám I a vzniklo ANS a nepočítal jsem s tím že existuje někdo s tak blbým dj jménem. Tímto se mu omlouvám.
Jinak jsem člověk, který byl na highlanderu řešil hlavní stage a viděl vše za pochodu. Vyjádření viz. hatte pana Havrdy, dále bych poznamenal, že ceny za které jsme pronajali techniku a personál, byli náhodně nastřeleny, pro ty co jsme jeli rejžovat a dobře nám tak a pro ty co by za 500 na den ani nehnuli prstem. Ceny byli udělány lidsky v potaz, že to bude provar jsme lidi technika je naše ceny si můžeme určit samy a kdyby vše zaplatil tak jsme na tom tak, že jsme spokojený.
Jako profíci nebo spíš jako milovníci hudby, když jsme zjistili jaký je stav, začali jsme dělat max proto aby aspoň lidi co přijeli dostali, aspoň minimum toho co bylo slíbeno.
Za nic se nestydíme, ani za to že jsme tam jeli, protože my tam jeli kvůli lidem a ne kvůli penězům a v tu chvíli nebejt tam my, tak lidi nedostali vůbec nic z hlavní stage.